Aseara am vazut si astea
Ummm. Producatorii au anuntat ca la E3, fanii gears vor fi in extaz, acum tech demo si prezentarea imbunatatirilor aduse engine-ului... Rasko, cred ca ai castigat sticla.![]()
Mda...Mi s-a ridicat parul pe mine cand a baunat ala. Super veste, I had a feeling!![]()
Mo, o bem impreuna de bucurie!![]()
sa arate oricum insa nu ceva de genul crysis meets serious sam. come on, universul gears e unul devastat de razboi. nu prea se potriveste foliajul (aka verde, viata) cu tema centrala a jocului. atmosfera trebuie sa fie apasatoare, coplesitoare, impresionanta, dark, nu green.
inca o chestie. MS nu scoate titluri Halo si Gears in acelasi an asa ca incetati cu aparitia in 2010. NU APARE IN 2010.
Eu zic 90% ca iese .. Microsoft anunta foarte din scurt datele de lansare spre deosebire de sony .. nu ca ar fi un lucru chiar bun (sunt si exceptii ... alan wake)
Un titlu ca Gears of War 3 are nevoie de foarte mult marketing, nu poti sa-l anunti si sa zici ca-l lansezi peste 3 luni.
Sper sa fie la fel cum a fost si in 2008 si prin noiembrie sa apara si gears of war 3. chiar are nevoie si xbox de ceva exclusiv foarte bun.
Fi Si uh un pic mai explicit daca nu iti cer prea mult![]()
Ce inseamna GeoW3 ?E un fel de engine ? In ce consta ..... prea multe intrebari stiu
![]()
Eu unul sper ca vor rezolva problema in felul urmator : Doar jucatorii cu o conexiune buna ar trebui sa fie Host ..... Sa nu mai fie host vreun NooB de LVL 2 cu Conexiune de 100 k/bs (sau cum se scrie) care sa-ti F**a tot chefu de Gears
Cheers .....
GoW 3 = God of War 3
si pentru a nu fi confundate prescurtarile, Gears of War se prescurteaza GeoW 1/2/3.
Si este 100 kb/s. E un pic logic, dar ma rog.
Bookmarks