Aseara am vazut si astea
Ummm. Producatorii au anuntat ca la E3, fanii gears vor fi in extaz, acum tech demo si prezentarea imbunatatirilor aduse engine-ului... Rasko, cred ca ai castigat sticla.
Mda...Mi s-a ridicat parul pe mine cand a baunat ala. Super veste, I had a feeling!
Mo, o bem impreuna de bucurie!
sa arate oricum insa nu ceva de genul crysis meets serious sam. come on, universul gears e unul devastat de razboi. nu prea se potriveste foliajul (aka verde, viata) cu tema centrala a jocului. atmosfera trebuie sa fie apasatoare, coplesitoare, impresionanta, dark, nu green.
inca o chestie. MS nu scoate titluri Halo si Gears in acelasi an asa ca incetati cu aparitia in 2010. NU APARE IN 2010.
Eu zic 90% ca iese .. Microsoft anunta foarte din scurt datele de lansare spre deosebire de sony .. nu ca ar fi un lucru chiar bun (sunt si exceptii ... alan wake )
Un titlu ca Gears of War 3 are nevoie de foarte mult marketing, nu poti sa-l anunti si sa zici ca-l lansezi peste 3 luni.
Sper sa fie la fel cum a fost si in 2008 si prin noiembrie sa apara si gears of war 3 . chiar are nevoie si xbox de ceva exclusiv foarte bun.
Fi Si uh un pic mai explicit daca nu iti cer prea mult
Ce inseamna GeoW3 ? E un fel de engine ? In ce consta ..... prea multe intrebari stiu
Eu unul sper ca vor rezolva problema in felul urmator : Doar jucatorii cu o conexiune buna ar trebui sa fie Host ..... Sa nu mai fie host vreun NooB de LVL 2 cu Conexiune de 100 k/bs (sau cum se scrie ) care sa-ti F**a tot chefu de Gears Cheers .....
GoW 3 = God of War 3
si pentru a nu fi confundate prescurtarile, Gears of War se prescurteaza GeoW 1/2/3.
Si este 100 kb/s. E un pic logic, dar ma rog.
Bookmarks