Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 50 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 ... LastLast
Results 281 to 300 of 981

Thread: Gears of War 3

1. #281 SP
    Manager paul's Avatar
    E echipamentul lui de "thrashball". O sa il poti alege in multiplayer.

2. #282 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Mi-as face precomanda de pe Amazon la el. 40 de lire. Oare merita?

3. #283 SP
    Member hibrid13's Avatar
    Quote Originally Posted by kragod View Post
    Mi-as face precomanda de pe Amazon la el. 40 de lire. Oare merita?
    Le-ai jucat pe celelalte doua? Iti place cat de cat ceea ce abordeaza seria asta de sci-fi shooter? Go for it! Eu zic ca nu iti va parea rau. Insa, mai e destul timp pana apare (nu are inca o data exacta a lansarii) si pana atunci sigur vei lua o hotarare.

4. #284 SP
    Pai ideea e sa te scoti mai ieftin daca tot faci precomanda. Da,le-am jucat pe celelalte.E unul din seriile preferate de mine pe 360.Ar aparea prin septembrie se pare. De cumparat oricum o sa mi-l cumpar...Cred ca o sa fac in Feb precomanda>intreb doar daca vi se pare ok 40 de lire pt asta.

5. #285 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by kragod View Post
    Pai ideea e sa te scoti mai ieftin daca tot faci precomanda. Da,le-am jucat pe celelalte.E unul din seriile preferate de mine pe 360.Ar aparea prin septembrie se pare. De cumparat oricum o sa mi-l cumpar...Cred ca o sa fac in Feb precomanda>intreb doar daca vi se pare ok 40 de lire pt asta.
    Conteaza daca ni se pare noua ok sau nu ? Ala e pretul de lansare, il vrei cand se lanseaza dai precomanda la pretul ala si gata. N-ai bani pt el sau nu-ti convine pretul...sau nu-ti place chiar asa mult : e simplu, astepti dupa lansare si vezi daca nu-l prinzi la o promotie (e posibil sa-l vezi pe zavvi, thehut, etc la 17-18 lire). Daca nu...astepti si mai mult si in max. un an il iei SH la pret bun (sub 20 lire).

6. #286 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Dupa lansare nu o sa-l vezi la pret mic. E un joc foarte asteptat, e un joc care se va vinde bine (ca Halo sau Gran Turismo 5, poate nu la fel de bine), va ramane la un pret mai mare. Sunt sanse insa sa prinzi o oferta cu pre-order la 30-35lire, mai bine astepti putin.

7. #287 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Halo Limited Edition e 25 de lire pe Hut/Zavvi deci e posibil si sa scada preturile la jocuri mult asteptate.

8. #288 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    La aproape 4 luni de la lansare. Eu vorbeam de reducerile aparute la o luna de la lansarea jocului (cum s-a intamplat cu Enslaved sau Castlevania).

9. #289 SP
    Ms Raverx pt sfat, nu si pt ton.Nu e vorba de bani, dar nu imi place nici sa arunc cu ei, cand as putea lua putin mai ieftin.
    Ms erik95, cred ca o sa iti urmez sfatul si poate prind preorder la 35 lire.

10. #290 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar

Character Movement Speed (CMS) has been increased back to Gears 1 speed for multiplayer - Asa domne. Asta vroiam sa vad.

11. #291 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Quote Originally Posted by angelcrying View Post
    Character Movement Speed (CMS) has been increased back to Gears 1 speed for multiplayer - Asa domne. Asta vroiam sa vad.
    It will be EPIC !

12. #292 SP

Bun.

13. #293 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    Nu am apucat inca sa joc nici un titlu al acestei serii, dar cat de curand voi achizitiona al II lea titlu.

14. #294 SP
    Member shorinnn's Avatar
    De ce nu ai incepe cu gears of war 1? (mai ales ca le poti gasi pe amandoua la preturi foarte mici)

15. #295 SP

16. #296 SP

17. #297 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Pai si cei care au Seriously (originalul sau 2.0)?

E bine ca macar pentru level 100 primim ceva. Can't wait any longeeeeer !

18. #298 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by Mika View Post
    E bine ca macar pentru level 100 primim ceva. Can't wait any longeeeeer !
    ...da, un big FAT RESET! lol

Ceva de genu: ...and for you hardcore gears players, that have reached level 100, a big surprise. After you installed gears 3, boot up gears 2 - surprised?

19. #299 SP
    Senior Member tray's Avatar
    la mine nu a fost cazul, dar sunt convins ca se putea face 50-100 in aceasi zi cand era 35x xp

20. #300 SP
    Member anes's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 50 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 ... LastLast