Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 353 of 788 FirstFirst ... 253 303 343 351 352 353 354 355 363 403 453 ... LastLast
Results 7,041 to 7,060 of 15758

Thread: Clubul Xbox 360

1. #7041 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Quote Originally Posted by Gunerus View Post
    Distanta e destul de mare si iau monitorul si pentru filme nu doar pentru xbox.
    Atunci orienteză-te după un monitor HD , vezi neapărat să aibă intrare hdmi (deobicei are un sticker pe el cu HDMI ) , �ți pun o poză cu modelul meu de monitor să vezi dacă �ți place.

Este full hd dar nu are intrare hdmi , există un model la fel ca ăsta doar că are și hdmi .
    Attached Images Attached Images g2220hda.jpg

2. #7042 SP
    Junior Member Gunerus's Avatar
    Quote Originally Posted by naz View Post
    Atunci orienteză-te după un monitor HD , vezi neapărat să aibă intrare hdmi (deobicei are un sticker pe el cu HDMI ) , �ți pun o poză cu modelul meu de monitor să vezi dacă �ți place.

Este full hd dar nu are intrare hdmi , există un model la fel ca ăsta doar că are și hdmi .
    ]
    Pai si cel pus de mine e mare.Al tau este de 22" am dreptate?Ma gandeam sa iau ceva de 24" tot de la Hanns.G dar vroiam ceva mai mare.

3. #7043 SP
    naz
    ]
    Pai si cel pus de mine e mare.E de 22" am dreptate?Ma gandeam sa iau ceva de 24" tot de la Hanns.G dar vroiam ceva mai mare.
    ...sincer nu am auzit de acea firmă , nu știu dacă e proastă sau bună , eu consider că monitorul de 28" este cam mare
    Ți-am expus ideile mele , acum răm�ne să hotărăști cu tatăl tău ce cumperi , baftă la cumpărături!

4. #7044 SP
    Quote Originally Posted by naz View Post
    ...sincer nu am auzit de acea firmă , nu știu dacă e proastă sau bună , eu consider că monitorul de 28" este cam mare
    Ți-am expus ideile mele , acum răm�ne să hotărăști cu tatăl tău ce cumperi , baftă la cumpărături!
    Nu are cine stie ce renume firma(la noi cel putin) dar este o firma buna.Am un prieten ce detine acel monitor de 28" si pentru cat costa mi-a spus ca se merita + ca e singurul monitor de 28"pe care il vad cu pret mai mic de 1800 lei.

5. #7045 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Decat sa-ti iei un monitor de 28'' cu 1800 lei, mai bine mai pui niste bani si iti iei un LCD adevarat de minim 84''
    De ex: In Carrefour Sibiu este un LG LCD Full HD cu diag. de 127'' la numai 2999 lei
    Acuma tu decizi daca vrei sa te joci pe o chichineata de 28'' sau pe un TV adevarat de 127''
    Gandestete cand o sa vrei sa te joci cu tatal tau split screen, o sa ti se imparta monitorul in doua si ce o sa faci ? O sa te joci pe 14'' ? Daca tot faci o investie fao ca lumea, nu ca ''romanul''

6. #7046 SP
    naz
    Quote Originally Posted by DannY67 View Post
    Decat sa-ti iei un monitor de 28'' cu 1800 lei, mai bine mai pui niste bani si iti iei un LCD adevarat de minim 84''
    Cred că vrea să �l folosească și la pc , deși are nevoie de o placă video bună să se miște ok ...

7. #7047 SP
    Pentru PC poate sa-l foloseasca pe cel care il are deja

8. #7048 SP
    De ex: In Carrefour Sibiu este un LG LCD Full HD cu diag. de 127'' la numai 2999 lei
    Acuma tu decizi daca vrei sa te joci pe o chichineata de 28'' sau pe un TV adevarat de 127''
    Gandestete cand o sa vrei sa te joci cu tatal tau split screen, o sa ti se imparta monitorul in doua si ce o sa faci ? O sa te joci pe 14'' ? Daca tot faci o investie fao ca lumea, nu ca ''romanul''
    127 inch? cred ca vroiai sa spui centimetri ca 1 inch = 2.54 cm. Si da am o placa video buna Sapphire Radeon 5850 versiunea Full-Retail.
    si nu crezi ca 35.56 de cm sunt de ajuns pentru fiecare? ;\
    si nu o sa il mai folosesc pe acesta la pc daca il cumpar pe acela deoarece acesta o sa fie vandut ca sa ajung in banii aia.

9. #7049 SP
    '' ma refeream la cm.

10. #7050 SP
    Member PumaS's Avatar
    Aceiasi problema o am si eu baieti vreau sa schimb vechiul LG 1919S si vreau ceva de 24 inch si aici am o dilema ori ma orientez asupra unui LCD sau a unui LED . Asupra unui monitor LED m-as opri aici
    http://www.coolbeta.com/wp-content/u...CD-Display.jpg

Dar mi-ar placea unul de 27'' LCD .

http://www.pricer.ro/pr/medium/6/9/samsung-p2770h.jpg

Il vreau pentru PC si sa pot conecta si PS3-ul eventual XBOX360 , placa video este un ATI RADEON 4850 512/256 de la HIS .

Ideea este in felul urmator ACER-ul 24 inch are timpul de raspuns bun si contrastul bun si are si o estetica placuta .
    De ce as inclina asupra unui LCD ca la banii astia pot cumpara ceva mai mare ca si diagonala probabil cu un timp de raspuns mai bun .

Voi ce ma sfatuiti BUGETUL ALOCAT este maxim 1200 RON .

Astept OPINII / SUGESTII

MULTUMESC

11. #7051 SP
    naz
    Quote Originally Posted by PumaS View Post
    Aceiasi problema o am si eu baieti vreau sa schimb vechiul LG 1919S si vreau ceva de 24 inch si aici am o dilema ori ma orientez asupra unui LCD sau a unui LED . Asupra unui monitor LED m-as opri aici
    http://www.coolbeta.com/wp-content/u...CD-Display.jpg

Dar mi-ar placea unul de 27'' LCD .

http://www.pricer.ro/pr/medium/6/9/samsung-p2770h.jpg

Il vreau pentru PC si sa pot conecta si PS3-ul eventual XBOX360 , placa video este un ATI RADEON 4850 512/256 de la HIS .

Ideea este in felul urmator ACER-ul 24 inch are timpul de raspuns bun si contrastul bun si are si o estetica placuta .
    De ce as inclina asupra unui LCD ca la banii astia pot cumpara ceva mai mare ca si diagonala probabil cu un timp de raspuns mai bun .

Voi ce ma sfatuiti BUGETUL ALOCAT este maxim 1200 RON .

Astept OPINII / SUGESTII

MULTUMESC
    Monitoarele LED sunt cele mai bune monitoare �n acest moment , nu �nțeleg de ce majoritatea consoliștilor caută un monitor c�t mai mare .
    Un monitor de 24 inch este destul de mare și o să te poți bucura de o calitate excelentă pe el .
    ...nu v�d rostul unui monitor imens , totuși nu e tv

12. #7052 SP
    Daca tot zici ca LED sunt cele mai bune monitoare in acest moment m-am gandit sa iau in considerare si monitorul care l-a postat PumaS.
    "Xbox360" - Wishlist la PC Garage nu stiu la care monitor sa renunt.

13. #7053 SP
    naz
    Daca tot zici ca LED sunt cele mai bune monitoare in acest moment m-am gandit sa iau in considerare si monitorul care l-a postat PumaS.
    "Xbox360" - Wishlist la PC Garage nu stiu la care monitor sa renunt.
    Din c�te văd ești foarte nehotăr�t , dacă te interesează calitatea foarte mult achiziționează monitorul cu LED , dacă vrei neapărat ceva imens �n cameră să te uiți și din bucătărie la o calitate mai redusa ( redusă , nu proastă ! ) cumperi monitor LCD full HD .
    Acum depinde de tine și de ce �ți dorești , eu aș merge pe led .

14. #7054 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    2 lucruri pentru cultura ta generala 1 inch nu este egal cu 1 cm, inteleg ca-ti e sila, dar sunt doar 2 litere.
    cand se imparte ecranul la split-screen, nu se imparte pe diagonala ca sa ai 2 ferestre de 14".

@Gunerus: Depinde de distanta la care stai de el, daca te joci singur e super OK si un monitor de 24", dar daca vrei co-op vei fi nevoit sa stai ceva mai aproape.

15. #7055 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    Monitor / TV LCD Samsung P2470HD, 24, TV TUNER LS24EMDKU/EN

asta mi se pare o solutie completa si ieftina pt monitor/tv

eu am un benq de 24" fullhd si am jucat cu fiul meu split-screen pana a avut consola lui. distanta am cam 2 m de monitor si nu am avut probleme pana acum.

@naz: multam de recomandare. normal ca ma ocup

16. #7056 SP
    Quote Originally Posted by BoDoPSX View Post
    Monitor / TV LCD Samsung P2470HD, 24, TV TUNER LS24EMDKU/EN

asta mi se pare o solutie completa si ieftina pt monitor/tv

eu am un benq de 24" fullhd si am jucat cu fiul meu split-screen pana a avut consola lui. distanta am cam 2 m de monitor si nu am avut probleme pana acum.

@naz: multam de recomandare. normal ca ma ocup
    Hmm suna interesant.Dar ma gandeam sa iau versiunea de 27".Crezi ca merita pentru 2 milioane in plus?

17. #7057 SP
    Member PumaS's Avatar
    Din simpla curiozitate intreb : de ce nu exista monitoare LED mai mari de 24'' ?

18. #7058 SP
    Hmm suna interesant.Dar ma gandeam sa iau versiunea de 27".Crezi ca merita pentru 2 milioane in plus?
    daca este la fel cu tuner si are aceleasi caracteristici eu unul zic ca merita. ai avea un lcd/tv de 27" la pret de monitor

19. #7059 SP
    Quote Originally Posted by BoDoPSX View Post
    daca este la fel cu tuner si are aceleasi caracteristici eu unul zic ca merita. ai avea un lcd/tv de 27" la pret de monitor
    Asa se pare.Putin mai scump si diferenta de 2.54 cm .

20. #7060 SP
    1 inch = 2,54 centimetri

ai 3 inch in plus nu doar 1

diferenta se vede. am tv-ul de 26" si monitorul de 24". si sunt situate unul langa celalalt cu vreo 30-40 cm intre ele pe perete. sunt numai 5cm diferenta intre diagonale dar se vede diferenta

mergi pe cel de 27 fara probleme

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.