Nu inteleg cum ti-ai pierdut-o. Vorbeste cu Ronann1. El este cel cu salvarile
Adica am sters-o pentru ca imi facea figuri, am avut un Premium de la care am pastrat hardul, mi-am luat Arcade si intr-o zi m-am gandit sa joc un TDU, am bagat discu si imi zicea de anumit content sa-l downloadez de pe marketplace, bun stiam despre ce e vorba, aveam aproape toate car pack-urile downloadate, am zis sa le mai iau odata, le-am luat la rand si tot acelasi lucru imi zicea ca nu pot sa continui cariera. M-am enervat am inceput alta cariera si salvarea cealalta am sters-o pentru simplul fapt ca nu ma lasa sa continui de unde am ramas![]()
A fost cineva de curand prin vreun media galaxy de prin bucuresti? M-ar interesa daca au arcade-uri pe stoc
Systemlink, dar trebuie sa conectezi consolele intre ele sau sa folosesti un programel, prin care ai acces la o retea de vre-o 100 de utilizatori plictisiti..
Astazi a fost lansat Too Human. Note destul de mici. (Gamespot - 5,5)
Too Human (xbox360: 2008): Reviews
Insa astept parerile celor de pe forum, parca am mai multa incredere in ei
.
Trebuie sa faci internet connection sharing si e pierdere de timp avand in vedere ca majoritatea au live gold.
Care e treaba cu Windows Live ONCARE ?? Cand vreau sa conectez consola imi zice ceva de o setare cu windows live oncare, imi merge netu si pe PC si pe consola dar cu media center nu reusesc
Asa, revin cu alte informatii
-ip-ul este acelasi pe consola cat si pe PC
-la fel si MAC-ul , este acelasi si pe consola si pe PC
Nu reusesc sa ma conectez cu media center, o sa pun 3 screens
A da si nu in utimul rand folosesc un Switch, probabil ca nu-mi merge pentru ca imi trebuie un router
Oricum, cred ca am zis numai prostii si am facut numai prostii mai sus![]()
Demo Force Unleashed pe Live
@ Axel... cum sa iti mearga daca ai acelasi ip si pe consola si pe pc? pai intra in conflict.. si da, iti trebuie un router sau o a doua placa de retea in pc
Am jucat demo-ul de la Force Unleashed si mi s-a parut ceva gen God of War (sau Prince of Persia) + Star Wars. Probabil ca versiunea finala va fi foarte bine lustruita si perfect fluida (cum de altfel este si demo-ul) dar eu unul sunt cam dezamagit.
Bookmarks