Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 97 of 788 FirstFirst ... 47 87 95 96 97 98 99 107 147 197 597 ... LastLast
Results 1,921 to 1,940 of 15758

Thread: Clubul Xbox 360

1. #1921 SP
    Junior Member Eleetist's Avatar
    Cum zice si Sun, arata foarte bine, dar parca nu stiu, ii lipseste personalitatea. Ma uitam prin screenshoturile alea si nu puteam sa ma gandesc decat uite niste Crysis, uite niste Gears, uite niste GRAW, uite niste Halo.

Devin eu foarte cinic sau incep toate sa se topeasca intr-o masa solida?

2. #1922 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Comparatia cu Crysis, GoW si GRAW nu ai nimerit-o deloc. Din cate vad eu, partea a doua merge pe aceeasi linie cu primul joc din serie. Motorul este acelasi, dar vizibil imbunatatit. Si nu uita ca jocul este aparut inaintea celor pe care le-ai enumerat, deci nu aveau cum sa se inspire din ele.

3. #1923 SP
    Junior Member Eleetist's Avatar
    Nu ma intelege gresit, nu faceam comparatie directa (in ideea de gameplay, engine, etc), si stiu ca Lost Planet e aparut cu mult inaintea a tot ce am enumerat eu, ma refeream pur la estetica.

Pe mine texturile uniformelor m-au dus direct cu gandul la Crysis (se vad bine in screenshoturile cu barca, acelasi look matlasat, for lack of a better term), sistemul de cover cu gandul la Gears (screenshotul ala portocaliu cu tipul din cover) si bine, screenshotul ala din dreapta jos ar putea fi ripped din orice nivel subteran de Gears (you know which one I mean ).

La GRAW nu prea am o paralela reusita intr-adevar, doar ca mi-a amintit de el screenshot-ul cu jungla, dar eu ma refeream mai mult la o categorie intreaga de jocuri gen GRAW mai mult decat jocul in sine, in ideea ca ai un squad, nu mai esti de capul tau ca in primul, si probabil ca asta inseamna ca vor incerca elemente de gameplay tactic, etc.

Fiind un joc nou puteau sa o ia intr-o directie diferita, un art direction la fel de sobru ca pana cum, dar un pic mai distinct, pe cand nu au facut decat sa ia toate elementele vizuale din ultimele jocuri si sa la amalgameze in al lor (iarasi, aici ma refer strict la environment si character design). Stiu ca e tot acelasi space marine schtick, dar un pic de individualitate nu strica niciodata si aici nu prea vad vreo urma. Maybe in the giant mechs

4. #1924 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    Quote Originally Posted by muggs View Post

Video - Lost Planet 2 announced - Gamersyde

Arata fantastic
    super fantastic!

5. #1925 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    De abia aștept!

6. #1926 SP
    Junior Member 360fan's Avatar
    cant wait to join ur club in summer..xD doar atunci imi iau xbox 360 sad dar macar o sa le fac ciuda la toti colegii care nau hehe

7. #1927 SP

8. #1928 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Quote Originally Posted by cristilord View Post
    ms frumos ca miai raspuns,si app,daca stii cumva,pana la vara(adica sfarsitu anului,cand imi iau,o sa apara jasper si pentru celelalte?sau macar pentru premium..ca ala ma intereseaza cel mai mult
    Eu cred ca vor trece si pe Premium/Elite pana in vara, deoarece si celelalte "Versiuni" au fost si pe celelalte 360-uri.
    Ba mai mult, s-ar putea sa mai apara o noua serie de 360-uri, cu CPU si GPU pe 45nm, insa nu se stie exact data aparitiei acestora.
    Oricum, daca ai foarte mare grija de o consola nu iti da RROD niciun Xbox360 din 2005/2006, de cele din 2009 ce sa mai zic.
    Din ce am citit pe net 47% din Xenoane au dat RROD, 43% din Zephyruri si 17% din Falcon.Despre Jasper inca nu se stie, caci e nou aparuta.

9. #1929 SP
    Member mariusonweb's Avatar
    eu am din 2006 si nu am nici cea mai mica problema cu ea... app, cum aflu ce revizie este a mea?

10. #1930 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by muggs View Post

Video - Lost Planet 2 announced - Gamersyde

Arata fantastic
    Arata extraordinar

11. #1931 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Tomb Raider Underworld - Beneath the Ashes DLC pe Marketplace - 800 MS points.

12. #1932 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    am inteles eu gresit sau lost planet 2 va fi exclusiv pentru xbox360?

13. #1933 SP
    Quote Originally Posted by ffocus View Post
    am inteles eu gresit sau lost planet 2 va fi exclusiv pentru xbox360?
    Ai �nțeles greșit.

14. #1934 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Primul asa a fost. Nu stiu despre al doilea.

15. #1935 SP
    Quote Originally Posted by SublimingSun View Post
    Primul asa a fost. Nu stiu despre al doilea.
    Lost Planet: Extreme Condition a fost și pentru PlayStation 3.

16. #1936 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    My bad, atunci.

17. #1937 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Pai probabil este Xenon sau Zephyr, insemnand ca procesorul si placa grafica sunt pe 90nm (nanometri).Zephyr-ul este Xenonul racit ceva mai bine.Dupa cum am zis, daca ai grija mare de consola ta si cele din 2005 din primul lot nu patesc nimic.

18. #1938 SP
    Member digitalhater's Avatar
    O intrebare offtopic (nu are legatura cu consolele) dar ma gandeam ca tre sa fie cineva istet si doritor sa ajute.
    Are careva idee sau vre-un ghid sau ceva informatii despre cum poti decoda un Nokia N96?

Mii de multumiri si sorry de offtopic!

19. #1939 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Quote Originally Posted by digitalhater View Post
    O intrebare offtopic (nu are legatura cu consolele) dar ma gandeam ca tre sa fie cineva istet si doritor sa ajute.
    Are careva idee sau vre-un ghid sau ceva informatii despre cum poti decoda un Nokia N96?

Mii de multumiri si sorry de offtopic!

mai bine te duci in SIR si il decodezi sau la alt service autorizat decat sa il faci tu acasa si sa strici ceva.costa aproximativ 30-50ron

20. #1940 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post

Sper sa nu fie adevarat, dar ma tem ca este...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 97 of 788 FirstFirst ... 47 87 95 96 97 98 99 107 147 197 597 ... LastLast