Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 41 to 52 of 52

Thread: Skate 3

1. #41 SP
    Member slabunator's Avatar
    Dadu, am vazut ca ti-ai luat jocul, ceva impresii? Ma intereseaza in mod special cum sunt orasul si locatiile de skate fata de jocurile precedente. Se pot face ceva line-uri unice, interesante? Din ce am vazut in trailer-e orasu-mi pare steril si fara personalitate iar trick spot-urile basic, dar poate ma insel.

2. #42 SP
    SnowManiac dadu093's Avatar
    Quote Originally Posted by jack View Post
    Dadu, am vazut ca ti-ai luat jocul, ceva impresii? Ma intereseaza in mod special cum sunt orasul si locatiile de skate fata de jocurile precedente. Se pot face ceva line-uri unice, interesante? Din ce am vazut in trailer-e orasu-mi pare steril si fara personalitate iar trick spot-urile basic, dar poate ma insel.
    Deci! Eu le-am jucat destul de mult si pe primele doua, si din putinul cat am avut timp sa ma joc Skate 3, mi se pare ca e o combinatie intre Skate 1 si Skate 2 (asta din punctul de vedere al oraselor).
    • Exista din nou o zona urbana, cu multe case, pooluri, railuri lungi etc.
    • E o zona industriala destul de bine realizata, cum multe tuneluri si half-pipeuri mari.
    • Si mai e universitatea, care sincer mie nu mi-a prea placut, din motiv ca aproximativ tot ce gasesti acolo e putin cam tras de coada, adica nu prea poti scoate line-uri reale.
    Ce mi-a placut mie foarte mult, e ca au pus dificultatile, si mai ales ca au pus HARDCORE! Pe dificultatea HARDCORE jocul e mult, mult, mult mai real. Cea ce e bine! Trickuri sunt mult mai multe fata de Skate 2....deci nu te vei plictisi...

3. #43 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Dead Space's Isaac Clarke playable in Skate 3 -- Joystiq
    Got Skate 3? Want to bust kickflips as everyone's favorite outer space engineer, Isaac Clarke? By inputting the code "deadspacetoo" into the Cheats area under the Extras section, you'll unlock the Dead Space protagonist for use in Free Play mode. Who knew he could be so nimble in that outfit?

Keen observers may notice Clarke riding on a futuristic board. That's because, by inputting the code, you'll also gain the new deck. Sorry, it's non-transferable between skaters -- we tried.
    Unlockable-ul asta imi aduce aminte mai degraba de seria Tony Hawk (parca in TH pro skater 4 puteai da unlock la un Storm Trooper ) . Ma mir ca au bagat un astfel de personaj in Skate 3
    Attached Images Attached Images isaacskate3580.jpg

4. #44 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    A aparut party play in main menu (PS3) dupa update-ul de astazi ! Este disabled deocamdata, dar sper sa-i dea drumul repede si fara costuri suplimentare pentru noi.

5. #45 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Nici acum nu l-am luat :/ Cum e fata de 2 ? Merita pt. single player ?

6. #46 SP
    E mai usor decat 2, nu avea pana acum party play si arata exact la fel. Single player-ul e ok, dar sincer nu merita daca ai 2-ul. Eu l-am luat pentru ca am trecut pe PS3 si nu mai aveam nervi sa termin 2-ul inca o data.

7. #47 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    O sa fac si eu rost de joc peste cateva zile

Il mai are cineva in afara de SublimingSun ?

8. #48 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Doamne cat de slab poate sa fie, gfx looks like **** si are si framedrops ? Downgrade total fata de 1&2, ma bucur ca nu am dat bani pe el...cand am ajuns la inceput in sala aia acoperita cu rampe nu mi-a venit sa cred cat de putine detalii erau...and then i quit.

9. #49 SP
    Junior Member mateisk8's Avatar
    nu se poate juca party play ca la skate 2sau poate nu stiu eu!

10. #50 SP
    Nu mai tin minte exact, dar cred ca party play vine intr-un dlc separat, pe care trebuie sa-l cumperi. Uita-te prin dlc-uri si vezi ce si cum.

11. #51 SP
    Junior Member mikeee!'s Avatar
    Trebuie sa iei San Van Party Pack care e 560 .

12. #52 SP
    Junior Member mateisk8's Avatar
    naspa

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3