"ah and by the way, please sort the chainsaw or make it with fuel or something so that you can use it ones or twice or make a pro mode without the chainsaw and a noob mode with the chainsaw, where all the f...... chainsaw noobs can chainsawing themselves!!!!!!!"
![]()
Salut am si eu o nelamurire.Am aflat acum cateva zile ca va aparea un DLC pentru Gears of War 2 numit All Front Collection.Am aflat cateva informatii cum ca trebuie folosit un program sau ceva de genul acesta care schimba ip-ul cand, cumperi de pe live ( parca VPN ii zice). Intreabrea este urmatorarea: iti trebuei cumva router ca sa schimbi ip? sau placa de retea?
Multumesc
placa de retea.
mai citeste aici : http://www.consolegames.ro/forum/f52...-pe-xbox-live/
...contribuția mea video
Ah, mi-am adus aminte de ceva...
...nu știți TU4 va conține faza aia cu Clan Tag? (ca la CoD, Bionic Commando, etc). Ce fain...c�nd suntem doar rom�ni băgăm un Tag și gata.
Ultimul update, de vineri, a fost TU4.
OFFICIAL - Title Update 4 Release Notes - Live 7/3/09 @ 2 AM PST - Epic Games Forums
Nu stiu de ce mi-ai raspuns cu acelasi lucru, eu doar il lamuream pe Ronan ca deja s-a dat drumul la TU4. Sa se uite acolo sau aici daca e clan tag.
Pai era deja pe pagina precedenta un sumar cu ce aduce TU4 si clan tag nu exista pe lista respectiva.
Merci. Văd că din păcate nu este...
...păcat. E o chestie destul de utilă (c�nd vrei să joci mai mult și mai aranjat). Dec�t să-ți schimbi tot GT-ul(800ms) - am văzut cazuri - am �n lista ema care-l schimbă de 2-3 ori pe săptăm�nă...
[tag-x] 1
[tag-x] 2
[tag-x] 3
[tag-x] 4
[tag-x] 5
vs
[tag-y] 1
[tag-y] 2
[tag-y] 3
[tag-y] 4
[tag-y] 5
...să-mi bag ceva �n update-ul lor că iara-i back faza cu smoke-ul
Am jucat ~ 10 meciuri și pe toți ne-a tr�ntit mereu la păm�nt...
...chair acum sunt �ntr-un meci.
de abia astept sa aduca 2 la noi la sala.am terminat prima parte in 6 ore si sunt curios in legatura cu contnetul celei dea doua
Bookmarks