Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 63 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 59 ... LastLast
Results 161 to 180 of 1260

Thread: Gears of War 2

1. #161 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    In sfarsit, s-a trezit Posta Romana! Dupa 5 zile mi-au aratat nr. de track and trace pt. GoW2 (LE) de pe shopto. A ajuns in tara. Stiu ca vestea are o relevanta de la 0 la 0.5 pentru restul lumii de pe forum, dar sunt foarte pschyed.

2. #162 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    am incercat putin multi.... momentan este la pamant... plin de lag si faze de zona crepusculara

LE...
    Nu stiu despre ce lag vorbesti. Eu am tot jucat si multi sa mai "prelungesc" cat de mult campania single. Mi-a mers perfect - no lag, no disconnect etc.
    Offtopic: de cate invite ai nevoie?

3. #163 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Nu stiu despre ce lag vorbesti. Eu am tot jucat si multi sa mai "prelungesc" cat de mult campania single. Mi-a mers perfect - no lag, no disconnect etc.
    Offtopic: de cate invite ai nevoie?
    Vezi ca ai casca stricata.

Intr-adevar, ieri pe dupa-masa (4-5) am prins doua meciuri pline de lag (5v5) si au fost cateva faze cu adevarat dubioase. E cert ca vor mai aparea patch-uri. Oricum, jocul este bestial

4. #164 SP
    @Mo, Gray & Babulu - daca nu bagam diseara Horde vin la Buc si va bat la popou'!!!

5. #165 SP
    Member Sanjuro's Avatar
    Quote Originally Posted by SublimingSun View Post
    In sfarsit, s-a trezit Posta Romana! Dupa 5 zile mi-au aratat nr. de track and trace pt. GoW2 (LE) de pe shopto. A ajuns in tara. Stiu ca vestea are o relevanta de la 0 la 0.5 pentru restul lumii de pe forum, dar sunt foarte pschyed.
    It matters to me! Waiting for the damn thing myself...
    No offence, Mo, but the gold lancer looks like some ****ty bling. Same way as the gold cars look in Burnout Paradise. What the **** is up with that?

Și către eroii de azi din GoW 2, c�ți dintre voi vor fi pe metereze și peste-un an jumate?

LE: De ce dracu' se cenzurează �njurăturile �n engleză? Again, what the **** is up with that? Goddamn piece of **** censorship ****in' management programme!!!

6. #166 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by Sanjuro View Post
    Și către eroii de azi din GoW 2, c�ți dintre voi vor fi pe metereze și peste-un an jumate?
    dupa parerea ta, unde crezi ca voi fi peste 1 an jumatate?

7. #167 SP
    Member Sanjuro's Avatar
    dupa parerea ta, unde crezi ca voi fi peste 1 an jumatate?
    ****, man! What the ****! Nu mă refeream la tine, am preferat să nu-i nominalizez pe cei care never give up, pentru că nu m-am g�ndit că este cu putință să se simtă atinși �n vreun fel.

8. #168 SP
    Sanjuro man, bad day? FFS...

9. #169 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...aici e continuarea de pe topicul - Ce te joci acum: (am postat acolo, �n primă instanță, doar că mă joc waiting in Lobby...și am explodat de nervi c�nd am văzut EPIDEMIA aceasta (care se numește Multiplayer)

--

...nu ma joc nimic! (dublă negație bla!). - Mă joc Gears of war 2 Waiting in Lobby...

Stau �n reprize de c�te 20 de minute și aștept �n LOBBY să se conecteze să mă pot juca Gears of War 2 �n MP. Nu se pot alege modurile de joc...totul e prin VOT! (hai să votăm ce jucăm wtf is that?) și aștepți p�nă-ți curge s�nge din ochi...și tot nu se conectează. Și mai ai si opțiunea (invite a friend) după ce stai (asta e un fel de aternativă)

"..hei am făcut un joc super dar știi...nu ai libertatea de a juca �n MP ce vrei tu, totul e prin vot...și dacă nu reușești să te conectezi �n 10 ani...ai opțiunea de a invita un prienen ca să joci. Că noi suntem EPIC, nu trimitem codurile cu flash map pack and golden weapons �n țări care n-au official XBL și nici nu am rezolvat problema cu MP..."

Singura bucurie pe care o ai după ce stai 10 ani să se conecteze și să-ți găsească echipa...e atunci c�nd vezi că scrie Player Found...dar stai că imediat după asta...intervine - Remote parties restarted the matchmacking process - și iar de la 0...iar sange scurs din ochi și urechi, etc, etc....și nu doar eu am această problemă, e o adevarată EPIDEMIE pe toate forumurile externe.

Să te tot joci așa...

***later edit***

...un prieten de pe 360achievements.org:

...the fact that you can't just pick Warzone or submission is a pain and one of the many places that epic dropped the ball on with the MP. Also i sat here and watched my friend try to find games as well in Territories and other and couldnt find one for 5+min and it's not his connection just took forever.

10. #170 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    la ce cod te-ai referit ? am luat edite normala a jocului .M-ai facut curios

11. #171 SP
    Nu am stat mai mult de 3 minute pentru a gasi un mod de joc si a intra efectiv in multiplayer. Toate micile erori sunt iertate. Jocul e prea frumos, prea epic, prea grandios.

12. #172 SP
    Quote Originally Posted by mentorica View Post
    la ce cod te-ai referit ? am luat edite normala a jocului .M-ai facut curios

13. #173 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Am luat jocul din Uk thx .

14. #174 SP
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Nu am stat mai mult de 3 minute pentru a gasi un mod de joc si a intra efectiv in multiplayer. Toate micile erori sunt iertate. Jocul e prea frumos, prea epic, prea grandios.
    Degeaba...că dai de faza cu VOTE, e aiurea.

...scapi de [strike]dracu[/strike] și dai de [strike]măsa[/strike].

15. #175 SP
    Ronan, nu te inteleg... este aproape acelasi sistem ca la Halo 3, doar ca nu te lasa sa alegi un singur mod ci din cate 3

16. #176 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    damn, abia astept sa imi ajunga si mie LE-ul. e din US, deci teoretic ar trebui sa am toate cartonasele, nu?

17. #177 SP
    Ronan, nu te inteleg... este aproape acelasi sistem ca la Halo 3, doar ca nu te lasa sa alegi un singur mod ci din cate 3
    Da, ai dreptate, dar știi cum e...c�nd aștepți (mult) și c�nd �ntr-un t�rziu s-a conectat și ti-a găsit echipa...și vrei să joci un mod preferat nu poți că a iesit la vot alt mod.

Hai că-l joc...dar știu că dupa ce se termină rundele...iar trebuie să aștept (mult și cu groază) și tot așa. E ca o reacție �n lanț.

Cu siguranță nu m-ar deranja sistemul de vot dacă s-ar conecta la fel de repede ca la Halo 3. Acolo frumos...aștept 1 minut maxim, ne așezăm, jucăm și apoi alt minut...și tot așa (chiar dacă nu prefer toate modurile de joc).

Quote Originally Posted by h0stile View Post
    damn, abia astept sa imi ajunga si mie LE-ul. e din US, deci teoretic ar trebui sa am toate cartonasele, nu?
    Da. Defapt e un singur cartonaș cu 3 coduri (sau 2 cartonașe - depinde, există cartonaș cu 3 coduri...și există 2 cu Golden Hammerburst pe un singur cartonaș):

1. flash back map pack
    2. Golden Lancer (sau Hammerburst - de ăsta ziceam că e separat)
    3. 48 hours trial gold

....și așa arată celălalt.

Oricum o să le ai 100%.

18. #178 SP
    si halo 3 a avut probleme mari la lansare.... si in ala stateam de imbatraneam ca sa intram intr-un joc... sigur ca se vor rezolva problemele astea si cele de lag... ce ma deranjeaza pe mine, este framerate-ul la pamant la unele faze... si este destul de ciudat pentru ca nu scade cand esti in fum sau otrava cum se intampla in 1 ci la faze unde ar trebui sa mearga ca uns

19. #179 SP
    Am observat mici intarzaieri in campania single la checkpoints si atat.

20. #180 SP
    ...mă joc HORDE singur, ca ultimul om...am ajuns WAVE 8 (casual) și acolo am rămas. E un vis să-l joc �n 4 sau 5. Păcat că nu intră boții...măcar de un revive să am parte.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 63 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 59 ... LastLast