Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 63 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 30 ... LastLast
Results 381 to 400 of 1260

Thread: Gears of War 2

1. #381 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    stau si ma intreb... epic a avut testeri la jocul asta? sau au avut ca testeri, glitcherii din gow 1? am spus eu bine... jocul asta este facut pentru partea de jucatori din 1 care se ocupa numai cu glitchuri si care nu stiau sa joace decat cu melee si drujba... pacat de joc... single continua bine, dar multi, este la pamant... pe langa faptul ca toate armele care necesitau skill ca sa le folosesti, in asta sunt dumbed down rau, acum au facut mult mai puternic si rahatul ala de chainsaw.... bine ca au ascos active puternic la sniper, dar au facut arcul cu target locked si se duce sageata aia dupa colt in tinta

2. #382 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Sa vedeti ce grenada va lipesc prin pereti .

3. #383 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

...(nu vreau să �njur...dar Doamne...ce-mi vine să zic...)

4. #384 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    YouTube - Gears of War 2 Epic/Microsoft True Skill Fail

...(nu vreau să �njur...dar Doamne...ce-mi vine să zic...)
    Domle dar este absolut jenant!!!! Nu le e rusine?? Sunt chiar atat de incompetenti incat sa rezolve problemele de conexiuni si peer2peer? Devine incredibil de frustrant! Era unul ieri cu rank 4 - praf!!! Cel mai slab din ambele echipe! Cred ca idiotul era ghinionist deoarece mergea bine la toata lumea si a nimerit si el ca musca in lapte. Nu a putut face nici un kill.
    Cliffy, iti doresc de Craciun sa ai un joc preferat online si sa iti mearga tot timpul exact ca si in filmuletul prezentat de Ronan mai sus!! Si Cliffy, sa ma pupi unde nu sunt ars de soare!!!

5. #385 SP
    Member Sanjuro's Avatar
    Wow, Raskolnikov1944, ești eroul meu!

6. #386 SP
    sange proaspat si un mic glitch
    Attached Images Attached Images e2bec52d17f62ba82085.jpg b511d06217f62ba64611.jpg a09bc25017f62ba90dbf.jpg

7. #387 SP
    Pe River in spatele la chestia aia se intra cu un smoke sau ceva de genu', nu?

8. #388 SP
    Quote Originally Posted by Mika View Post
    Pe River in spatele la chestia aia se intra cu un smoke sau ceva de genu', nu?
    da... dai un smoke si te arunca acolo

9. #389 SP
    Member Sanjuro's Avatar

10. #390 SP
    atata tamtam se face pe tema glitch-urilor din GoW 2 de m-am plictisit deja... de parca 1 a fost glitch free si acum au dat-o in bara... sunt acolo, asta este... cum ati jucat 1 cu toate porcariile din el, daca si 2 va place, il jucati si gata... nu vreti, treceti la altceva

11. #391 SP
    Member Sanjuro's Avatar
    E dreptul fiecărui cumpărător de GoW2 să se pl�ngă de calitatea produsului, deoarece foarte mulți dintre noi am fost victime ale unei �nșelăciuni.
    �nainte de-a te plictisi de văicărelile celorlalți, renunță la ale tale și nu-mi spune mie că fac tam-tam pe seama problemelor jocului. Eu am pus un filmuleț editat audio-video foarte mișto, at�t.

12. #392 SP
    crezi ca toata lumea te baga in seama numai pe tine si ca tu esti tot timpul subiectul discutiei? te inseli... sau te-ai simtit ca te vaiti cel mai mult?... si da, m-am saturat sa tot aud ca e praf, ca e nu stiu cum, ca e nu stiu cum.... repet... la fel ati fi spus si de 1, daca il jucati de la inceput, nu dupa 1 an de la aparitie... repet (ma cam repet).. nu va place, nu jucati... nu va obliga nimeni... si daca tu te simti inselat de Epic cu acest joc, vinde-l si ai rezolvat problema... daca iti va crapa consola dupa 2 ani sau de cand o ai, tot la fel o sa te simti inselat, de microsoft?... cu gow 1 nu te-a inselat epic? ca ieseau retardatii din harta sau faceau crabwalk la greu?

�n altă ordine de idei, Crăciun Fericit!

13. #393 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    da... dai un smoke si te arunca acolo
    ...io-s ăla!

(s-a cam supărat Grey la faza aia )
    Attached Images Attached Images a09bc25017f62ba90dbf.jpg

14. #394 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Nu s-a suparat, doar ca avea chef de joaca nu de prostii
    Nu-mi plac glitcherii / cheaterii.

15. #395 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    N-am jucat, nu sunt pasionat deloc de GOW, dar am 1 intrebare: De ce nu s-a scos un patch imediat pentru a repara numarul acesta penibil de glitch-uri dintr-un joc AAA?
    Inteleg 1-2 exploit-uri dar parca sunt prea multe.

16. #396 SP
    pentru ca nu se vrea... cum nu s-a vrut nici la 1... ce arata nenea ala in filmulet cu cautarea unui joc 100 de ani, s-a rezolvat... glitch-urile nu cred ca le vor rezolva, cum nu au rezolvat nici la 1, eventual doar cel cu grenade tag sau melee prin pereti, iar lag-ul iar va ramane asa, pentru ca este la cheremul hostului.... legat de glitch-uri, nenea a bagat si erori datorate lagului, cum este cel de drujbeaza cu shotgun-ul... si in 1 apare unul de genul asta... cand un coechipier arunca fum, dar tu de fapt il vedeai cu lancer in mana si parea ca trage cu smoke grenade

17. #397 SP
    Member Sanjuro's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    crezi ca toata lumea te baga in seama numai pe tine si ca tu esti tot timpul subiectul discutiei? te inseli... sau te-ai simtit ca te vaiti cel mai mult?
    Nu, dar ai explodat fix după ce am băgat eu filmulețul ăla. Mă bucur să aflu că am greșit și retrag.

18. #398 SP
    Manager paul's Avatar

19. #399 SP
    last night show
    Attached Images Attached Images 14b0603417f7ec88281c.jpg f30e44ce17f7ec8a7946.jpg

20. #400 SP
    Baird's the man .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 63 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 30 ... LastLast