Facem si noi o echipa la fifa 09?
Azi imi cumpar jocul, am microfon (din nou ) si Gold-ul mi-l platesc soon...
CG Team anyone?![]()
Facem si noi o echipa la fifa 09?
Azi imi cumpar jocul, am microfon (din nou ) si Gold-ul mi-l platesc soon...
CG Team anyone?![]()
O sa-l am si eu luni-marti.
Cel mai fun DE DEPARTE e be a pro in multiplayer cu dumy, blazer & co.![]()
N-am xbox live inca...deci nu stiu 10 vs 10 ...imi imaginez ca e fun
Mi-am pus Xbox Live si am jucat online, 10 vs 10 e pretty nice...problema e ca nu se pun pase prea multe, nimeni nu vrea sa fie fundas...
Dar cu o echipa full CG members ar fi uber awesome
vroiam sa raportez... disparitia unui jucator de pe terenmai exact, paloschi, de la parma. in locul numelui sau, la tactica, apare nr. 1.249.511. in teren, apare la mijlocul terenului, incep meciul, si apoi dispare
daca l-as nimeri cu niste pase, ar fi "senzational". asa, ramane doar un bug care-mi face cariera de manager sa se opreasca de tot imediat dupa etapa a 9-a
a mai intampinat cineva asemenea probleme?
Dă-mi voie să mă �ndoiesc că ai jocul original. Aşa că nu mai vorbii de buguri existente doar pe varianta ta.
Salutare, este primul meu post aici si chiar acum 10 min jucand un meci de fifa 09 mi-a venit o idee!
Sper sa nu fiu inteles gresit este doar o idee si as vrea sa aud doar opinia voastra!
Fiind un mare pasionat de fifa m-am gandit sa organizez in umila mea sufragerie un concurs
In mare se va juca pe 2 console 4 persoane, e posibil sa am 2 monitoare LCD HORIZON 2206SW, 22", wide
Deci am fi 16 persoane si se va juca eliminatoriu 2 meciuri din 3, din 16 ramanem 8, din 8 - 4 , din 4 - 2 si Finala
Si daca tot ar fi un concurs m-am gandit sa fie si premii iar de inceput ar fi ceva de genul 20 de ron intrarea de persoana
Premiul I - 100 ron
Premiul II - 50 ron
Se va juca la dificultate Legendary, iar celelalte setari vor fi stabilite de concurenti, 5 sau 6 min repriza, speed : fast sau normal, injuries on sau off.
Cel mai important, fara injuraturi, tzipete, manifestari mai stiu eu de care, fara bauturi alcolice, fara tigari, nu exista hai frate o bere ca fumez pe balcon sau pe palier, sau cobor jos, nu vreau sa atrag atentia vecinilor si nici sa ma cert cu ei
Inca odata este doar o idee nimic nu este batut in cuie totul se discuta,
Vreau sa aud ce credeti si apoi ma voi gandi la detalii
Suna bine propunerea ta. Pana una alta cine se baga la un fifa 09 pe live. Am gamertag enders815
Sunt deschis la opinii daca doriti sa fie si mai palpitant atunci vor fi 3 premii
Premiul I 150 RON
Premiul II 75 RON
Premiul III 50 RON
Pret de intrare 25 ron!
Iar restul este deranjul! Vi se pare corect asa? Eu cred ca in felul asta va fi destul de competitiv si se va juca tare!
Bookmarks