salut! merci pt confirmare ...asta era valabil si pt consola xbx 1,dar am vb cu cativa useri de xbx 360 care tot folosesc jocuri fake pe xbx live,ma intreb cum nu le este teama. 10x
Pare interesant !
EA SPORTS World
Yeap! Dar cu piratele de pe XBox e mai greu un campionat. Nu stiu daca sunteti in stare sa va strangeti macar 8 oameni.
Apropos! PS3 user.![]()
Cam tarziu ma trezesc sa postez..dar asta e..
@chifteluta....ce piratate frate..(vad ca esti user ps3)...suntem in jur de 15-16..care avem fifa09..originale
Pe ps3 cred ca 15 sunteti toti...(de live este vorba)
Deci..dupa multa munca de lamurire dintr-un singur club..din care faceam parte toti...adica 'alandala'..
sau format 3 cluburi...pentru ca nu se poate juca mai mult de 5-6 pers./club
Se pare ca merge mai bine ,pentru clubul nostru( Dracula team...)..adica:Mitza zis(Talpa iute)....Dragos(FCSB),FixPix(zis 'la fix')(sua,chicago),checy zis cecinya(italia,parca brescia)..si eu.
Momentam am reusit sa intram in divizii...si am ajuns in divizia 10..(din 15)pe locul 24 parca...
Cei care au mai fost racolati de clubul nostru si au fost dati afara...sa nu se supere ..noi avem un anume stil
de joc ,daca cel care vine nu se poate adapta la stilul nostru ..nu avem ce face..decat eliminarea din club.
Ne cerem scuze dar asta este.
Suntem ..in Divizia5...moama...meseriasi...nene...astazi..fug de la servici....si ..sper sa intram in divizia 4
sau chiar 3...meserie,,.....suntem tari mey...foarte tari hahahahahaaaaala 16:30 intram..
Maine sper sa primesc si eu jocul daca se misca mai cu stil curierul...gamertag theo8971
Da zambrotta ..vad ca sa miscat curierul.....ai si fost racolat de clubul nostru..
..
Pana acum te descurci foarte bine....si mijlocas dreapta ..si CAM...si varf stanga..
Tine-o tot asa....Serverele de la EA se misca foarte prost din cauza lor suntem deconectati si
pierdem meciurile.... ..e o tampenie...sa speram ca isi revin...
@obidan ..suntem 7 in clubul nostru ..deja am sarit un pic..peste limita noastra...sa mai asteptam
un pic sa vedem cine mai ramane cine nu...suntem in probe...
Incearca sa formezi un club...mai sunt baieti care joaca...'purice ,sacalul,fixpix,ionut,moroi..
incearca sa-i contactezi...si faceti-va un club...
Frumos club, jucatori super ok,mai putin unu care face ambitii ca in copilarie.Asta este
Mi-a facut placere sa joc alaturi de voi.
Care se baga la niste meciuri 1vs1 ? gamertag theo8971
Deci..am ajuns si in divizia 2...devine din ce in ce mai greu..sa cobori un loc in clasament trebui sa castigi 2-3meciuri..
IN rest totul este ok...super tari...
Jucatori: Dragos FCSB ,Dumymix,Checy,Burete
438 VICTORI
206 INFRANGERI
108 EGALURI
Daca exista doritori sa facem un meci -doua (only club)..asteptam...
![]()
By BoTeAlEx in forum Sony PlayStation 3
By Plavs in forum Microsoft Xbox 360
By CooL in forum Jocuri PC
By CooL in forum Microsoft Xbox 360
By DUMYMIX in forum Sony PlayStation 3
Bookmarks