Domnilor, astea sunt old news... Level cap-ul marit este doar o parte dintr-un dlc mai mare (de altfel, cel de-al treilea care va fi lansat, in ordine cronologica).
Adica nu platesti doar ca sa dezvolti caracterul peste lvl 20.
Domnilor, astea sunt old news... Level cap-ul marit este doar o parte dintr-un dlc mai mare (de altfel, cel de-al treilea care va fi lansat, in ordine cronologica).
Adica nu platesti doar ca sa dezvolti caracterul peste lvl 20.
...mie mi-ar place dacă ar pune o taxă universală min. - max. (la toate jocurile) - (de exemplu 200- 2100
) pentru a putea crește �n level. Să fie p�nă la level 5 free și după aia...să-ncepă distracția.
Vrei level 6? - 200(+quest-uri) vrei level 15? 1600
(+quest-uri) - vrei level 20++? 2100
(+quest-uri) - vrei alternate ending 4200
...etc.
Ah, nu vrei să plătești? atunci na level 5 si zbate-te!
*p.s.
Așa și la Left 4 Dead de exemplu - Vrei healthpack �n joc? 80, vrei gloanțe? 80
-yaaaaaaaaa!
pai din cate stiu DLCul are noi questuri , la care probabil necesuta un lvl mai mare ca sa le faci...
Ar fi putut sa lase character development-ul sa ajunga pana la ce lvl are fiecare chef sa-l duca... Asa mi se parea cel mai cinstit, fara bitch ass level cap-ul asta caruia oricum nu-i vad rostul.
pai e o limita ca sa ai o dificultate cand te lupti cu oponenti , nu sa treci printr-un behemoth cu un 1 hit kill
Da, asta zic si eu ca e prost. Fiindca tot rostul character progression-ului este sa ajungi sa nu te mai temi de nimic in lume. De ex., Fallout 2: dupa ce il bateai pe Frank Horrigan si ramaneai in joc (aveai alegerea asta, puteai termina quest-urile secundare ramase neterminate, etc.) puteai sa mergi la pas prin Wasteland si nu exista creatura/ party care sa te puna in dificultate. Asa mi se pare normal, are un rost level up-ul
.
e si asta adevarat , dar mie mi se pare oricum ca esti foarte tare la level 20 , ai armura tare , arme tari , deci poti oricum sa invingi pe oricine![]()
Nu e chiar asa. Daca te ataca 3 Deathclaw odata si nu-i vezi din timp e cam nasol. Nu mai tin minte daca erau in Fallout 1, dar in 2, daca se intampla asa ceva cand aveai lvl foarte ridicat, ii distrugeai cu un cuvant urat si o privire cu coada ochiului.
Sau, ma rog, pe-aproape.
M-am apucat si eu de el si nu pot sa spun decat ca este superb jocul. Ma oftic al dreq de tare ca n-am decat 3-4-5 maxim ore pe zi in care pot sa il joc ca as sta sa il explorez toata ziua.. ( unde dreq sunt zilele si noptile cand uitam de tot si de toate si ma jucam 18-20 de ore pe zi? ...)
Anyways, mie personal la orice pas imi da senzatia ca ma joc Oblivion.Ciudata senzatie. Nu spun ca este rau pentru ca Oblivion mi-a placut foarte mult anul trecut pe PS3. Dar la fel, nu am avut de unde sa ii dedic timpul necesar. Sunt niste jocuri care mananca ore bune.
![]()
Prin cate review-uri nu am auzit expresia: Fallout 3 = Ovlivion with guns... Oricum, saptamana asta trebuie sa imi ajunga Oblivion-urile acasa (putere Posta Romana, stiu ca puteti sa reusiti livrarea mai repede de 2 luni cand mi-ati adus GTA IV!), si dupa ce am jucat Fallout 3 prima oara, poate ca eu am sa spun Oblivion = Fallout 3 with swords. lol
Vreun feedback ceva? Planuiesc sa le iau pe toate 3 odata.
De fapt grand master plan-ul e sa dedic luna Aprilie exclusiv DLC-urilor (Mass Effect, GTA 4, F3, Overlord) si sa nu mai joc nimic altceva
Trebuie sa-mi fac shopping list.
Ma mir ca na spus nimeni pina acuma in acest thread... faptul ca in zona Meresti in acest joc, exista o persoana care spune ca locatia Meresti in joc este numita dupa un oras in Romania!
By PayneKiller in forum Console Club
Bookmarks