Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 11 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast
Results 101 to 120 of 219

Thread: Ghid: Cum sa treceti de blocarea pe regiuni pe Xbox Live - Xbox 360

1. #101 SP
    Junior Member florinake's Avatar
    Daca iau un joc prin VPN si apoi il joc folosind conexiunea normala (RDS), exista vreun risc (gen banat cont/consola) ? Sau consola trebuie sa fie conectata tot timpul prin VPN ?
    Ideea e ca am wifi la consola si as prefera sa fie conectata direct la router, fara alte cabluri.
    Multumesc.

2. #102 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Nu exista nici un risc.

3. #103 SP
    Banned GLaDOS's Avatar
    Eu nu reusesc sa iau Escalation pt Black Ops pt ca cele 7 minute demo de la un vpn uk free nu sunt suficiente pe cele 2-3% ramase. La disconnect, o ia mereu de la 97%. Uneori merge sa dau reconnect rapid la vpn dar dupa cateva incercari se deconecteaza consola de la Xbox Live cu toate ca vpn-ul nu s-a oprit. Cel mai mult am ajuns la 99% cu deconectarile astea. Stie careva un free vpn uk care sa dureze ceva mai mult de 7 minute sau de viteza mai mare?

4. #104 SP
    Manager paul's Avatar

5. #105 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    USA IP, American IP, VPN, VPS, iTunes

numai 1.5$ pt 24 ore si merge exceptional.

6. #106 SP
    Banned GLaDOS's Avatar
    Nu mai stiu exact cum ii zice, dar e ceva cu nume "usaip" desi e de uk. La First Strike a mers, cu greu, si a terminat pana la urma. Escalation cred ca e mai mare ca marime. O sa incerc maine linkurile, mersi mult! Acum ma bag la somn, ca maine dimineata trebuie sa ma prezint in sala de judecata.

7. #107 SP
    Manager paul's Avatar
    Nu fa asa. Intra cu VPN pe calculator pe Xbox.com, cumpara ce doresti, intra pe Xbox Live pe consola cu conexiunea normala, o sa inceapa downloadul si la 98-99% da eroare. Dupa, faci conexiunea VPN la consola.
    Pierzi timpul daca downloadezi cu VPN, viteza e mica.

8. #108 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by BoDoPSX View Post
    USA IP, American IP, VPN, VPS, iTunes

numai 1.5$ pt 24 ore si merge exceptional.
    ...sunt și servere franceze? Mie-mi arată acolo doar 4 tări...iar c�nd dau aici �mi arată o tonă!

Nu mai �nțeleg nimic (e drept că am c�teva beri la bord) dar totuși...

9. #109 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    man in ce iti dau pe mail nu apare de FR. dar vezi ca au demo de 7 minute. incearca si vezi si tu

Your service includes the following shared VPN servers:
    USA Colorado VPN (vpn1.usaip.eu)
    USA Illinois VPN (vpn4.usaip.eu)
    USA Missouri VPN (vpn11.usaip.eu)
    USA California VPN (vpn7.usaip.eu)
    EU Germany VPN (vpn5.usaip.eu)
    EU The Netherlands VPN (vpn8.usaip.eu)
    EU UK VPN (vpn9.usaip.eu)
    EU UK VPN (vpn10.usaip.eu)
    EU UK VPN (vpn3.usaip.eu)
    EU Hungary VPN (vpn2.usaip.eu)
    ASIA China VPN (vpn6.usaip.eu)

cheers

10. #110 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    EU Hungary VPN (vpn2.usaip.eu)
    ...bună asta!

11. #111 SP
    Senior Member psypc2's Avatar
    Am gasit un VPN care sa ofere trial 3 zile pe mai multe tari cum ar fi US, UK, Franta, etc. la 2.5$.
    PureVPN.com (referal link)

12. #112 SP
    Banned GLaDOS's Avatar
    Am cumparat 24h de vpn de la usaip, urmeaza sa-l incerc cand ajung acasa. Mersi Bodopsx si revin cu impresii.

---------- Post added 07-05-2011 at 05:23 PM ----------

Am rezolvat, a mers configuratia de vpn din prima, fara setari plictisitoare. Am tras si Escalationul, urmeaza sa ma joc acum.

13. #113 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Quote Originally Posted by paul View Post
    Sau daca router-ul e wireless, te conectezi la el cu laptop-ul, consola o conectezi prin cablu la laptop. Dupa faci sharing dupa ghidul din primul post.

Ok, am si eu nevoie de putin ajutor. Am setul asta:

router wireless, laptop, xbox. De la job mi-au dat un activekey care imi da VPN pe urmatoarele:

Atlanta
    Austin
    Houston
    Germany
    France
    South Africa
    United Kingdom
    Israel
    India
    CHina
    Singapore
    Japan
    Australia

VPNul se conecteaza imediat prin routerul wireless.Cum fac acum sa am acest VPN si pe xbox?
    Leg xboxul la laptop, imi vede xboxul. Next steps?

14. #114 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Activezi ICS pe conexiunea VPN, catre placa de retea in care este xbox-ul.

15. #115 SP
    Junior Member pingo's Avatar
    ma puteti ajuta? vreau sa incarc Escalation pt Black Ops am windows 7, net prin wireless, la placa de retea leg xbox. de unde pot sa fac un cont pe vpn nu imi trebuie decat pt a incarca Escalation astept pm cine ma poate ajuta ms mult

16. #116 SP
    Manager paul's Avatar
    Citeste posturile de mai sus, scrie despre tot ce iti trebuie.

17. #117 SP
    pot folosi user si parola demo de pe usaip.eu ? o sa cumpar pt 24 ore cod vpn dar asta dupa ce reusesc sa fac conexiunile nu imi iese conexiunea de la xbox si a doua placa de retea. nu vrea xbox sa se conecteze deloc pe live . am incercat si cu cablu de la xbox si cu cablu cros si nu vrea

18. #118 SP
    am incercat toate posibilitatile direct cu cablu de la rds , prin router, prin stick de la rds , nici nu mai stiu cum sa incerc ca da o eroare Error: Your network does not have a sufficient MTU setting mentionez ca folosesc 2 placi de retea cablu cros cont vpn. de pe pc am cumparat harta Escalation pt Black Ops numai ca nu o pot descarca in xbox pt ca nu se conecteaza la xbox live trece de tot numai cand sa faca conexiunea la xbox live imi da eraoarea aia cu MTU

19. #119 SP
    Member anes's Avatar
    pingo vezi aici:

Daca ai Windows 7 faci ce a scris Dj Mo pe prima pagina.

UPDATE - 09.08.2009

Pentru cei care au Windows 7 mai trebuiesc facute cateva setari in plus:

Click dreapta pe conexiunea VPN si Properties:

Option - Se debifeaza Include Windows Logon domain. Se da click pe PPP Settings si se bifeaza Enable LCP Extensions.
    Networking - Se debifeaza Internet Protocol Version 6 (TCP/IPv6) si File and Printer Sharing for Microsoft Networks

20. #120 SP
    Junior Member florinake's Avatar
    Am incercat sa cumpar jocul Red Dead Redemption folosind un VPN USA si MS Points si primesc mesajul: "An error has occurred during the transaction. Please try again later."
    Stie cineva, exista alte limitari in afara de identificare dupa IP ? Daca da, limitarea e valabila doar la anumite jocuri ?
    E nevoie sa treca un anumit interval intre logarea din RO si cea folosind VPN-ul de US ( momentan e singura explicatie pe care o am) ?
    Remarks:
    Am cont Gold, puncte suficiente, consola nemodata.
    Consola (XBOX 360 slim) are ultimul update (May 2011)
    Call of Duty Blak Ops demo a venit prin VPN, desi nu era available folosind IP de Romania.

---------- Post added 28-05-2011 at 05:13 PM ----------

Legat de cumpararea online a punctelor MS, respectiv VPN connection, as dori sa impartasesc din experienta mea, in caz ca va fi util altor persoane. Am folosit peste tot Google Checkout, asociat unui card Bancpost (Mastercard Taifun).

MS Points:
    - GamePointsNow (http://www.gamepointsnow.com) : Ok, dar scump dupa parerea mea; conversia e facuta din lire in $, iar totalul pt 4000 puncte US a fost de aproximativ 66$
    - Buy WOW, XBOX Live & Other Pre-Paid Cards Online at Game Time Zone - Email Delivery : au un fel de verificare, in sensul ca te suna sa vada daca totul e ok, la prima cumparare. Am facut o greseala si le-am spus ca sunt din RO (desi puteau vedea asta din informatiile Google sau nr de telefon). Rezultatul a fost ca mi-au anulat comanda si mi-au facut refund.
    - MaximusCards ( Maximus Cards - Your number one source for Instant Xbox Live Points, PSN Card, Wii Points, Warcraft Key and iTunes Prepaid ) : La prima comada totul a decurs "smooth"; preturile sunt in dolari, 4000 points -> 51.95$. La a doua comanda, am primit un email dubios, in sensul ca "Need more data to send code. Please go to ...". Dupa ce am completat campaurile din linkul respectiv, am primit codul, desi mi-au dat de gandit pt viitor.

VPN:
    - Am incercat doar HideIpVPN (5.99$/luna). Initial mi-au refuzat plata din motiv de frauda. Dupa un email la suport, totul a fost ok. Bonus: sunt romani pe acolo, am discutat in romana dupa primul "ticket".

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 11 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast