Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 11 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast
Results 121 to 140 of 219

Thread: Ghid: Cum sa treceti de blocarea pe regiuni pe Xbox Live - Xbox 360

  1. #121 SP
    Junior Member powerty's Avatar
    Quote Originally Posted by anes View Post
    pingo vezi aici:



    Daca ai Windows 7 faci ce a scris Dj Mo pe prima pagina.

    Va merge solutia asta ? Eu tot primesc eroarea de MTU.

    Am incercat cu usaip si hideipvpn. (conturile trial/demo)

  2. #122 SP
    Junior Member soulriver's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Ideea era de fapt nu cumparati jocuri de UK pentru gamertag US, credeam ca e o chestie "default" sa-ti dai seama ca nu merg. Incearca sa faci un cont de UK vezi daca iti merge jocul.
    eu am cont pe us si vreau sa iau All Fronts Collection pt GoW2, daca iau de pe ip de us o sa am jexpansion-ul blocat pe ntsc si nu o sa il pot juca?

  3. #123 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    OK, deci am gasit un VPN free care se misca cat de cat rapid: freevpn.co, daca e cineva interesat
    Totusi, am o problema... reteaua mea e cam asa: router -> 2 PC-uri -> imprimanta -> laptop. Am PPTP Enabled din setarile router-ului. Ma conectez la VPN de pe laptop, merge, totul OK; pornesc xbox-ul si imi rezulta o adresa IP 169.254 care inseamna ca ceva nu e bine in retea si nu ma pot conecta la LIVE. Din a doua incercare (nu mai tin minte exact daca am facut ceva diferit) a mers iar apoi din nou nu a mai mers. Am verificat tot si e configurat bine, sa fie oare cablul de vina? Am scos un cablu din router si l-am bagat (e sambata seara, nu mai e deschis pe la magazine sa cumpar crossover).

    Ma poate ajuta cineva? Raman dator pe viata

  4. #124 SP
    PET
    Member PET's Avatar
    Ok. Mi-am luat si eu 1 zi de VPN de pe USA IP, American IP, VPN, VPS, iTunes.

    Pe PC merge fara probleme.

    Conexiuna mea e asa

    XBOX > Router
    PC > Router -------- INTERNETZ

    Cum ii zic la XBOX sa mearga prin VPN? Mi se zicea ca XBOX-ul trebuie sa vina prin PC si de acolo PC-ul are oricum VPN si atunci e ok.

    Cum conectex XBOX-ul sa mearga prin PC si apoi pe internet prin proxi?

    Thanks

    ---------- Post added 11-09-2011 at 02:50 PM ----------

    Ok. Am mai tot citit, m-am mai documentat.

    Cum pot sa fac asta FARA sa am 2 placi de retea. Mai pe scurt, cum imi configurez routerul (TP-Link) sa se conecteze la un VPN ... PPTP.

    Mersi

  5. #125 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Quote Originally Posted by PET View Post
    Ok. Mi-am luat si eu 1 zi de VPN de pe USA IP, American IP, VPN, VPS, iTunes.

    Pe PC merge fara probleme.

    Conexiuna mea e asa

    XBOX > Router
    PC > Router -------- INTERNETZ

    Cum ii zic la XBOX sa mearga prin VPN? Mi se zicea ca XBOX-ul trebuie sa vina prin PC si de acolo PC-ul are oricum VPN si atunci e ok.

    Cum conectex XBOX-ul sa mearga prin PC si apoi pe internet prin proxi?

    Thanks

    ---------- Post added 11-09-2011 at 02:50 PM ----------

    Ok. Am mai tot citit, m-am mai documentat.

    Cum pot sa fac asta FARA sa am 2 placi de retea. Mai pe scurt, cum imi configurez routerul (TP-Link) sa se conecteze la un VPN ... PPTP.

    Mersi
    Router-ul trebuie sa suporte chestia cu VPN-ul. Uita-te prin setari daca ai ceva legat de el daca nu => laptop. Iei wireless de la router cu laptop-ul si printr-un cablu crossover si cu o conexiune VPN sharuita conectezi la xbox. Eu asa am facut, bafta

  6. #126 SP
    PET
    Member PET's Avatar
    N-am laptop.

    Teoretic router-ul suporta doar ca...

    USA IP, American IP, VPN, VPS, iTune

    Asta e ghidul. De acolo inteleg:

    Connect the WAN port of your router to your LAN or one of the LAN ports of your broadband router. This will in most cases mean that you will have 2 routers. The first one is your regular broadband router and the second is the router that serves your VPN network.

    Adica imi trebuie ***** de 2 routere. Pentru ca eu cand pun PPTP, nu mai sunt conectat prin RDS... implicit nu am cum sa folosesc acel VPN fara damn internetz.

  7. #127 SP
    PET
    Member PET's Avatar
    Bun. In sfarsit am reusit sa downloadez Skate 2.

    Am acum o placa de baza cu 2 intrari. Mi-am luat VPN de la USA IP (vedeti postul de mai sus) pe 1 zi la 1.5$.

    A trebuit sa bibilesc putin dar i-am dat de capt.

    Teoretic faci ICS cu conexiunea RDS. Adica acel dialer. Xbox-ul se conecteaza prin acel RDS.
    Apoi creati o conexiune VPN folosind acest tutorial:
    USA IP, American IP, VPN, VPS, iTune

    IP-ul pentru UK este: vpn3.usaip.eu
    IP-ul pentru US este: vpn7.usaip.eu

    Conectat la net si la xbox, dati connect la VPN. Cheia e sa mutati ICS-ul de la RDS la VPN. Adica dati la VPN Properties si la Sharing bifati ICS. O sa va apara ca RDS a avut ICS si acum o sa aiba VPN-ul. Dupa ce faceti asta Xbox-ul o sa se re-conecteze prin VPN.


    P.S. Cand zic RDS ma refer la PPPoE-ul facut din windows, acel Dialer cu care va conectati la net. Nu situ cum e la UPC sau la cei cu modem.


    EDIT: Nici nu-mi vine sa cred cat de simplu a fost si cate tutoriale de ***** exista. Numai te incurca, numai te dau peste cap.

  8. #128 SP
    Junior Member FASAR's Avatar
    Salutare tuturor! Mi-a fost de mare folos acest tutorial, de aia am considerat ca trebuie sa-i multumesc tipului care a scris tutorialul.
    Mi-am luat de Craciun din US un Xbox360 cu kinect de 4gb. Acum o saptamana mi-am luat un hdd la consola, unul original de 320 gb, care a venit cu un REDEEM CODE pentru un joc (star wars lego 3). Contul de LIVE l-am facut pe US, provider de net imi este RDS, deci m-am lovit de clasica eroare ''This item isn't available...''. Asa am ajuns sa-mi fac aici cont.
    Netul de la RDS intra in router (am un Lynksys WRT54GL) si am fost nevoit sa intru in meniul routerului si la sectiunea VPN am dat ENABLE. Apoi, de pe un laptop cu windows 7 legat wireless la net, am urmat pasii din prima pagina, dar nu am platit pentru VPN, ci mi-am facut cont gratuit pe vpnreactor.com (in videoul postat de @anes, mai sus).
    La final am legat un cablu de net la Xbox360 si laptop, am intrat pe consola, am selectat la Network > WIRED (era conectata la wireless) si a inceput un test, finalizat cu bine (testeaza conexiunea XBOX360 - retea - internet - contul de LIVE).
    Apoi am intrat la sectiunea de redeem si am inceput sa dau jos jocul.

    MULTUMESC!

    * am o mica problema (cred..): jocul pe care-l dau jos are 6,03 GB si deja au trecut 7-8 minute, nu s-a miscat de la 1% progres.
    Oare s-a blocat, trebuie sa-l las in pace, am ce face sa mearga mai repede? < citeam ceva comentarii cu useri care incepeau downloaduri prin VPN (downloaduri care mergeau foarte prost) si apoi se deconectau de la VPN si se reconectau la reteaua wireless (downloadul mergand in continuare, cu viteza mai mare), pana pe la 98-99 %, dupa care iar se deconectau si se bagau iar pe VPN (exista posibilitatea ca microsoft sa banneze in vreun fel?)
    Sau poate mai exista ceva setari ce trebuiesc facute? (dupa etapa VPN..)


    Daca tot merge greu, ma gandesc sa-l descarc pe laptop si sa il bag cu un stick pe hdd. (nu am mai facut asta, sper sa mearga)

  9. #129 SP
    Junior Member mateutz's Avatar
    primul 1% il iei cu vpn apoi inchizi vpn si reiei netul normal pana la 97-98 la% apoi reconect vpn si iei restu si gata dar nush de ce la mn nu merge iar la colegu merge ....

  10. #130 SP
    Junior Member FASAR's Avatar
    Salutare! Dupa lupte seculare, care au durat.. ore bune , am dat si eu jos LEGO Star Wars 3 de 6,03 gb. Imi comandasem un HDD de 320 gb, original xbox360, de pe AMAZON, pentru o consola xbox360 4gb cu kinect.
    Am citit tutorialul de aici + toate comentariile (bine ca nu sunt sute de pagini ) si m-am apucat de treaba.
    Configuratia mea: consola xbox360 slim 320 gb cu kinect + cont xbox live de US + laptop cu win 7 professional pe x64 + internet fiberlink 2 de la RDS bagat intr-un router linksys wrt 54 GL + 1 cablu de internet (pentru a lega laptopul la consola).
    1. Laptopul, conectat la net prin wireless. Am urmat pasii din prima pagina, dar nu am platit pentru VPN, ci mi-am facut cont gratuit pe http://vpnreactor.com (in videoul postat de @anes, mai sus).
    Dupa asta, am verificat daca apare ip de State (ce aveam eu nevoie) cu un site de profil What Is My IP Address - Shows Your IP Address (parca pe asta l-am folosit..)
    Dupa ce m-am asigurat ca e ok cu VPN-ul, abia apoi am trecut la urmatorul pas.
    2. Am conectat cablul de net la placa de retea a laptopului (toate laptopurile au placa de retea normala, pe langa cea wireless) si celalalt capat la consola.
    Consola era inainte conectata wireless la router, dar cand ii conectezi un cablu ethernet, automat ea se deconecteaza si trece pe conexiunea cu fir.
    A trebuit sa intru in meniul routerului si la sectiunea VPN, a trebuit sa dau ENABLE (am inteles ca nu toate routerele au VPN, e bine sa cautati updateuri de firmware pentru router, poate asa se rezolva.). Eu chiar instalasem cu cateva zile in urma, ultimul firmware pentru routerul meu. Nu mai tin minte daca firmwareul original, cu care venise routerul, avea sau nu VPN.
    Revin, dupa ce am conectat si consola la laptop, am dat sign in si am intrat in contul meu de xbox live (nu am facut modificari, sa pun ora pe fusul orar de US, am lasat cum aveam, pe romania si de pe laptop, am intrat pe contul meu de xbox live si la profil mia-m pus o adresa de US, am folosit un Apple Store , nu stiu daca era necesar sa completez adresa..).
    3. Am intrat la sectiunea redeem, am bagat codul si a inceput downloadul. Destul de repede a ajuns la 1% si atunci am scos cablul din laptop, consola m-a trimis in pagina principala, unde am dat din nou SIGN IN la contul meu de xbox live (nemaiavand conexiune cu fir, ea s-a conectat la vechea ei conexiune wireless). Apoi am mers la sectiunea DOWNLOAD HISTORY > am selectat jocul > DOWNLOAD AGAIN > si a aparut o fereastra cu ACTIVE DOWNLOADS.
    Practic, downloadul a continuat. Cred ca au fost si ceva probleme cu RDSul, mi-a mers destul de greu. Cand am deconectat cablul de VPN, am inchis si conexiunea, pentru ca la contul FREE de pe VPN reactor, conexiunea se intrerupe dupa o jumatate de ora, trebuie sa-i dai reconnect. In ziua in care m-am apucat sa-l dau jos, l-am pus de dimineata si l-am lasat cateva ore, ajunsese pe la 43%. A trebuit sa plec, asa ca am oprit de la buton consola si mi-am vazut de treaba. Nu stiu daca era necesar s-o opresc de la buton, nu se strica nimic, oricum.
    De mentionat ca in acele ore in care downloada, m-am cam invartit in jurul consolei si n-am lasat-o sa intre in STAND BY. Faceam ceva prin casa, mai miscam de joystick. Daca nu folosesti consola timp de o ora, ea intra in stand by, apoi se stinge. Probabil se poate scoate aceasta setare, eu nu am vrut.
    Am continuat zilele urmatoare donwloadul, in limita timpului. Porneam de pe VPN, o lasam sa descarce 5-10 minute, dupa care treceam pe wireless.
    In tot acest timp, aveam grija sa nu intre consola in stand by.
    Ajuns la 99%, am trecut pe VPN si intr-o ora si putin, s-a terminat downloadul. Practic iti apare o fereastra care iti spune unde gasesti ceea ce downloadezi.

    Asa am reusit eu sa downloadez un joc de 6,03 gb. Mi-a mers foarte greu, a durat mult, dar a meritat.
    Am scris o tona si cat mai explicit, pentru ca de multe ori, de un mic detaliu depinde succesul unui tutorial.

    have a nice day!


    ---------- Post added 05-05-2012 at 11:55 PM ----------

    @mateutz: vezi cablul sa fie de net, nu crossover (eu l-am folosit pe cel cu care a venit routerul)

  11. #131 SP
    Senior Member silvian92's Avatar

    Re: Cum sa treceti de blocarea pe regiuni pe Xbox Live

    Imi merge pana la 80% si dupaia se opreste si daca ii dau iar imi ia de la inceput nu de unde ramane , dc?

    Sent from my Galaxy Tab 2 P5100 using Taptalk 2

    ---------- Post added 09-01-2013 at 11:22 PM ----------

    a mers , multumesc frumos pt ajutor, am bagat cablu de la 80 ,

  12. #132 SP
    Junior Member mihai2811's Avatar
    Salut tuturor !

    Sunt nou pe acest forum pe care il gasesc foarte interesant si util. Am un xbox 360 250gb + kinect de circa 1 luna. La momentul cand mi -am setat xbox-ul nu stiam de acest forum, mi-am facut mai intai un cont cu date de Romania si un al doilea la care, fara sa stiu foarte multe de blocarea pe regiuni, mai mult din instinct din cate mi-aduc aminte, cred ca am introdus ca locatie UK. Mi-am creat al doilea cont dupa ce am vazut ca pe primul sunt foarte putine si slabute jocuri disponibile, cu mici exceptii. Precizez ca nu mi-am setat nici un IP de UK pe niciunul din cele 2 laptopuri pe care le am. Logandu-ma pe al doilea cont, cel cu locatie UK, pagina care se deschide este https://live.xbox.com/en-GB/Home si am reusit cu un cont de paypal, legat de un card de credit CITIBANK, sa cumpar puncte Microsoft, sa ma abonez la xbox live gold, 1 month free trial, si sa cumpar cu puncte, downloadez, instalez si sa joc cateva jocuri care pe primul cont cu locatie Romania nici macar nu sunt vizibile. Precizez ca toate comenzile de cumparare si descarcare le-am dat de pe laptop si nu de pe xbox. Ultimul, Spidey: Web of shadows, 14.99 lire, 5.23 gb, joc foarte nou, decembrie 2012, cumparat cu ms points, s-a descarcat si instalat fara probleme si, de asemenea, merge fara probleme. In schimb, am incercat sa descarc si LEGO Pirates Caribbean dar nu se poate, mesajul care se afiseaza este: "Your purchase cannot be completed at this time. Please try again". Acum, daca alte jocuri cu plata au mers nu inseamna ca merg toate, atat timp cat am reusit sa am gold, sa cumpar puncte, sa le folosesc efectiv punctele ? Unele jocuri sunt blocate pe regiuni si altele nu?
    Multumesc.

  13. #133 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    raspunsul este....da. Sunt blocate pe regiuni (iti vede IP-ul de Ro). Din cauza asta cativa colegi forumisti s-au chinuit sa creeze acest tutorial.

  14. #134 SP
    Junior Member Mauricio's Avatar
    eu nici acu nu-i dau de cap.....am facut totul cum trebuia . Poate sa ma ajute si pe mn cnv?

  15. #135 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Pai unde ai probleme ? Unde se blocheaza. Te ajut dar da detalii mai multe, nu suntem telepati...

  16. #136 SP
    Junior Member Mauricio's Avatar
    am asa...xbox cu cablu crossover bagat la laptop si laptop conectat wireless la router d-link dir 600
    am dat share la conexiunea vpn ....de pe laptop imi arata adresa ip de uk si toate bune....mai departe cand ma duc la xbox si dau test se conecteaza la network si atat...la internet nu vrea.... Ce sa fac?

  17. #137 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Prima greseala : la laptop NU conectezi cablu crossover, ci normal !

    Apoi neaparat trebuiesc facuti pasii : UPDATE - 09.08.2009


    Pentru cei care au Windows 7 mai trebuiesc facute cateva setari in plus:


    Click dreapta pe conexiunea VPN si Properties:

    Option - Se debifeaza Include Windows Logon domain. Se da click pe PPP Settings si se bifeaza Enable LCP Extensions.
    Networking - Se debifeaza Internet Protocol Version 6 (TCP/IPv6) si File and Printer Sharing for Microsoft Networks

    Si in ultimul rand, am incercat o gramada de VPN-uri si doar www.vpnreactor.com merge !

  18. #138 SP
    Junior Member Mauricio's Avatar
    da am reusit dar imi da adresa de usa si eu vreau uk...am rezolvat....se pare ca era cum ai zis ....pe vpnreactor mia mers. ms mult

  19. #139 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Vezi ca ai 7 zile free trial (UK) : uk.vpnreactor.com
    Asta e dresa care trebuie sa o bagi ca sa ai IP de UK.

  20. #140 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Ok, imi vine sa sparg laptopul, xboxul si ce mai gasesc prin cale.

    Setup:

    Am net de la RDS, router Dlink Dir600, laptop cu windows 7, xnox 360 slim.

    Am urmat pasii de pe prima pagina. Ma conectez la VPN prin laptop wireless fara probleme. Bag apoi cablu din laptop in xbox, pt a da net si consolei, insa nu vrea sa ia net deloc xboxul. Am totul automat la xbox, chiar imi vede IPul de UK in el. Unde gresesc, ce pasi mai trebuie sa fac???

    ---------- Post added 30-10-2013 at 20:15 ----------

    Update:

    Am reusit, am facut exact pasii din videoul de mai jos. Singura exceptie este ca la adresa am pus uk.vpnreactor.com, in rest am facut exact.

    Setupul meu laptop cu Win 7, router Dlink Dir 600, cablu ethernet intre laptop si xbox. Spor, si multe multumiri userului Vitezomanul, pt ca s-a chinuit cateva ore bune si tot el a gasit linkl respectiv!


Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 11 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast

Similar Threads

  1. Vand Abonamente Xbox Live Gold Xbox One/Xbox 360 si EA Access Xbox By siemens123 in forum Bazar Microsoft: Jocuri Console
    Replies: 187 Last Post: 16-02-2021, 14:37
  2. Xbox Live Gamertags - Xbox 360 By Sanjuro in forum Microsoft Xbox 360
    Replies: 814 Last Post: 26-10-2017, 11:55
  3. Cum downloadez un joc de pe xbox live (prin voucher) By OvidiuM13 in forum Console Club
    Replies: 1 Last Post: 04-06-2015, 12:42
  4. Cum Desfac carcasa de la xbox 360 By bmth5 in forum Microsoft Xbox 360
    Replies: 12 Last Post: 09-06-2010, 08:31
  5. Replies: 8 Last Post: 04-03-2009, 23:06

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts