Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 21 to 40 of 44

Thread: Hdd - important sau nu?

1. #21 SP
    Banned Tzipi's Avatar
    HDD-ul face totul Recomand cu toata inima ! Fara hard este ca pestele fara apa Si vorbesc foarte serios,e foarte naspa fara un hard Eu am dat pe starter pack 330 ron .

2. #22 SP
    Member kane86's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    ce are in plus elite fata de celelalte?
    fata de arcade ar mai avea cablu HDMI (130 ron ) + casti (sa zicem vreo 70 de ron). Are dreptate zambrotta daca o iei dupa acest calcul. Insa parerea mea e ca elite vine doar cu ceva ce are mai mult legatura cu marketingul, premium e cea mai indicata consola ca vine cu tot ce trebuie.

3. #23 SP
    Member dogdan's Avatar
    cum spunea si kane86 premium e ce-a mai indicata are de toate mai ales cea cu 60 de gb.hdd-ul e foarte important fara hard nu are rost ,iar zgomotul cand joci un joc instalat este mult mai mic.

4. #24 SP
    Member reborn2603's Avatar
    apropo de hdd, stie cineva de unde poti lua un hdd de 120 gb WD? ca sa ii faci swap cu cel de 20 de gb.
    a mai facut cineva treaba asta?

5. #25 SP
    Senior Member djleo666's Avatar
    cred ca www.pcfun.ro au asa ceva pe stoc, merita intrebati

6. #26 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Gasesti la UltraPro aveau pe stoc si la Iasi si la Bucuresti zilele trecute.

7. #27 SP
    Member Atrium's Avatar
    Quote Originally Posted by kane86 View Post
    fata de arcade ar mai avea cablu HDMI (130 ron ) + casti (sa zicem vreo 70 de ron). Are dreptate zambrotta daca o iei dupa acest calcul. Insa parerea mea e ca elite vine doar cu ceva ce are mai mult legatura cu marketingul, premium e cea mai indicata consola ca vine cu tot ce trebuie.
    Tu atat crezi ca face acel cablu HDMI ? 130 RON, posibil... Oricum, de 70 RON iti iei un cablu mai mult decat satisfacator pentru ce poate scoate Xbox-ul.

Si castile ? Acum serios, cati dintre voi le folosesc ? 20%, sa zicem...

Din punctul meu de vedere, singurul atuu al Elite-ului ar fi HDD-ul de 120GB, care se poate lua separat.

Ah, sa nu uitam, mai e o diferenta ca e neagra, nu ? lol

8. #28 SP
    Junior Member mpetrescu's Avatar

Cine vrea un HDD 120 GB nou pt x box

Vand HDD 120 GB pentru xbox nou, 0727368485 , daca nu rasp dati sms si va sun eu, pret 350 ron

Iti dau eu hdd 120 GB pt xbox ... de la elite id: mihai_mail_21

9. #29 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by mpetrescu View Post
    Vand HDD 120 GB pentru xbox nou, 0727368485 , daca nu rasp dati sms si va sun eu, pret 350 ron

Iti dau eu hdd 120 GB pt xbox ... de la elite id: mihai_mail_21
    Ți-l cumpăr eu! Trimiți �n Cluj? Dă un reply dacă da și vorbim pe PM. Merci.

10. #30 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    da cum pot instala un joc p HDD dak nu e d p live? sau nu se poate?..ma refer la d-asta piratat k nu cred k original se poate ..cel putin nu am vazut vreo optiune si deci, cred k d p calc ar merge nu ?

11. #31 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    http://www.consolegames.ro/forum/f51...nsolegames-ro/

Fara piraterii pe aici. Jocurile originale se pot instala foarte usor pe hdd, bagi discul, apesi Y si dai install to hard drive.

12. #32 SP
    Junior Member StefC's Avatar
    E mult mai bine cu HDD decat fara, in primul rand din cauza zgomotului care e mult redus cu HDD, si in al doilea rand nu soliciti unitatea DVD atata de tare

13. #33 SP
    Junior Member mpetrescu's Avatar

vand hDD 120 gb pt xbox 360 original , nou

id mess: mihai_mail_21

14. #34 SP
    inteleg greyhound dar nu am vazut sa-i fi zis nimeni nimic lui giorgio(no offene) cand a pomenit ca vrea sa modeze si nu mai stiu ce(si se vb mult despre modari pe aici, si nu o face nimeni sa mai ia originale)..si nu am intrebat decat daca se pot instala nu am cerut vreo informatie atat de importanta incat sa zici k am instigat la "piraterie"..ms oricum ca mi-ai raspuns.. sa va dak reusesc...

15. #35 SP
    Quote Originally Posted by nightprowler View Post
    inteleg greyhound dar nu am vazut sa-i fi zis nimeni nimic lui giorgio(no offene) cand a pomenit ca vrea sa modeze si nu mai stiu ce(si se vb mult despre modari pe aici, si nu o face nimeni sa mai ia originale)..si nu am intrebat decat daca se pot instala nu am cerut vreo informatie atat de importanta incat sa zici k am instigat la "piraterie"..ms oricum ca mi-ai raspuns.. sa va dak reusesc...
    Modarea nu este acelasi lucru cu pirateria, nu este ilegala, cel putin nu la noi in tara. In schimb pirateria este ilegala si ca atare nu o discutam nici noi aici.

16. #36 SP
    ok ..ok ..si dak tot esti aici... ..am mai multe jocuri originale..de ex forza 2 ..l-am bagat si nu am intrat in el am ramas in dashboard dar nu se activeaza Y-ul...si daca apas..nimic..consola e xbox 360 elite din a 3-a 2008 parca....deci ar trebui sa aibe optiunea nu? gresesc eu p undeva? astept raspuns..ms

aa...am mai cautat p net... trebuie cumva sa am live si sa dl ceva update?:\

17. #37 SP
    Optiunea de instalare a jocurilor pe HDD a venit odata cu update-ul major "NXE" de anul trecut. Conecteaza-te la Live si fa-ti update-ul

18. #38 SP
    Member Merdiso's Avatar
    7/2008 inseamna, in mod normal Falcon.
    Eu mi-as lua Arcade Jasper si eventual as pune un HDD dupa aia.

19. #39 SP
    Banned Tzipi's Avatar
    Cum sa nu ai dvd-uri zgariate?

Inainte sa joci ceva trebuie sa le instalezi pe hard mai intai, altfel cand te uiti la saracu` dvd arata de parca e zgariat cu cutitu.

Cica lite-on nu zgarie dvd-urile, yea right.

20. #40 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Am avut 4 console pana acum. In 2006 prima. Nici una nu mi-a zgariat vreun disc.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast