Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 21 to 40 of 44

Thread: Hdd - important sau nu?

1. #21 SP
    Banned Tzipi's Avatar
    HDD-ul face totul Recomand cu toata inima ! Fara hard este ca pestele fara apa Si vorbesc foarte serios,e foarte naspa fara un hard Eu am dat pe starter pack 330 ron .

2. #22 SP
    Member kane86's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    ce are in plus elite fata de celelalte?
    fata de arcade ar mai avea cablu HDMI (130 ron ) + casti (sa zicem vreo 70 de ron). Are dreptate zambrotta daca o iei dupa acest calcul. Insa parerea mea e ca elite vine doar cu ceva ce are mai mult legatura cu marketingul, premium e cea mai indicata consola ca vine cu tot ce trebuie.

3. #23 SP
    Member dogdan's Avatar
    cum spunea si kane86 premium e ce-a mai indicata are de toate mai ales cea cu 60 de gb.hdd-ul e foarte important fara hard nu are rost ,iar zgomotul cand joci un joc instalat este mult mai mic.

4. #24 SP
    Member reborn2603's Avatar
    apropo de hdd, stie cineva de unde poti lua un hdd de 120 gb WD? ca sa ii faci swap cu cel de 20 de gb.
    a mai facut cineva treaba asta?

5. #25 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    cred ca www.pcfun.ro au asa ceva pe stoc, merita intrebati

6. #26 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Gasesti la UltraPro aveau pe stoc si la Iasi si la Bucuresti zilele trecute.

7. #27 SP
    Member Atrium's Avatar
    Quote Originally Posted by kane86 View Post
    fata de arcade ar mai avea cablu HDMI (130 ron ) + casti (sa zicem vreo 70 de ron). Are dreptate zambrotta daca o iei dupa acest calcul. Insa parerea mea e ca elite vine doar cu ceva ce are mai mult legatura cu marketingul, premium e cea mai indicata consola ca vine cu tot ce trebuie.
    Tu atat crezi ca face acel cablu HDMI ? 130 RON, posibil... Oricum, de 70 RON iti iei un cablu mai mult decat satisfacator pentru ce poate scoate Xbox-ul.

Si castile ? Acum serios, cati dintre voi le folosesc ? 20%, sa zicem...

Din punctul meu de vedere, singurul atuu al Elite-ului ar fi HDD-ul de 120GB, care se poate lua separat.

Ah, sa nu uitam, mai e o diferenta ca e neagra, nu ? lol

8. #28 SP
    Junior Member mpetrescu's Avatar

Cine vrea un HDD 120 GB nou pt x box

Vand HDD 120 GB pentru xbox nou, 0727368485 , daca nu rasp dati sms si va sun eu, pret 350 ron

Iti dau eu hdd 120 GB pt xbox ... de la elite id: mihai_mail_21

9. #29 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by mpetrescu View Post
    Vand HDD 120 GB pentru xbox nou, 0727368485 , daca nu rasp dati sms si va sun eu, pret 350 ron

Iti dau eu hdd 120 GB pt xbox ... de la elite id: mihai_mail_21
    Ți-l cumpăr eu! Trimiți �n Cluj? Dă un reply dacă da și vorbim pe PM. Merci.

10. #30 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    da cum pot instala un joc p HDD dak nu e d p live? sau nu se poate?..ma refer la d-asta piratat k nu cred k original se poate ..cel putin nu am vazut vreo optiune si deci, cred k d p calc ar merge nu ?

11. #31 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    http://www.consolegames.ro/forum/f51...nsolegames-ro/

Fara piraterii pe aici. Jocurile originale se pot instala foarte usor pe hdd, bagi discul, apesi Y si dai install to hard drive.

12. #32 SP
    Junior Member StefC's Avatar
    E mult mai bine cu HDD decat fara, in primul rand din cauza zgomotului care e mult redus cu HDD, si in al doilea rand nu soliciti unitatea DVD atata de tare

13. #33 SP
    Junior Member mpetrescu's Avatar

vand hDD 120 gb pt xbox 360 original , nou

id mess: mihai_mail_21

14. #34 SP
    inteleg greyhound dar nu am vazut sa-i fi zis nimeni nimic lui giorgio(no offene) cand a pomenit ca vrea sa modeze si nu mai stiu ce(si se vb mult despre modari pe aici, si nu o face nimeni sa mai ia originale)..si nu am intrebat decat daca se pot instala nu am cerut vreo informatie atat de importanta incat sa zici k am instigat la "piraterie"..ms oricum ca mi-ai raspuns.. sa va dak reusesc...

15. #35 SP
    Quote Originally Posted by nightprowler View Post
    inteleg greyhound dar nu am vazut sa-i fi zis nimeni nimic lui giorgio(no offene) cand a pomenit ca vrea sa modeze si nu mai stiu ce(si se vb mult despre modari pe aici, si nu o face nimeni sa mai ia originale)..si nu am intrebat decat daca se pot instala nu am cerut vreo informatie atat de importanta incat sa zici k am instigat la "piraterie"..ms oricum ca mi-ai raspuns.. sa va dak reusesc...
    Modarea nu este acelasi lucru cu pirateria, nu este ilegala, cel putin nu la noi in tara. In schimb pirateria este ilegala si ca atare nu o discutam nici noi aici.

16. #36 SP
    ok ..ok ..si dak tot esti aici... ..am mai multe jocuri originale..de ex forza 2 ..l-am bagat si nu am intrat in el am ramas in dashboard dar nu se activeaza Y-ul...si daca apas..nimic..consola e xbox 360 elite din a 3-a 2008 parca....deci ar trebui sa aibe optiunea nu? gresesc eu p undeva? astept raspuns..ms

aa...am mai cautat p net... trebuie cumva sa am live si sa dl ceva update?:\

17. #37 SP
    Optiunea de instalare a jocurilor pe HDD a venit odata cu update-ul major "NXE" de anul trecut. Conecteaza-te la Live si fa-ti update-ul

18. #38 SP
    Member Merdiso's Avatar
    7/2008 inseamna, in mod normal Falcon.
    Eu mi-as lua Arcade Jasper si eventual as pune un HDD dupa aia.

19. #39 SP
    Banned Tzipi's Avatar
    Cum sa nu ai dvd-uri zgariate?

Inainte sa joci ceva trebuie sa le instalezi pe hard mai intai, altfel cand te uiti la saracu` dvd arata de parca e zgariat cu cutitu.

Cica lite-on nu zgarie dvd-urile, yea right.

20. #40 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Am avut 4 console pana acum. In 2006 prima. Nici una nu mi-a zgariat vreun disc.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast