HDD-ul face totulRecomand cu toata inima ! Fara hard este ca pestele fara apa
Si vorbesc foarte serios,e foarte naspa fara un hard
Eu am dat pe starter pack 330 ron .
HDD-ul face totulRecomand cu toata inima ! Fara hard este ca pestele fara apa
Si vorbesc foarte serios,e foarte naspa fara un hard
Eu am dat pe starter pack 330 ron .
fata de arcade ar mai avea cablu HDMI (130 ron ) + casti (sa zicem vreo 70 de ron). Are dreptate zambrotta daca o iei dupa acest calcul. Insa parerea mea e ca elite vine doar cu ceva ce are mai mult legatura cu marketingul, premium e cea mai indicata consola ca vine cu tot ce trebuie.
cum spunea si kane86 premium e ce-a mai indicata are de toate mai ales cea cu 60 de gb.hdd-ul e foarte important fara hard nu are rost ,iar zgomotul cand joci un joc instalat este mult mai mic.
apropo de hdd, stie cineva de unde poti lua un hdd de 120 gb WD? ca sa ii faci swap cu cel de 20 de gb.
a mai facut cineva treaba asta?
cred ca www.pcfun.ro au asa ceva pe stoc, merita intrebati![]()
Tu atat crezi ca face acel cablu HDMI ? 130 RON, posibil... Oricum, de 70 RON iti iei un cablu mai mult decat satisfacator pentru ce poate scoate Xbox-ul.
Si castile ? Acum serios, cati dintre voi le folosesc ? 20%, sa zicem...
Din punctul meu de vedere, singurul atuu al Elite-ului ar fi HDD-ul de 120GB, care se poate lua separat.
Ah, sa nu uitam, mai e o diferenta ca e neagra, nu ? lol
Vand HDD 120 GB pentru xbox nou, 0727368485 , daca nu rasp dati sms si va sun eu, pret 350 ron
Iti dau eu hdd 120 GB pt xbox ... de la elite id: mihai_mail_21
da cum pot instala un joc p HDD dak nu e d p live? sau nu se poate?..ma refer la d-asta piratat k nu cred k original se poate ..cel putin nu am vazut vreo optiune si deci, cred k d p calc ar merge nu ?
http://www.consolegames.ro/forum/f51...nsolegames-ro/
Fara piraterii pe aici. Jocurile originale se pot instala foarte usor pe hdd, bagi discul, apesi Y si dai install to hard drive.
E mult mai bine cu HDD decat fara, in primul rand din cauza zgomotului care e mult redus cu HDD, si in al doilea rand nu soliciti unitatea DVD atata de tare![]()
inteleg greyhound dar nu am vazut sa-i fi zis nimeni nimic lui giorgio(no offene) cand a pomenit ca vrea sa modeze si nu mai stiu ce(si se vb mult despre modari pe aici, si nu o face nimeni sa mai ia originale)..si nu am intrebat decat daca se pot instala nu am cerut vreo informatie atat de importanta incat sa zici k am instigat la "piraterie"..ms oricum ca mi-ai raspuns.. sa va dak reusesc...
ok ..ok ..si dak tot esti aici.....am mai multe jocuri originale..de ex forza 2 ..l-am bagat si nu am intrat in el am ramas in dashboard dar nu se activeaza Y-ul...si daca apas..nimic..consola e xbox 360 elite din a 3-a 2008 parca....deci ar trebui sa aibe optiunea nu? gresesc eu p undeva? astept raspuns..ms
aa...am mai cautat p net... trebuie cumva sa am live si sa dl ceva update?:\
Optiunea de instalare a jocurilor pe HDD a venit odata cu update-ul major "NXE" de anul trecut. Conecteaza-te la Live si fa-ti update-ul![]()
7/2008 inseamna, in mod normal Falcon.
Eu mi-as lua Arcade Jasper si eventual as pune un HDD dupa aia.
Cum sa nu ai dvd-uri zgariate?
Inainte sa joci ceva trebuie sa le instalezi pe hard mai intai, altfel cand te uiti la saracu` dvd arata de parca e zgariat cu cutitu.
Cica lite-on nu zgarie dvd-urile, yea right.
Bookmarks