A fost anuntat oficial ca apare in primavara lui 2009Puteai sa ti d ai seama ca nu mai este mult de asteptat deoarece au aparut trailere screen shot uri din joc...asa se intampla cu fiecare joc si apare dupa vre o 3-4 luni
A fost anuntat oficial ca apare in primavara lui 2009Puteai sa ti d ai seama ca nu mai este mult de asteptat deoarece au aparut trailere screen shot uri din joc...asa se intampla cu fiecare joc si apare dupa vre o 3-4 luni
Nu pot,il supar pe Dj Mo si nu e bine...iar primesc advertisment,plus ca nu suntem pe aria PS3 asta poate sa ma coste..
pai nu e asa?asta este o aberatie...tu nu ti ai lua lumea in cap cand vezi ca mai apare unu` cu o poza trucata:Halo pe ps3 INCREDIBIL,EXTRAORDINAR EXCLUSIV
![]()
nu se stie daca va iesi in 09 asasin's creed 2 findca un release date nu a aparut oficial inca,la fel si cu god of war, alan awake, final fantasy 13.
Bioshock 2 poate in iarna 2009 , Mass Effect 2 sa anuntat?
Am uitat de Call of Duty:Modern Warfare 2,Operation Flashpoint 2 si The Witcher:Rise of the White Wulf.In acelasi timp sper sa fie jocuri bune MAG si Batman:Arkham Asilium
OOO... abia acum am observat ca sunt pe aria de 360, dar totusi pe prima pagina apare God of War 3 si FF13, asa ca imi mentin intrebarea.
Bookmarks