mai are garantie xboxul acela? sau e fara ? daca e fara nu merita, cumpara-ti unul nou cu garantie ca sa nu ai probleme pe viitor.
de costat nu cred ca te costa exagerat de mult,iar reparatul rrodului il poti face la donely daca nu ma insel si tot acolo poti sa-l si modezi daca asta vrei..dar un rrod e un rrod si tot o sa-ti faca probleme pana crapa de tot...e mai sigur sa-ti iei un xbox nou cu garantie decat sa risti atat cu asta .
nu stiu dar stiu ca aici e de ceva vreme ..::GameShop.ro::..
A fost azi un prieten in Carrefour Baneasa si se pare ca arcade-ul s-a facut 900 roni.Preturile aceleasi in toate magazinele din reteaua Carrefour? Stie cineva pe unde s-ar putea gasi mai ieftin?
![]()
De unde sa stim? Sunt mai mult de un milion de oameni care au Jasper. Crezi ca ii cunoastem pe toti, ca toti au cont pe YouTube si pun un filmulet daca are probleme consola? Nu. Subiectul s-a mai discutat si existya pe YouTube un Elite Jasper care a dat RROD, dar nu se stie sigur daca a dat RROD
miam luat un xbox 360 elite de la gameshop acum 3 saptamani e 100% jasper data de fabricatie 2009 - 05 -15comandati cu incredere
A aparut un bundle elite relativ mai ieftin decat consoartele elite adica ceva in jur de vreo 1150 lei cu jocurile Too Human si Halo 3... stie cineva daca este Jasper?
Stie careva daca arcade-urile de pe gameshop.ro sunt toate jasper, pentru ca in poza care o ei atasata apare un memory card si din cate stiu eu arcade jasper au intern 256MB. Sunt interesat pentru ca au 3 ani garantie si pretul este bun.
...�ntreabă aici.
Bookmarks