Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 21 of 21 FirstFirst ... 11 19 20 21
Results 401 to 417 of 417

Thread: Noutati: XBOX 360 Jasper in magazine

1. #401 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by psicho1986 View Post
    Stie careva daca arcade-urile de pe gameshop.ro sunt toate jasper, pentru ca in poza care o ei atasata apare un memory card si din cate stiu eu arcade jasper au intern 256MB. Sunt interesat pentru ca au 3 ani garantie si pretul este bun.
    Pai daca are garantie 3 ani ce mai conteaza ca e jasper sau nu....

2. #402 SP
    Member psicho1986's Avatar
    Pai o sa comand online k in Timisoara nu este gameshop, si nu vreau sa trec prin o gramada de probleme sa trimit consola inapoi, mai bine sa se strice mai greu...

3. #403 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Conteaza ca nu e in Timisoara? Din cate stiu eu, numai in Bucuresti e, si asta nu a impedicat pe nimeni sa cumpere de la ei. Garantia nu ridica probleme, doar o trimiti prin curier la ei si astepti un raspuns.

4. #404 SP
    Member liviu15's Avatar
    xbox-ul cu too human si halo3 e jasper sau nu?

5. #405 SP
    Ok, deci acum sunt in febra cumparaturilor, si vreau sa fiu sigur k fac alegerea potrivita, la emag este o oferta la xbox360 arcade cu halo3 si sega tennis incluse in pret la 949RON, de asta stie cineva daca este sau nu jasper dar are doar 2ani garantie, la gameshop arcade este 899RON fara jocuri dar cu 3 ani garantie si din ce am citit pe aici este sigur jasper, deci care ar fi o afacere mai buna.
    PS. Oferta la gameshop cu un joc moka la fiecare xbox360 mai este valabila?

6. #406 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Poate te intereseaza, am fost tapit de eMag de curand. Au furat niste ochelari 3D din cutia unei placi grafice care erau oferiti cadou de catre producatorul placii grafice.

7. #407 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Ok, deci acum sunt in febra cumparaturilor, si vreau sa fiu sigur k fac alegerea potrivita, la emag este o oferta la xbox360 arcade cu halo3 si sega tennis incluse in pret la 949RON, de asta stie cineva daca este sau nu jasper dar are doar 2ani garantie, la gameshop arcade este 899RON fara jocuri dar cu 3 ani garantie si din ce am citit pe aici este sigur jasper, deci care ar fi o afacere mai buna.
    PS. Oferta la gameshop cu un joc moka la fiecare xbox360 mai este valabila?
    Eu am luat de la ei bundle-ul Arcade + Kung Fu Panda + Lego Indiana Jones la 830 lei, e Jasper. Oricum, daca dai comanda si alegi sa o iei de la ei de la sediu, poti sa verifici jos la livrari daca e Jasper sau nu, inainte sa platesti.

Apropo, asta luat de mine avea doar 1 an de garantie.. fiind Jasper, sper sa nu aiba probleme. Am observat ca nu se incalzeste mai deloc, chiar si dupa maratonuri sanatoase de cateva ore.

8. #408 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Stie careva daca arcade-urile de pe gameshop.ro sunt toate jasper, pentru ca in poza care o ei atasata apare un memory card si din cate stiu eu arcade jasper au intern 256MB. Sunt interesat pentru ca au 3 ani garantie si pretul este bun.
    Da,sunt.

9. #409 SP
    Member crazyquark's Avatar

Jasper la gameshop

Eu am luat de la gameshop.ro bundle-ul elite cu halo 3 + halo 3 odst.
    Este jasper, are marcat pe spate curentul de alimentare 12.1 A.
    Pretul mi se pare relativ OK avand in vedere ca e un elite jasper cu HDD de 120GB si are garantie 3 ani
    (spre deosebire de celelalte magazine care dau 2 ani). A da, vine cu Halo 3 + Halo 3 ODST.
    Ce m-a enervat la jocuri este ca manualul este numai in limbi est europene imposibile(poloneza, maghiara, ceha - WTF??). Mda, ma rog.
    In UK ar fi cam 219 lire un bundle din asta, mai ieftin, adevarat dar tb sa il si aduci pana aici cumva.
    Si mai greu cu garantia.

10. #410 SP
    Am cumparat pana la urma de la gameshop.ro si este jasper si fabricat in 05-2009, deci sunt super multumit, pretul a fost OK la 900RON si are 3 an garantie, eu mai mult pentru garantie am cumparat de acolo, ca o fi sau nu el jasper dar sa nu uitam ca este produs de la Microsoft si ca tot se duce el.

11. #411 SP
    Junior Member Amur's Avatar
    A cumparat cineva super elituri cu FM3? Sunt jasper? Ceva diferente fata de eliturile de 120gb?

12. #412 SP
    Banned Ady8's Avatar
    Quote Originally Posted by Amur View Post
    A cumparat cineva super elituri cu FM3? Sunt jasper? Ceva diferente fata de eliturile de 120gb?
    A cumparat un prieten de-al meu...este Jasper...are in plus hdd 250 GB atat si 2 controllere incluse in pachet

13. #413 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    caut si eu un Arcade jasper nou.Stiti pe undeva?

14. #414 SP
    Junior Member Fallen's Avatar
    Cauta pe forum ca sunt destui care aduc de afara Jaspere Arcade cu garantie un an pe amazon in jur de 600-700ron.
    Daca faci comanda singur ajungi si pe la 580ron

15. #415 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    prezent la 599 arcade se aduce sigilat (ask if you need)

16. #416 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    stiu da dureaza.

17. #417 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by Pisboy View Post
    stiu da dureaza.
    nu cred ca dureaza mai mult de-o saptamana. eu zic ca merita, avand in vedere pretul si ca e Jasper. pana atunci poti sa cauti jocuri la preturi foarte bune si sa dai comanda. pana ajunge consola ajung si jocurile (asta daca esti la prima consola). bafta!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 21 of 21 FirstFirst ... 11 19 20 21