Xbox360Achievements.org - Forza Motorsport 4 Achievements
Look Ma, No Controller! 5
Use Kinect to drive any car in Free Play.
Nu pot sa cred CE PORCARIE !!!
Xbox360Achievements.org - Forza Motorsport 4 Achievements
Look Ma, No Controller! 5
Use Kinect to drive any car in Free Play.
Nu pot sa cred CE PORCARIE !!!
Am uitat de asta:
Forza Faithful 15
Import a file from Forza Motorsport 3.
Daca n-ati avut sau nu aveti Forza 3 si Kinect, deja s-au dus 20G.
oh, doamne nu mai am rabdare...dar am o intrb...credeti ca va fi cu nou suport pt. discuri?....![]()
da mha .. astia sunt nenorociti pe aici, sanctiuni banuri si cand o sa se aplcie xgdmu nu o sa ma ipoti sa scrii dvd-uri. ce te faci atunci?
naspa, nu?
"da mha .. astia sunt nenorociti pe aici, sanctiuni si banuri. cand o sa se aplice xgdmu nu o sa mai poti sa scrii dvd-uri. ce te faci atunci?
naspa, nu?"
cu placere
P.S. cam greu cu romana daca nu intelegeti din cauza a 2-3 litere puse gresit
Cam greu cu romana cand nu stii sa te exprimi, nu neaparat ca nu stii sa scrii...
Ia vezi, reusesti sa construiesti doua-trei propozitii, nu zic fraze ca cer prea mult?![]()
Voi de unde va cumparati jocul ? Eu tot astept sa il puna cei de la Gameshop pe site, dar cred ca am nevoie de un fail-safe, ca nu vreau sa ma trezesc in octombrie fara joc. Ceva sugestii ?
Eu cred ca il iau de pe ShopTo. Daca faci precomanda, ai inclus codul pentru cele 5 masini bonus.
Pff din experienta mea mica de sofer..(4luni lol si oricum experienta "urbana" ca sa zic asa) jocul asta inca decand am vazut bmw-ul acela mi se pare ca simuleaza foarte bine realitatea..suspensiile imi plac foarte mult..le vezi muncind ca sa zic asa.Vreau xbox.
By tudyniuz in forum Microsoft Xbox One
By Dj Mo in forum Microsoft Xbox 360
By Axeaxel in forum Microsoft Xbox 360
Bookmarks