Problema nu se pune din perspectiva povestii, foarte bine ca o ilustreaza atent. Problema care se ridica este din punct de vedere al gameplay-ului online, vor reusi sa se ridice la nivelul jocurilor anterioare, care au setat stacheta destul de sus?
Problema nu se pune din perspectiva povestii, foarte bine ca o ilustreaza atent. Problema care se ridica este din punct de vedere al gameplay-ului online, vor reusi sa se ridice la nivelul jocurilor anterioare, care au setat stacheta destul de sus?
Asta nu am de unde sti, dar Gears a transpus in cele 3 jocuri, un univers comun in ambele moduri de joc. Si cel putin pentru mine, ar fi aiurea ca in single player sa ma lupt impotriva UIR, iar in multiplayer sa omor lacuste.
Revenind la poveste, clar, Judgment este in perioada Pendulum Wars. Sper doar sa il duca pana la E-Day si putin dupa. Sunt interesante partile in care ataca UIR pentru a pune mana pe hammer of dawn, batalia de la Aspho Fileds, lupta de retragere catre Jacinto si multe altele care nu imi vin acum in minte. Repet, universul este superb (cel putin pentru mine) si daca fac jocurile bine, va spun sigur ca uitati de lacuste.
Nici n-am comentat nimic de poveste, ma bucur si eu ca macar aici sa nu dea gres. Deciziile pe care le iau dpdv al multiplayerului sunt cel putin hilare. Stii ce au explicat in momentul in care au fost intrebati de mii de fani de ce nu vor fi lacuste in multiplayer? Nici vorba de explicatii voalate privind cartile si universul Gears, au spus "our fanbase cannot relate to the locust race". EXCUSE ME? CANNOT RELATE?
In ceea ce priveste lancerul - este prezent in multiplayer cu drujba atasata, iar executia clasica cu taiatul in jumatate este singura prezenta in joc pana acum. Ma refeream ca au disparut executiile clasice, cele pe care le faceai in momentul in care oponentul era "down but not out". Si acest apect s-a facut nevazut, exista mai multe petitii la fel de inflacarate precum cele care tin de lacuste in acest sens.
Iar sistemul de clase pe care il vor introduce nu te va mai lasa sa ai gnasher si lancer in acelasi timp, vei putea alege doar una dintre cele doua. Se duce pe apa sambetei orice strategie care implica cele 2 arme, adica close quarters combat combinat perfect cu medium to lang range cum era pana acum.
Aparitia unui sniper semiautomat ma face iar sa zambesc amar, mai ales ca va fi arma cu care vei putea incepe orice meci si NU power weapon cum era in trecut.
Toate acestea sunt unele dintre cele mai idioate decizii care mi-a fost pomenit sa le vad si nu au absolut nici o scuza. Nu au legatura cu cartile, cu [povestea, cu universul Gears, cu nimic.
Pai atata timp cat au scos modul Execution, nu mai ai DBNO, deci nici executii ca nu mai ai ce sa executi. Faza cu taiatul nu prea este executie ci n00b solution sau clujlive solution, cum vrei sa o iei![]()
clujlive ftw da, uitasem de ala
---------- Post added 16-01-2013 at 01:11 PM ----------
bei , lasati gargara si hai sa facem o noapte alba de gears 1 , poate ne strangem si noi macar 8![]()
![]()
@mastakilla: Stii sa joci gears? Aduna oamenii si sunt prezent. Am voie sa imi aleg echipa?
nu stiu ce sa zic mai Mo , nu am avut de unde invata, avand in vedere ca jucam 2v2 numai noobi Shtan , DJ Mo , Condoe si Gatsu..... "Shtaneeee hai repede la boomer" "fuuugi l a luat Gatsu" "unde a fugit ma Gatsu, am obosit sa tot il alerg "
"hai ma Condoe iar n-am loc de tine pe ultimul loc" ..... cand a aparut Grey ne-a mai educat si pe noi " haide ma Shtanee pe ei nu-i lasa "............uff ce vremuri ,ce nopti ce zile de munca chiaune
![]()
Nu o sa il uit in veci pe gatsu cu replica "iar a venit dj mo sa joace splinter cell", cand s-a speriat de mine ca am sarit cu drujba pe el.
A aparut intai sanjuro, apoi sacaluka si toti il vroiam in echipa, pe urma ne-am prins cum sa jucam 4 pe public. Ai uitat? Execution, War Machine, 11 runde, 5 min.Grey a venit tarziu, cu echipa de la Modern Warfare, dark matinee, blaz3r, dumy, aby etc si nu stiau de ce nu au perk-uri
![]()
Early Copies of Gears of War: Judgment Include Original Gears of War - IGN... early launch copies of the game will contain a Games on Demand Xbox Live download token for the original Gears of War. The offer will be available in all regions except for Germany (where the game was not released due to ratings restrictions). The decision was partly taken because research has shown that over half of the people who played Gears of War 3 had not played the original.
Guys, nu vreau sa fiu rau, dar jocul asta aduce ceva nou inafara de protagonist/poveste ? ceva aditii pe partea de gameplay, ceva arme noi, animatii, inamici ? Ceva sa-si justifice achizitia ?
Va intreb pentru ca 3-ul l-am terminat doar ca sa inchei trilogia, ca noutati semnificative nu a avut si m-a super plictisit spre sfarsit.
Pai din 3 ce imi aduc aminte a avut si arme noi ceva( sawed-off, digger etc), horde-ul schimbat( fortificatii), 4 player co-op, inamici noi, campanie mult mai lunga, cu o grafica imbunatatita, posibilitatea de a stun pe cineva cand sari din cover peste el. etc
Nu sunt cel mai mare fan Gears, nici cel mai bun, dar nu prea cred ca se aplica: "3-ul l-am terminat doar ca sa inchei trilogia, ca noutati semnificative nu a avut si m-a super plictisit spre sfarsit".
PS: Gears este un joc in care multiplayerul face cam 70% din el, cam ca Halo. SPul e bun, dar ia din experienta daca e jucat singur si nu in co-op. Poate de aia te-a super plictisit, sau poate nu e genul tau.
In orice caz, recomand sa nu il iei pe ultimul care iese in cazul asta, pt tine ar fi o pierdere de timp si bani.
Stiu ca 3-ul a avut noutatile de care spui, ca d-aia l-am luat si mi-a placut...o mare parte din el. Recunosc ca nu joc in co-op (decat cu un prieten cand avem timp, care din pacate este mult prea limitat) iar multy chiar nu-mi place (nu sunt genu care sa pierd nu stiu cate ore sa ma alerg/impusc cu random peoples pe o harta mica - just not my kind of fun) so...ma bazez in special pe single player.
Faza e ca 1 mi-a super placut (era ceva nou si arata incredibil), 2-ul a fost continuarea si eram curios de poveste mai mult decat de orice noutate dar m-a dezamagit putin, 3-ul l-am luat ca sa inchei trilogia si mi-au placut aditiile, dar la asta chiar nu-i vad rostul.
O sa astept cateva review-uri si pareri ale voastre (mai ales).
Bookmarks