Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 22 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 ... LastLast
Results 41 to 60 of 430

Thread: Free Xbox Live Content Thread

1. #41 SP
    Member eneea's Avatar
    Quote Originally Posted by j0hnnyReaper View Post
    N-am spus ca trebuie sa fie cineva de acord cu mine. Dar nu cred ca le-a cerut cineva sa dea jocuri din 2007.
    Ar fi trebuit sa faca altfel, dupa parerea mea. Si anume, inainte de a incepe programul acesta, ar fi trebuit sa faca un pool pentru fiecare luna. Asa toti "auritii" de pe XBL aveau sansa se a-si vota jocul preferat din pool-ul respectiv pentru acea luna. Sau nu neaparat 'inainte' de a incepe programul, ci de exemplu de pe 30 pe 31 iulie (ultimele zile din AC2), sau chiar o saptamana. Asa cred ca majoritatea membrilor gold erau mai multumiti. Dar din moment ce nu eu controlez Microsoft-ul, luna viitoare va puteti astepta la jocul pe care l-am pus in attachments.
    Johnny dude, tu chiar vrei utopie? eu inca ma mir ca ne ofera ceva gratis...daca era un pool toata lumea ar fi ales jocurile noi si influentau vanzarile. Jocurile de prin 2007-2008 nu le mai cumpara nici dreq, sau le iau la pret de dumping si tot nu influenteaza vanzarile

2. #42 SP
    Member DobaiSzilard's Avatar
    Okay, am reusit sa-i dau download de pe consola, e la 30% acum.

3. #43 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Da. Vad ca functioneaza acum.

4. #44 SP
    Junior Member virgil.luica's Avatar
    Si la mine!

5. #45 SP
    Senior Member djleo666's Avatar
    am gasit un site care ne tine la curent cu promotiile "moka" sau reduse de xbox 360 : Xbox Deals, Coupons and Vouchers - OzBargain

BTW nenea' Marinake vezi ca pe langa Bulletstorm, pe contul de India erau gratis si : Lost Planet 2, Monopoly Streets si Prey. Din alea doar LP2 si Monopoly ma interesau oarecum...

6. #46 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    Stiu ca erau si acelea moaca dar trebuia VPN de India si de unde ciorap flausat scoteam eu VPN de India?

7. #47 SP
    WSOP: Full House Pro gratuit pentru Xbox Live Canada

• Setati Locale pe Canada
    • Creati un cont nou de Xbox Live Canada
    • La Search cautati WSOP
    • Selectati WSOP: Full House Pro
    • Descarcati si have fun
    Note:
    • Nu este necesar Xbox Live Gold
    • Nu este necesara folosirea unui VPN

8. #48 SP
    Senior Member cashonly's Avatar

9. #49 SP
    Member DobaiSzilard's Avatar
    A aparut un ad pe xbox dashboard(am cont de UK) la filmul Percy Jackson - Sea of Monsters. Daca intrati pe el si faceti testul din stanga "Ce zeu esti" primesti un tricou Percy Jackson si daca intri sa te uiti la trailer(a doua optiune) in timpul trailer-ului vor aparea chestii "React fast" si apesi pe A si primesti pe rand o tema, gamer pics si o sabie pentru avatar.
    Attached Images Attached Images 1626684_1.jpg images.jpg

10. #50 SP
    In ultima oara am avut parte de o gramada de chestioare pentru avatar si profil datorita reclamelor de pe dashboard. Acum sa va dau o lista cu reclamele si ce primiti la fiecare:
    • Percy Jackson - Tricou, Sword Prop, Tema
    • Elysium - Exoskeleton, Tema, Gamerpics
    • Virgin Media - Tricou, Trademill Prop
    • Kick Ass 2 - Tema, Gamerpics
    Toate le gasiti pe Dashboard de UK din cate stiu. Daca nu gasiti o anumita reclama dati refresh la Dashboard apasand pe butonul de ghid dupa care pe butonul Y

11. #51 SP
    Member eneea's Avatar
    Dada, kickass...sapt vitoare ma duc si la film merci baieti pt temele gratis, e cineva care plateste pt prostiile astea? am vazut unele destul de scumpe

12. #52 SP
    Sunt destui nebuni care platesc destul de mult pentru cateva chestioare absolut inutile. Eu, personal, nu as da nici macar 1 leu pe o tema sau un tricou de avatar.

13. #53 SP
    Senior Member cashonly's Avatar

14. #54 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    nu merg fara VPN...not going to bother..

15. #55 SP
    Member anes's Avatar
    Dead Rising 2 merge fara VPN.

16. #56 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Dead Rising 2 merge, l-am luat eu. DR2: Case Zero (inca) nu merge luat, poate va fi la fel cum a fost si cu celelalte, sa poata fi luate cateva zile mai tarziu.

17. #57 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Ok, ms doar case 0 ma interesa, si doar pe ala l -am incercat

18. #58 SP
    Member j0hnnyReaper's Avatar
    Slab si DR2... Si logica e putin cam off. Cu un simplu topor omori un milion de zombii...
    Dar cui ii place sa alerge aiurea si sa dea cu bata, have fun!

19. #59 SP
    Doamne, j0hnny comentezi total aiurea. Du-te tati si ne lasa cu teoriile tale de puncte-puncte. Nu iti place? Perfect! Taci dumnezeului din gura ca poate altii au o alta parere!

20. #60 SP
    Member j0hnnyReaper's Avatar
    Quote Originally Posted by Marinake View Post
    Doamne, j0hnny comentezi total aiurea. Du-te tati si ne lasa cu teoriile tale de puncte-puncte. Nu iti place? Perfect! Taci dumnezeului din gura ca poate altii au o alta parere!
    Daca "altii" au alta parere, inseamna ca si eu mi-o pot spune pe a mea. Nu spun ca jocul este GROAZNIC, spun doar ca nu-mi place.
    Sunt curios ce mai baga luna viitoare, sper ca nu Crackdown 2...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 22 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 ... LastLast