Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 20 of 60

Thread: Bionic Commando

1. #1 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

Exclamation Bionic Commando

Oki, după ce-am văzut două chestii destul de interesante (chestia 1 - chestia 2) e timpul pentru un topic dedicat acestul mega joc.

N-am să fac istoria jocului (că iar mă ăierd �n detalii și nu termin nici m�ine...). Vă las pe voi să aruncați o privire:

1. http://en.wikipedia.org/wiki/Bionic_Commando_(arcade_game)
    2. http://en.wikipedia.org/wiki/Bionic_Commando_(NES)
    3. Bionic Commando (NES) - Wikipedia, the free encyclopedia
    4. Bionic Commando Rearmed - Wikipedia, the free encyclopedia
    5. Bionic Commando: Elite Forces - Wikipedia, the free encyclopedia
    6. http://en.wikipedia.org/wiki/Bionic_Commando_(2009_video_game)
    (cei care l-ați luat deja de pe trackere, ciocu' mic și joc de gleznă că nu prea contați).

Alte discuții de pe forum legate de Bionic Commando:

http://www.consolegames.ro/forum/f7-...o-noi-imagini/
    http://www.consolegames.ro/forum/f7-...-commando-mai/
    De abia aștept jocul - ajunge el...luna asta cred.
    Attached Images Attached Images bionic-commando-logo-1533.jpg

2. #2 SP
    Bionic Music Player - Conține toate cele 23 de piese originale interpretate de adevărați profesioniști.

Bionic Commando Comic Book (Chain of Command)

3. #3 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Parerile despre joc sunt impartite, se pare ca nu se ridica la nivelul arcade-ului.Il astept si eu sapt viitoare.
    Bionic Commando (xbox360: 2009): Reviews

4. #4 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Demo-ul de multi a fost chiar dezamagitor..si avand in vedere ca mecanica se va pastra si in single...i for one will pass..

5. #5 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    muggs, TE ASIGUR ca este unul din cazurile clasice in care demoul nu reprezinta jocul. demoul ala e o timpenie. nu vreau sa spun mai multe pentru ca sar astia in sus. daca vrei detalii da-mi un PM.

6. #6 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Hostile, ai pm . Ma interesa feedback-ul cuiva care l-a jucat si nu este review-er, demo-ul nu m-a prea incantat nici pe mine.

Multumesc!

7. #7 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Quote Originally Posted by SublimingSun View Post
    Hostile, ai pm . Ma interesa feedback-ul cuiva care l-a jucat si nu este review-er, demo-ul nu m-a prea incantat nici pe mine.

Multumesc!
    Adica vrei parerea cuiva care il are de pe torrenti?

8. #8 SP
    Nu stiu daca il are de pe torrent.

Stiu ca hostile parca era in echipa gamershell.com, ma gandeam ca asa a facut rost de o copie ... Se poate sa ma insel, insa.

Later edit: nu, nu m-am inselat, daca te uiti pe homepage-ul lui este intr-adevar gamershell. Stiam ca un user de pe-aici este in echipa lor, parca hostile, dar nu eram sigur (acum insa sunt).

9. #9 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    SublimingSun, cineva are dreptate, nu e bine sa te bazezi pe parerea cuiva inainte sa apara jocul. Mai stii, poate ca in versiunile cuiva eroul are o coada de matura in locul bratului bionic. Cinci ani cit a stat in inchisoare cineva a tot maturat p'acolo asa ca acum si-a perfectionat tehnica si matura cu inamicii. Las in seama cuiva sa puna cuvintele corecte in locul lui cuiva/cineva, insa sunt sigur ca nici asa, cineva nu o sa inceteze sa faca pe altcineva.

fill in za blanks

10. #10 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    am citit toate reviewurile aparute pana acum, am vazut toate filmuletzele si deja sunt incins la maxim
    Pe ast joc eu nu-l ratez.
    Predatore trimite-l odat!

11. #11 SP
    Member Devergo's Avatar
    Amuzant faptul ca toti cei care se iau de "piartii apelor" romane,stiu exact ziua in care un anumit torrent apare pe trackere .Si acum revenind la subiect,demo-u ala nu a fost foarte rau...prezinta foarte putin din joc,cred ca merita cumparat.Insa la cate titluri au aparut/vor aparea in scurt timp,tre sa-mi impart cu grija bugetul limitat

12. #12 SP
    Cu codurile secrete (unice) din Bionic Commando:Rearmed cum stați?

Tare curios sunt cum merge Prototype Weapon

13. #13 SP
    Senior Member huber's Avatar
    dupa ce am vazut review-ul de la GT e slabut ( asta dupa prima impresiea ) deci o sa zic pass , mi se pare ca seamana cu spider-man.

14. #14 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Aveam asteptari mari de la el, dar din reviewuri pare dezamagitor. Astept sa apara un demo, daca nu il iau cand se ieftineste

15. #15 SP
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Aveam asteptari mari de la el, dar din reviewuri pare dezamagitor. Astept sa apara un demo, daca nu il iau cand se ieftineste
    Este deja demo.

16. #16 SP
    Da, dar doar multiplayer; sincer sa fiu, as fi preferat single player anyday over multi.

17. #17 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Si e doar pe XBL

18. #18 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Nu stiu unde citisem inainte ca jocul va fi doar Multiplayer si acum sunt stupediat. Ce SP?

19. #19 SP
    ...cum adică ce SP? La jocul full sau la demo te referi?

Demo-ul a fost doar MP dar jocul full e SP (storyline) și MP (cu modurile de joc prezente...).

20. #20 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    La jocul full. In ce am citit eu scria ca doar jocul de XBLA are storyline, in timp ce transpunerea in 3D e multiplayer exclusive. Si sunt sigur ca nu citeam despre demo.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast