sunt eu paranoic sau jocul asta e prea scurt?
...cred că Bionic Commando este jocul cu cele mai multe Easter Egg-uri. �n viața mea n-am mai jucat un joc unde la fiecare pass să fie cate un easter egg. Postere, pancarde, reclame, mesaje secrete, wooooo! - și 99% au legătură cu universul CAPCOM!
(mai există c�teva cu nVIDIA).
De exemplu, tocmai am găsit al 4-lea Easter Egg Dark Void (un mega poster și l�ngă el...sigla de la S.T.A.R.S)
CAPCOM WTF!![]()
Nu era ftw?![]()
Si, da, Bionic Commando este foarte tare dar poate fi si foarte frustrant cand dai de invisible walls... Si chestia cu zonele cu radiatii e bull****, puteau sa nu-l faca atat de liniar, ar fi fost o cu totul alta experienta (imbunatatita, adica).
l-am terminat si eu ieri , pe hard ca fraieru !
e incredibil de frustrant ..... (e simplu sa te balangani cu mana dar , din 2 impuscaturi de sniper , ce sniper ca trag aia zici ca sunt mitraliera , si mai vine si cate un robotoi dela iti trage cateva ai dat de draq ) cred ca am facut 20 ore ...
in rest a fost foarte enjoiable cand am reusit sa termin nivele fara sa le incep de la capat .Si inca un lucru nasol , salvarile sunt Foarte departate .
Sfarsitul jocului mi-a placut cel mai mult , epic !
8/10 ii dau , doar din simplu fapt ca nu de multe ori era sa arunc dvdu pe geam (dar ma gandeam la banii dati si imediat ma calmam)
...of! Ba da, m-am grăbit!
FTW!
Pe mine mă cam enerveaza faza aia c�nd cazi �n apă...
...�ți dau ei bara de viață dar tu n-ai nicio opțiune. Oricum mori...doar că mai trebuie să stai secundele alea p�nă se termină viața...of doamne. Trebuia făcut ca �n celelalte...instant death!
---------- Post added at 02:06 PM ---------- Previous post was at 10:36 AM ----------
...ah, se poate scăpa din apă sorry, am aflat cum lol
Tocmai am aflat de la un prieten că trebuie să fac un perfect game/no miss game pentru toate challenge-urile
Deci practic mai trebuie să-i dau un run...(imediat �l termin pe primul). Din c�te văd...mai �mi lipsesc 9- așa-mi trebuie dacă joc fără guide lol
Cred că-i fac 1k dintr-un singur run, woooooo! �ncă 3 challanges!
Bulldog's Eye - ăsta ma cam enervează.
Eu din prima am �nceput pe Commando mode - Acum sunt la Port Anderson 1 (78%)
I went Commando
Finish the game in Commando mode.
Spencer is THE MAN!!!
Da, joc eu! I love Bionic Commando (pe toate le iubesc, woooooo!)
Bookmarks