Astept si eu ceva pareri despre singleplayer atunci. Poate-mi trec jocul pe wishlist daca e cu storyline
P.S. Vazusem si eu de mult traileru asta cu Evolution si chiar am admirat evolutia![]()
Jocul este facut pentru SP categoric.
MP-ul este doar un extra ... binevenit de altfel.
Un joc bun, chiar spre foarte bun. Multiplayer este incredibil de captivant. Poate exagerez putin, dar fiind Lost Planet style, m-a cucerit instant. Merita un 8+, il recomand.
vrea cineva sa joace MP mai pe seara?
p.s. am descoperit ceva frumos,iti poti lua armele cu bratul bionic![]()
man jocul asta e un challenge adevarat pentru mine.
cand au aparut primii doi biomech m-am chinuit 2 zile sa pot sa ii omor.
Cred ca am sarit in capul lor de 1000 de ori adunat
Da man, ce satisfactie dupa ce i-am doborat!
Eu i-am omorat din a doua incercare. Am petrecut apoi vreo zi dandu-mi seama pe unde sar sa ajung intr-o cladire...
eu unul nu am mai auzit de bionic commando inainte de a vedea acest montaj cu ceva timp inainte...dar pot sa spun ca a avut o evolutie asa cum ai spus si tu demna de invidiat..ori am fost eu in plop in legatura cu jocul asta ori majoritatea sunt in situatia mea...dar pot sa spun ca astept cu nerabdare sa joc ultima varianta a jocului care arata chiar bine. stie cineva daca "franghia" aia agatata de mana tipului e controlata din joystick asa cum se arata in trailere..adica : dai din stanga in dreapta asa se comporta si respectiva..?
tocmai am vazut un review la bionic comando,si am observat ca pe o cladire apare logo'ul de la Tricell,wtf?Tricell apare si in rezident evil 5,care e faza?
Bookmarks