Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 30 of 39 FirstFirst ... 20 28 29 30 31 32 ... LastLast
Results 581 to 600 of 777

Thread: Kinect (Project Natal)

1. #581 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar

2. #582 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...au șters, amatorii, repede clipul.

*later edit*

Caca, maca. Speram să fie un HENTAI din ăla A++. Mi au de �nvățat băieții.

3. #583 SP
    Xbox Kinect gets a new peripheral: a blow-up boat -- Engadget

ahahhahaha! IA C�T �I!
    Attached Images Attached Images 10x1011oiub234edxbo3c.jpg

4. #584 SP
    Member okayo's Avatar
    Daca mai este cineva interesat de un cont gold live de tip family pe care sa-l impartim la nivelul cheltuielilor pentru a iesi mai ieftin il invit sa-mi trimita un mesaj privat. Amintesc ca un cont gold family este 100$ ptr 4 indivizi (aprox 25$/pers), pe cand unul pentru o singura persoan pe un an este 60$. Deja suntem doi interesati. Scuze de offtopic. Nu stiu daca exista topic deschis pentru asta. Va multumesc

5. #585 SP
    Cih
    Junior Member Cih's Avatar
    Daca este cineva care are Kinect cumparat m-ar interesa putin problema legata de spatiul necesar... eventual ceva masuratori daca aveti...
    De exemplu eu am cam 1,7 m de la televizor pana la coltar... este destul pentru senzor sau trebuie mai mult...?
    Unde ati amplasat senzoru... pe televizor, sub el... la ce distanta de parchet...

6. #586 SP
    Member okayo's Avatar
    Salut eu il am de o luna. Iti pot zice ca desi am 2,2m tot nu e de ajuns desi e ok inspecificatiile lor. In jocul fitness evolved deseori ma lovesc de canapea. Citeste review-uri si specificatii tehnice ca sa nu iti para rau ca nu te poti bucura de el. Mai excat spatiul meu de la senzor la canapea este de 240cm. Senzorul deasupra tv-ului fixat de perete

7. #587 SP
    Cih
    Junior Member Cih's Avatar
    mda.... cred ca undeva la 1,5 m iti trebuie spatiu liber pe langa tine ca sa te poti desfasura... ceea ce este cam mult pentru apartamentele noastre...
    daca stai mai aproape de senzor cum este...? raspunde la comenzi...?

8. #588 SP
    Member okayo's Avatar
    @ Cih... eu am scris ca am 2.2m si nu e de ajuns. Nu stiu pe asta 1.5 m de unde a reiesit.
    Ptr doritori/cumparatori luati in calcul faptul ca jocurile nu implica doar statul la o distanta de senzor si miscare pe respectiva orizontala ci si deplasare inainte/inapoi. Cu cat e mai mica distanta pana in senzor te pierde.
    Ca exemplu: in Adventures la distanta de 2m merge jucat in doi insa e bine ca acestia sa nu se deplaseze prea in fata caci se desincronizeaza la nivelul acelui jucator. Jocul insa merge fluent si senzorul se comporta in general bine.

In Fitness evolved insa daca nu incep eu jocul ptr ca senzorul sa ma vada pe mine si deci sa se pozitioneze vertical astfel incat eu sa fiu tinta sin din greseala intra un copil intra in spatiu si-l vede pe el atunci rtamane pe tot parcursul jocului la inclinatia respectiva si nu mai pricepe comenzile, iti taie capul etc. De aceea trebuie sa intrerupi jocul si sa faci recalibrarea senzorului.
    Alt impediment (cel putin la acest joc) este ca sunt anumite exercitii in care trebuie sa tii piciorul intins in spate iar in spate e canapeau. Evident il tii in aer insa e bine de stiut.

Una peste alta la distanta amintita 2m fata de senzor acesta se comporta destul de bine. Ahh o alta problema majora este lumina: dupa-amiaza de multe ori am soarele in fereastra. Nu te vede, comenzile sunt total deplasate... zici ca s-a stricat.

Ca sa nu aruncati banii pe fereastra caci in mod sigur va prins febra si tehnologia celor de la Ms intr-adevar ofera o noua perspectiva jocurilor va dau urmatoarele sfaturi inainte de o achizitie:

- asigurati-va ca aveti minim 1,7m
    (de fapt asta e si distanta pe care o si specifica pe site ptr un gameplay decent) de la senzor pana la pozitia de joaca. Daca e peste e minunat. De preferabil e sa aveti un minim de 2m. Luati in calcul 1m stanga dreapta.

- camera sa aibe niste perdele pentru zilele insorite. Din acest motiv faceti calibrarea si dimineata si la pranz si seara ptr ca senzorul sa va recunoasca in diferite conditii de iluminare.

- pozitionarea senzorului e de preferat sa fie deasupra tv-ului in cazul in care acesta nu e cocotat pe undeva. Cititi pe site-ul Kinect inaltimea optima. De ce? De sus senzorul te poate scana integral, de jos insa daca esti si aproape si e asezat pe un mobilier e posibil "sa-ti taie picioarele" din cauza unghiului de vizualizare.

- e bine ca fiecare jucator sa fie cu profilul lui daca jucati jocuri de fitness unde spre ex. fiecare isi urmareste evolutia. Ptr asta pe baza unui mail de la hotmail iti faci id-ul de Live apoi treci prin secventa de scanare si senzorul va v-a recunoaste cand intrati in scena. E nevoie insa si de sign-out si sign in al player-ului anterior si respectiv a dvs.

Am pus acest coment mai voluminos ptr ca 8-900Ron sunt niste bani si poate nu toti au spatiu suficient si ar fi pacat de banii aruncati...mai cu seama ca Ms a vandut destul de bine senzorul deci nu da faliment daca nu se vinde unul in plus :-)

9. #589 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    Accesoriul costa aproape cat consola de 4 Gb. M-am jucat un pic, nu merita banii. Asta cel putin pana nu vad cel putin 5 jocuri serioase in care sa-si arate fiabilitatea.

10. #590 SP
    Member okayo's Avatar
    CrysMM verdictul e pur subiectiv. Daca esti hardcore in mod sigur nu te incalzeste sa dai din maini si sa vezi grafica de wii (upgradata). Ideea e ca Wii a vandut destul de bine si nu gamerilor hardcore ci celor care doreau fun in familie. Kinect, Wii si Move se bat deocamdata pe segmentul asta. Eu zic ca isi merita banii la 6-700RON. Anyway sper ca nu intram in polemica. Parerea mea e ca baietii mei sunt pentru 100%... si eu de asemenea consider ca nu am facut o alegere proasta. Din cauza asta am postat mai in detaliu mai sus pe parte de spatiu caci ar fi pacat sa-l iei si sa vezi ca nu ai unde sa joci.

11. #591 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    Pai normal. Cum altii nu apreciaza Wii, asa nu apreciez eu deloc gluma asta de la Microsoft. Era vorba sa vedem in Reach ceva miscare, dar se pare ca au fost numai zvonuri. Are limitelele ei jucaria si depinde prea mult de factori de mediu. Cert este ca nu voi cumpara asa ceva. Bine ca avem posibilitatea sa mai si testam inainte de a cumpara.

12. #592 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by CrysMM View Post
    Accesoriul costa aproape cat consola de 4 Gb. M-am jucat un pic, nu merita banii. Asta cel putin pana nu vad cel putin 5 jocuri serioase in care sa-si arate fiabilitatea.
    Exact chestiile astea 2 ma opresc si pe mine sa fac achizita. Pretul si lipsa jocurilor. Insa probabil ca timpul le va rezolva pe ambele, momentam am inteles ca oferta e mai mare decat cererea, Microsoft nu reuseste sa produca asa multe pe cat se vand. Asa ca pretul va ramane ridicat. Insa dupa ce se mai potoleste foamea asta de nou o sa scada incet si pretul si o sa apara si jocuri. Problema e ca urmatorul XBOX o sa fie "dupa colt" atunci...

13. #593 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by RaverX View Post
    momentam am inteles ca oferta e mai mare decat cererea, Microsoft nu reuseste sa produca asa multe pe cat se vand.

14. #594 SP
    Member okayo's Avatar
    Ideea e ca asa cum e acum kinect e un pas inainte fata de a tine un controler in mana fie el wii sau move. De ce? Pentru ca in cativa ani tehnologia 3d si nu ma refer la cea cu ochelari pe care o vad o etapa de tranzitie va fi la ordinea zilei, e posibil sa apara costume cu senzori ptr jocuri astfel incat miscarile jucatorului sa fie capturate real time... Atunci toate astea vor da o noua etapa in gaming... Cine nu a inteles ce am vrut sa zic cu 3d-ul sa caute pe net rezultate obtinute de apple cu display 3d fara ochelari sau un exp similar vazut chiar pe topic cu simularea virtuala 3d a unei incaperi si pozitionarea unui personaj in intwriorul ei totul cu ajutorul kinect

15. #595 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Efectul este denumit "augmented reality".

16. #596 SP
    Atunci toate astea vor da o noua etapa in gaming...
    Ce jucăm azi? Tekken 8 3D? Bine.

Adu costumul cu senzori, trage măsuța mai �ncolo, mută scaunele alea pe balcon, fotoliu du-l pe hol. Gata? Oki.

Oribil.

Ce jucăm azi? FIFA 57438563489573 3D? Bine.

Adu costumul cu senzori, trage măsuța mai �ncolo, mută scaunele alea pe balcon, fotoliu du-l pe hol. Gata? Oki. - cum gata mă? Și poarta?

Oribil.

Ce jucăm azi? Gears of War 6 3D? Bine.

Adu costumul cu senzori, trage măsuța mai �ncolo, așează scaunele tactic, fotoliu du-l �n capăt pentru cover. Gata? Oki.

Oribil.

Etc.

Future gaming, oh yeah!

*p.s.

Ce fain era pe vremuri...c�nd nu toți aveau acces sau nu știau despre ce-i vorba (era ca un club exclusivist). Acum orice papagal e gamer. Oribil.
    Attached Images Attached Images taciba.jpg

17. #597 SP
    Member raptorscream's Avatar
    postul acesta poate fi considerat ca SPAM sau ceva similar, dar ...

+1 to Ronan, copiii care nici nu stiu ce e ala buletin, si cum e in cazul tarii noastre minutate, multi nici nu stiu ce se intampla in jocu respectiv din lipsa cunoasterii limbii engleze, sunt prin jocuri on/offline si se plang de grafica jocului ca doar aia conteaza, cat mai mutle culori si cat mai stridente

in legatura cu kinectu, mi se pare o pierdere de bani indiferent de target, jocuri serioase nu v'a vedea accesoriu din cauza limitarilor tehnologice actuale si il vad k pe ceva de care te plictisesti extrem de repede...il voi testa si io zilele astea la un prieten, da' nu am asteptari prea mari ...

18. #598 SP
    Junior Member serban_bogdan's Avatar
    Salutare tuturor

Cine este interesat de achizitionarea unui Kinect azi din Cluj sa imi dea de stire.

Ms

19. #599 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Vezi ma Mo, omul a oferit desi nimeni n-a cerut, deci oferta > cerere. Ma'ntelegi?

20. #600 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by angelcrying View Post
    Mea culpa, am vrut sa scriu ca oferta e mai mica decat cererea, Microsoft nu reuseste sa produca pe cat vor oamenii sa cumpere.

Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Ce fain era pe vremuri...c�nd nu toți aveau acces sau nu știau despre ce-i vorba (era ca un club exclusivist). Acum orice papagal e gamer. Oribil.
    Asta e, prin 94 (cand am inceput eu sa butonez calculatoare) putina lume avea asa ceva. De console nu mai zic. Acum practic nu gasesti apartament in orice oras din Romania in care sa nu fie minim un calculator sau laptop. Deci oricine poate fi "gamer". Iar Kinect amplifica asta - practic si o pitzi de 17 ani cu IQ cat numarul de pantof sau o bunicuta de 70 de ani care nu stie nici macar ce e ala controller sau procesor sau disc optic poate sa se "joace" doar miscand aiurea din maini.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 30 of 39 FirstFirst ... 20 28 29 30 31 32 ... LastLast