razvanrazy: daca nu ma insel, pentru a-ti usura munca, poti cumpara de pe Marketplace (sau cel putin asa era la 2) masinute cu decal-uri gata facute de catre maniaci. Oricum nu pot sa cred ca nu exista un convertor ceva... am vazut masini cu pozele userilor pe ele. Ma indoiesc ca si-au desenat singuri pozele din forme geometrice sau pixel cu pixel![]()
Nu exista. Am cautat mult si bine ceva pentru Forza 2 si nu am gasit. Cel putin oficial.
Ce a putut face AI-ul. Mi-a distrus frumusete de RS. Au avut dreptate cei de la IGN. Poti face AI-ul sa greseasca (poza 2).
nu vi se pare stresant faptu ca peste 50% din masini au volanul pe dreapta ? si nu am gasit nici o optiune sa pot schimba asta...
In anglia majoritatea masinilor au volanul pe dreapta (din cate m auzit) probabil au vrut sa fie jocul mai apropiat de realitate
Pai si ce legatura are Turn 10 si FM3 cu Anglia? Cand Turn 10 si Microsoft sunt din US.
Toate masinile japoneze (si sunt o groaza) au volanul pe dreapta, adaugam la cele japoneze si cele englezesti, care au tot volanul pe dreapta si da un numar destul de mare.
Deci să �nţeleg că sunt posesor fericit a unui pachet complet FM3 collector's edition.Eu am luat locul de pe Shopto şi mi-a venit inclusiv cu vre-o 2 coduri �n pachet pentru maşini.teme.circuite.păcat că nu am avut timp să �l căi �n consolă.Ne vedem pe circuit.
Dupa 7 campionate vin si eu cu un mic feedback![]()
Mentionez ca nu sunt un jucator avid de simulatoare sau de car games, nu cumpar tot ce iese in domeniu.
+ Traseele din FM2 imbunatatite. Nu doar le-au facut sa arate mai bine (public care te ovationeaza cand le intri in colimator, foreground mult mai smooth) dar le-au si modificat. New York de exemplu e muult mai dificil.
+ Quick Upgrades - mult mai rapid sa treci de la o clasa la alta, daca nu vrei sa schimbi masina. Prin apasarea unui singur buton economisesti 2-3 minute pe care le-ai fi ocupat modificand piese
+ Events list - mult mai buna organizare fata de FM2. Ai si posibilitatea sa-ti alegi individual cursele, insa prin prisma calendarului simti altfel evolutia ta ca pilot.
+ Cockpit - realist pentru fiecare masina in parte. Evident pot confirma realismul doar la clasele F si E pentru ca sunt masini in care am fost pasager personal, dar sunt sigur ca nu s-au abatut de la regula pentru clasele superioare. Ar fi putut totusi sa faca oglinda reglabila incat sa nu trebuiasca sa muti camera ca sa vezi daca esti urmarit.
+/- Instant replays vine cu puncte negative si pozitive. Imi amintesc cu dureri de ficat cum am pierdut campionatul de Endurance pe Nurburgring pentru ca am luat prost ultima curba. Ma enerveaza insa ca poti folosi aceasta functie nestingherit dar si mai mult faptul ca si pentru o iesire milimetrica sau o tamponare usoara imi apare mesajul 'Press < to rewind the race'.
+/- Achievements prea usoare. OK, am inteles ca au facut jocul mai accesibil. Insa acum 1000/1000 poate deveni foarte usor realitate si fara ceva skilluri superioare. Just play. Ma chinuiam eu sa fac o cursa fara damage sau fara penalties si ma miram de ce nu-mi dadea unlock la achievements. No multiplayer achievementsPrea mult grinding
.
- Muzica in-game. Sigur ca se poate da pe off, nu asta e problema, ci faptul ca avem parte doar de drum & base. Mi-ar fi placut sa o ard pe Chopin sau Bach asa ca The Stig..daca tot e sa bage muzica in-game.
- Mai usor. N-am mai jucat nici un sim de la FM2 din luna Mai. Si totusi, am continuat de unde am plecat (Breaking assists off, Medium difficulty, full simulation damage) dar jocul mi se pare mai usor decat FM2. Poate doar mi se pare mie...
In rest ce sa mai zic... n-am testat drifturile sau modul video. Cum intru in joc incep sa ma iau cu "hai sa fac o cursa si ma uit dupa aia" si dupa vreo 5-6 ore de curse deja ma ia somnul si nu mai apuc sa le testez.
Frumos joc, pacat de modul in care Microsoft ne trateaza cu editiile limitate.
Superb joc. Astazi am jucat pentru prima oara Forza Motorsport 3 , primul joc de pe noua consola![]()
Pe primul DVD e jocul propriu-zis, iar pe al doilea sunt doar trasee si masini care se descarca pe HDD-ul 360-ului.
Toata cariera poate fi jucata folosind doar primul DVD; al doilea aduce in plus ~100 de masini si 29 de trasee.
Bookmarks