la forza 3 nu ai optiunea de a schimba din mph in kmh ?
pai nu e dumb deloc, sta pe linia lui, conduce tare, nothing can stand in it's way. he's a mean one
ferea ca vine ai-ul!!
LE: era sa uit: baietii aia care fac custom paint / liveries... wow, just wow!rabdare si dedicatie at it's finest.
Mi se intampla doar mie sau unele portiuni de iarba/nisip sunt date cu superglue si te opresc automat in maxim 10 metri indiferent de viteza (peste 200km/h)? Inca nu am intrat online dar chiar nu exista penalitate pentru cutting corners decat sticky offroad?
Se cheama compromis d.p.d.v.d. al gameplay-ului, iti spun ca nu doreai sa fie ca in realitate, sa fii nevoit sa treci pe la boxe pentru un drive-thru. Tipa lumea dup-aia ca e prea realist. Producatorii recurg la astfel de metode pentru a face un compromis intre realism si joc, la fel se intampla si in Gran Turismo cand calci prea nesimtit curbele si mergi mai incet pentru o perioada de timp.
Incearca Race Pro sa vezi cum sta treaba intr-un sim 100%![]()
Am si eu o problema la jocul asta:
Am vandut un Tuning Setup,un Design,un Vinyl Group si totusi nu am primit achievementul Entrepreneur [Sell a Tuning Setup, Design, or Vinyl Group from your storefront.]
Edit: l-am deblocat.Trebuia sa dau receive credits![]()
Da. Ce porcarie. Daca nu ai acele dlc-uri de la collector's, nu le vezi masinile celor care le au.
Bookmarks