Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 34 of 60 FirstFirst ... 24 32 33 34 35 36 44 ... LastLast
Results 661 to 680 of 1182

Thread: Forza Motorsport 3

1. #661 SP
    Member D3evil's Avatar
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    va rog spuneti-mi si mie careva daca gasiti curse.
    Da, la mine functioneaza perfect si rapid. Nu stiu care sa fie problema in cazul tau.

2. #662 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    pai toate jocurile imi merg bine mp.
    mai inainte am jucat mw2 si merge perfect.

ce alta explicatie este. (si am NAT open)

3. #663 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Eu aseara am jucat ultima oara.. n-am avut probleme dar dupa 3 curse m-am linistit de online. N-a fost cursa in care sa nu fiu scos de pe traseu de cel putin 2 ori. Incercam eu sa ma pun in fata lor sa-i sicanez, sa iau curbele strans sa nu le las spatiu de manevra, aiurea.

Atac full frontal si eu o luam pe carari in timp ce ei isi continuau drumul.

4. #664 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Din pacate majoritatea asa joaca online. Asta din cauza ca nu se joaca organizat, ci random care cum prinde.

5. #665 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Ce pot face, o iei razna.
    Attached Images Attached Images 13.jpg amazing-artwork.jpg braveheart-wip.jpg forza3.jpg forza111.jpg hq4.jpg invis.jpg ironman.jpg moka-akasha.jpg

6. #666 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    wow...aici e vorba de o munca titanica, de sute sau mii de layer-e si de zeci de ore pierdute...

7. #667 SP
    is the man! trickz's Avatar
    House e super mega hiper uber epic cool :X

8. #668 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Cea cu Wolverine si cea cu Ironman sunt de-a dreptul fantastice... Se pot cumpara sau cum?

9. #669 SP
    Majoritatea le baga la vanzare. Le gasesti ca design complet pentru un model de masina sau ca vinyls.

10. #670 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    In poza aia cu Invis ce SUV e? Cumva Nissan Navara?

11. #671 SP
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Majoritatea le baga la vanzare. Le gasesti ca design complet pentru un model de masina sau ca vinyls.
    Si pe la ce bani le gasesti?

Am pierdut vreo 20 de minute cautand astfel de minunatii da' n-am gasit nimic ca nu stiu pe ce range de pret sa ma uit si gasesc doar chestii simple, ieftine si muuuuulte.

12. #672 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    daca e ca in forza 2, baga de la 200k in sus. sau care era cel mai mare pret afisat. ca astea sunt masini care pe live costa peste 20 milioane de credite..poate mult mai mult la cele cu personaje bine facute.

13. #673 SP
    cel mai slab punct al jocului, este, din pctu meu de vedere, implementarea functiei de rewind, pe puncte fixe intr-un circuit. de cele mai multe ori, se intampla sa ma lovesc/sa patesc ceva, chiar dupa un punct d-asta, si cand dau rewind, ma duce inapoi cu 1-2m, exact cat sa nu pot evita coliziunea, iar daca mai dau un rewind ma duce prea mult in spate si pierd prea mult timp. cel mai ok era sa poti derula, ca in grid, dirt 2...

14. #674 SP
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    cel mai slab punct al jocului, este, din pctu meu de vedere, implementarea functiei de rewind, pe puncte fixe intr-un circuit. de cele mai multe ori, se intampla sa ma lovesc/sa patesc ceva, chiar dupa un punct d-asta, si cand dau rewind, ma duce inapoi cu 1-2m, exact cat sa nu pot evita coliziunea, iar daca mai dau un rewind ma duce prea mult in spate si pierd prea mult timp. cel mai ok era sa poti derula, ca in grid, dirt 2...
    Eu am mai descoperit o prostie. Tot pe minunatul traseu New York. Nu trebuie doar sa te rastorni, si daca te intorci cu masina la 180 de grade incat sa privesti catre drumul pe care ai venit, goodbye rewind. Am dat Hire Driver si aia e ... sa nu-l mai vad in fata ochilor.

Alta "teapa" mi-am luat intr-un event de 15 ture cand a intrat unu in mine in turu 14 si m-a impins catre PitStop. Adio rewind, adio concurs

Oricat de mult le-as uri totusi, ma bucur ca aceste frustrari exista pentru ca te fac sa traiesti mai mult jocul. Chiar nu stiu ce m-as fi facut fara povesti gen.. "sa vezi ce mi s-a intamplat in ultima tura".

Oricum primele si ultimele secunde dintr-un event nu pot fi derulate.

15. #675 SP
    faza cu PitStop-u mi s-a intamplat si mie si mai aveam putin si faceam praf x-u dar am ramas calm si am realizat ca daca am mai mers putin dupa PitStop, a mers rewind-u pana inainte de el si am reusit sa termin

16. #676 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    Alta "teapa" mi-am luat intr-un event de 15 ture cand a intrat unu in mine in turu 14 si m-a impins catre PitStop. Adio rewind, adio concurs
    nu cumva era spaima soselelor M. Rossi? aka M. "Demolition" Rossi... it's getting personal ma distrez de minune cand sunt in spate pe locul 3 si cei din fata mea se izbesc unul de celalalt "uuu... there's sparks !! see yeh in another life, brother!"

anyway, aseara m-an hotarat sa incerc 2 masini pe care le primisem (manual gear ): Maserati GT si Peugeot 306 (tunat de Total): wow! Maserati-ul este fantastic in curbe, iar 306-ele e perfect in gear shifting, acceleration and cornering am ramas placut surprins. perfect finish .

17. #677 SP
    mie, cea mai buna masina la control si stabilitate, mi se pare Audi R8 5.2 . pana la ea, mi se parea Lamborghini Murcielago, dar R8-u... wow. si viteza si stabilitate si control...

mai adaug si faptul ca, camera in car, este asezata perfect, incat se vede si in oglinda retrovizoare, perfect

18. #678 SP
    Asa ti se face plinul in jocul asta.
    Attached Images Attached Images what.jpg

19. #679 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Cifra octanica 100 dupa 10 beri

20. #680 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Asa ti se face plinul in jocul asta.
    cea mai funny poza de pana acum, clar!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 34 of 60 FirstFirst ... 24 32 33 34 35 36 44 ... LastLast