Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 35 of 60 FirstFirst ... 25 33 34 35 36 37 45 ... LastLast
Results 681 to 700 of 1182

Thread: Forza Motorsport 3

1. #681 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar
    cum e posibil sa faci asemenea designmi se pare imposibil de facut oricat de multe layer-uri ai folosi

2. #682 SP
    Junior Member kas_mania's Avatar

salut

salut
    Am un arcade falcon modat 1.6 ,fara hdd.am inceput sa joc forza motorsport 3 in split screen si la un moment dat soseaua a inceput sa dispara apoi ramasese numai masina. dupa faza asta am jucat assasins creed 2 inca 2 ore dar nu mi-a mai facut nici o problema.consola nu parea sa fie supraincalzita.de la ce poate fi?DVD?sau un viitor RROD..am gasit o faza asemanatoare pe youtube

.Sper ca am postat unde trebuie.ps:sunt incepator.Ma poate ajuta cineva cu raspunsul?MS

3. #683 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Joci de pe Verbatim ?

4. #684 SP
    Member ciypriyan's Avatar
    mai mult ca sigur odata ce are consola modata

5. #685 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Joci de pe Verbatim ?
    nu are nici importanta faptul ca joaca sau nu de pe Verbatim. In caz ca nu stiati, pe Verbatim sunt scrie jocurile in original. Eroarea aia poate aparea de la faptul ca nu este instalat pe hdd si nu a avut timp sa incarce texturile. mi s-a intamplat si mie, si eu am jocul original. recunosc, nu a durat atat de mult, mai ales sa fie asa si la reluare, dar au trecut 3-4 secunde in care nu aveam textura pt strada.

6. #686 SP
    multumesc pt raspunsul promt.M-am linistit.Consola am cumparat-o SH si cineva mi-a spus ca poate fi de la GPU.

7. #687 SP
    Member nuyokamata's Avatar
    Quote Originally Posted by kas_mania View Post
    multumesc pt raspunsul promt.M-am linistit.Consola am cumparat-o SH si cineva mi-a spus ca poate fi de la GPU.
    instaleaza-l pe HDD si nu o sa mai ai probleme de genu,doar daca jocul are texture issues

8. #688 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Ce pot face, o iei razna.
    ce tare e poza cu house :X tu le-ai facut? daca da, felicitari man au iesit incredibil de bine, in special cea cu house .

9. #689 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Nu le-am facut eu domnu. Sunt facute de cei care au talent si timp sa faca asa ceva.

10. #690 SP
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    nu are nici importanta faptul ca joaca sau nu de pe Verbatim. In caz ca nu stiati, pe Verbatim sunt scrie jocurile in original.
    Intrebarea avea alt substrat, dar bine ca ai venit tu sa ne luminezi. Nu cred ca dormeam bine noaptea daca nu veneai tu sa ne spui.

Quote Originally Posted by nuyokamata View Post
    instaleaza-l pe HDD si nu o sa mai ai probleme de genu,doar daca jocul are texture issues
    Tu ai citit macar ce spunea omul in enuntul problemei? A zis ca are arcade, deci no hdd.

11. #691 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Intrebarea avea alt substrat, dar bine ca ai venit tu sa ne luminezi. Nu cred ca dormeam bine noaptea daca nu veneai tu sa ne spui.
    stiu foarte bine la ce te refereai. ideea era ca si jocurile piratate merg si arata la fel ca cele originale, deci pb nu este de la asta.

Nu inteleg de ce, de fiecare data cand cineva vine cu o pb intr-un joc, prima intrebare este legata de piraterie...

12. #692 SP
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Nu inteleg de ce, de fiecare data cand cineva vine cu o pb intr-un joc, prima intrebare este legata de piraterie...
    Probabil din cauza ca 90% din utilizatorii romani de Xbox 360 pirateaza jocurile. Pe langa asta, fiind useri noi, nu cunosc ca pe acest forum nu incuramaj pirateria. Hai sa revenim la FM3 ca am varsat destul offtopic

13. #693 SP
    Quote Originally Posted by nuyokamata View Post
    pt asta nu inseamana ca nu poate sa-si cumpere HDD
    Amice, ai gresit, las-o asa. Fii barbat.

14. #694 SP
    Salut inca odata.
    V-am ascultat sfatul si mi-am luat hdd de 20 gb.atat mi-am permis.La forza nu au m fost probleme.......dar......
    mi-am instalat gta4 pe el si in timp ce mergeam cu masina cu o viteza destul de mare am observat ca texturile se incarcau greu pana cand m-am busit de ceva invizibil si atunci si-a revenit tot environment-ul...fff asemanator cu ceea ce pateam la FM3.In fine...cred ca pana la urma e de vina consola....

15. #695 SP
    Eu te-am intrebat si mai sus ceva, pana sa sara anumiti destepti. Sigur nu sunt probleme cu jocurile din cauza raspunsului pe care eviti sa-l dai ?

16. #696 SP
    Eu te-am intrebat si mai sus ceva, pana sa sara anumiti destepti. Sigur nu sunt probleme cu jocurile din cauza raspunsului pe care eviti sa-l dai ?

Da este back-up jocul.CE importanta mai are daca e instalat pe HDD?

17. #697 SP
    Are importanta foarte mare, pentru ca de multe ori variantele "back-up" nu sunt "untouched".
    De exemplu la jocul original (GTA IV) nu am intalnit problemele de care spui, in schimb cei cu back-up-uri se plangeau fix de treaba aia.
    Acum ca te-am lamurit, sa revenim la Forza 3.

18. #698 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Treaba aia cu disparutul texturilor mi s-a intamplat si mie in GTA4. Si culmea e ca il jucam pe ps3
    Acolo nu se poate pirata...

19. #699 SP
    Nasol atunci, e vorba de read disc speed / optimizare. Haideti va rog sa nu transformam thread-ul asta in Q&A, ok?
    Nu as vrea sa intervin in calitate de moderator

20. #700 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Deci, cand facem un campionat ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 35 of 60 FirstFirst ... 25 33 34 35 36 37 45 ... LastLast