cum e posibil sa faci asemenea designmi se pare imposibil de facut oricat de multe layer-uri ai folosi
cum e posibil sa faci asemenea designmi se pare imposibil de facut oricat de multe layer-uri ai folosi
salut
Am un arcade falcon modat 1.6 ,fara hdd.am inceput sa joc forza motorsport 3 in split screen si la un moment dat soseaua a inceput sa dispara apoi ramasese numai masina. dupa faza asta am jucat assasins creed 2 inca 2 ore dar nu mi-a mai facut nici o problema.consola nu parea sa fie supraincalzita.de la ce poate fi?DVD?sau un viitor RROD..am gasit o faza asemanatoare pe youtube
.Sper ca am postat unde trebuie.ps:sunt incepator.Ma poate ajuta cineva cu raspunsul?MS
nu are nici importanta faptul ca joaca sau nu de pe Verbatim. In caz ca nu stiati, pe Verbatim sunt scrie jocurile in original. Eroarea aia poate aparea de la faptul ca nu este instalat pe hdd si nu a avut timp sa incarce texturile. mi s-a intamplat si mie, si eu am jocul original. recunosc, nu a durat atat de mult, mai ales sa fie asa si la reluare, dar au trecut 3-4 secunde in care nu aveam textura pt strada.
multumesc pt raspunsul promt.M-am linistit.Consola am cumparat-o SH si cineva mi-a spus ca poate fi de la GPU.
Salut inca odata.
V-am ascultat sfatul si mi-am luat hdd de 20 gb.atat mi-am permis.La forza nu au m fost probleme.......dar......
mi-am instalat gta4 pe el si in timp ce mergeam cu masina cu o viteza destul de mare am observat ca texturile se incarcau greu pana cand m-am busit de ceva invizibil si atunci si-a revenit tot environment-ul...fff asemanator cu ceea ce pateam la FM3.In fine...cred ca pana la urma e de vina consola....
Eu te-am intrebat si mai sus ceva, pana sa sara anumiti destepti. Sigur nu sunt probleme cu jocurile din cauza raspunsului pe care eviti sa-l dai ?
Are importanta foarte mare, pentru ca de multe ori variantele "back-up" nu sunt "untouched".
De exemplu la jocul original (GTA IV) nu am intalnit problemele de care spui, in schimb cei cu back-up-uri se plangeau fix de treaba aia.
Acum ca te-am lamurit, sa revenim la Forza 3.
Treaba aia cu disparutul texturilor mi s-a intamplat si mie in GTA4. Si culmea e ca il jucam pe ps3
Acolo nu se poate pirata...
Nasol atunci, e vorba de read disc speed / optimizare. Haideti va rog sa nu transformam thread-ul asta in Q&A, ok?
Nu as vrea sa intervin in calitate de moderator![]()
Bookmarks