.raZVan. daca crezi ca sunt eu noob uita-te la leaderbords si vei vedea![]()
![]()
Bai nene, va dati mari si tari, de ce nu incetati voi cu offtopicu?? Unde ati fost pana sa inceapa campionatul? Sau nu v-ati inscris pentru ca nu ati vazut la timp anuntul pentru concursul de Forza?? sau vreti cumva sa faceti numai drift??
ON: cand ajunge Monza ca DLC ?? chiar as vrea sa cheltui catevape tracks and cars dupa ce se termina campionatul
![]()
Axeaxel loco a inceput , imi pare rau daca am deranjat pe cineva
---------- Post added 29-09-2010 at 03:04 PM ----------
Axeaxel am o mica intrebare. Cand v-a aparea urmatorul dlc si ce va contine, daca stii. ca eu nu stiu
My bad, de obicei urmaresc mai mult threadul asta:
http://www.consolegames.ro/forum/f59...p/index35.html
Si chiar ma gandeam, ce sa caute driftul in campionat. In fine, my bad again.Cat despre DLC nu stiu ce sa-ti spun, se pare ca cei de la Turn10 au uitat complet de joc.
Axeaxel m-ai inteles gresit. vroiam sa ma inscriu la cicuit , adica in campionat. ca la drifturi nu gasesc nici-un roman, decat loco noobskill . eu vreau sa joc cu romani, dar acuma cum am auzit ca nu se mai face campionat asta este.
Pai daca tu te-ai gasit ca vrei campionat acum cand jocul deja e fumat, jucat, etc?
Campionatul de Forza 3 a inceput prin primavara, acum multa vreme, unde erai atunci?![]()
din iulie am gold , adica sunt pe live , si am crezut ca poate dupa acesta va mai incepe unu, nu am avut rea intentie.
Din pacate nu va mai incepe niciun campionat de Forza, nu dupa acesta. Foarte multa lume neserioasa.
Cum adica nu vom mai incepe nici un campionat de Forza? Pai daca apare Forza 4 ce facem?
Poate am inteles eu gresit....
Top Gear Headed To Forza Motorsport | NowGamer
Forza Motorsport 3 Ultimate Collection launches on 29 October and will provide access to "90 minutes of specially edited Top Gear TV content" and "Stig’s Garage Car Pack" featuring The Koenigsegg CCX, LEXUS LFA, and Mercedes Benz SLS-AMG, via Xbox Live.
Nu va opreste nimeni sa organizati cate campionate/concursuri doriti. Unul oficial, ConsoleGames insa nu va mai fi.
Bookmarks