Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 54 of 60 FirstFirst ... 4 44 52 53 54 55 56 ... LastLast
Results 1,061 to 1,080 of 1182

Thread: Forza Motorsport 3

1. #1061 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Chiar, apropo de intrebarea lui naz, cariera se termina vreodata ? Am ajuns pe la level 23...

2. #1062 SP
    Member stanzor's Avatar
    raptorscream a primit absolut tot ce era de primi intreaba-l pe el

3. #1063 SP
    Member raptorscream's Avatar
    daca vreti 1000/1000 tre sa aveti rabdare la jocu asta, greu nu e
    jucati normal pana luati si achievementu de anul 6, dupe ce e luat nu mai intrati sa jucati la sezoane si dati direct pe Event List si face curse de acolo pt k in Season Play or sa va bage aceleasi curse de mai multe ori (in special alea de sfarsit de luna)

4. #1064 SP
    Member stanzor's Avatar
    salut!!!raptorscream am o mare rugaminte!! ma potzi ajuta shi pe mine cu niste credits in forza 3??????cam 1 milion pls

5. #1065 SP
    daca'ti zic ca am doar 1mil si putin ma crezi? si io am nevoie de ceva credite k se duc rpd daca stai sa faci masini de drift

6. #1066 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    iti dau eu 1 milion daca se poate transfera.ADD pisboy sparxx.

7. #1067 SP
    Member stanzor's Avatar
    te cred , oricum nu imi mai trebuie sa mi-a dat ironicz (din echipa)

---------- Post added 07-08-2010 at 08:10 PM ----------

Pisboy te voi adauga. dar fara sa imi dai bani . poate ne vom baga la ceva drifturi

8. #1068 SP
    azi am intrat si io prin joc si mi'a facut un title update k altfel nu ma puteam juca, aveti idee ce modificari a adus updateu?

9. #1069 SP
    ديجي الأمطار DeeJay-RainY's Avatar
    Baietii ne strangem de o cursa asta-seara ?

10. #1070 SP
    SnowManiac dadu093's Avatar
    Am o mare rugaminte, ma poate ajuta si pe mine, cineva, cu ceva bani? Va rog mult!

11. #1071 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Quote Originally Posted by dadu093 View Post
    Am o mare rugaminte, ma poate ajuta si pe mine, cineva, cu ceva bani? Va rog mult!
    Pot ruga eu un prieten sa iti trimita pt. ca eu nu mai am jocul, ii dau gamertag-ul tau si o sa te bage in lista

12. #1072 SP
    SnowManiac dadu093's Avatar
    Quote Originally Posted by naz View Post
    Pot ruga eu un prieten sa iti trimita pt. ca eu nu mai am jocul, ii dau gamertag-ul tau si o sa te bage in lista
    Mersi mult! Achievement-ul Connoisseur - Own (at least) one car from every manufacturer m-a stors de bani.

13. #1073 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Quote Originally Posted by dadu093 View Post
    Mersi mult! Achievement-ul Connoisseur - Own (at least) one car from every manufacturer m-a stors de bani.
    Sa ma anunti daca poate sa te rezolve

14. #1074 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    In joc sunt curse de Drift? De cateva zile am si eu jocul, deci am o scuza , probabil saptamana asta am sa joc si eu online.
    Ce masina de Drift, imi recomandati? Eu am vrut RX7, dar se pare ca nu e in joc....

15. #1075 SP
    curse nu sunt, faci u daca vrei cu setari la masina calumea, si e si rx7, chiar 2 parca

16. #1076 SP
    Member stanzor's Avatar
    hopa hopa hopa , a pomenit cineva de drift????? daca vrei drifturi apeleaza la mine,daca vrei sa inveti sunt curse online, dar intai te sfatuiesc sa inveti ca iti vei lua multe kick-uri!!!baga gametarg-ul meu stazor1992 Orice masina rwd (tractiune pe spate) clasa S poti folosi. eu folosesc un skyline gtr r32 , si un supra din '98, pt mai mult informatii adauga-ma in lista si iti voi zice cu cea mai mare placere

17. #1077 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Cand o sa imi cumpar Gold, atunci jucam online....
    Inca o intrebare: De ce nu invarte volanu ala nenorocit cand am cockpit view? Pe loc daca trage maxim 10 grade, si in curba parca nici nu il misca.....

P.S: Parca imi place mai mult Shift (asta e o doar o parere)

18. #1078 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Nu poti compara Shift cu Forza.

19. #1079 SP
    Member stanzor's Avatar
    djdanny daca vrei sa inveti sa faci drifturi , du-te la mine in storefront shi uita-te la replay-uri

20. #1080 SP
    Member rZvFTW's Avatar
    Quote Originally Posted by stanzor View Post
    djdanny daca vrei sa inveti sa faci drifturi , du-te la mine in storefront shi uita-te la replay-uri
    nu asculta de el ca e noob! haide si te invatam noi

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 54 of 60 FirstFirst ... 4 44 52 53 54 55 56 ... LastLast