Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 60 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 54 ... LastLast
Results 61 to 80 of 1182

Thread: Forza Motorsport 3

1. #61 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    dar mai sunt si d-astia nepriceputi ca mine care nu vor decat sa se simta bine ingame, nu sa termine 40 de ture cu dureri de ochi si cu oftica in suflet ca n-am setat suspensia dreapta spate cum trebuie
    Pai pentru clasa asta exista alte jocuri

2. #62 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Hai sa nu fim rai totusi. GT5 Prologue costa 29.99 USD, adica exact la fel cu addonul de la Burnout Ultimate, sau Fatal Inertia... Sau il iei cu 10-14 lire de pe thehut, play.com, etc...

Eu totusi nu inteleg de ce amestecati in discutia despre FM3 un joc de pe o consola pe care nu o aveti... Momentan, ca place sau nu, GT5 este singurul joc auto capabil sa ruleze pe console in 1080p. Numai pentru asta si as fi dat full price.

Acum, revenind la FM3... daca-mi aduc aminte bine, si la FM2 aratau trailerele de imi pica fata. Si cand am intrat in joc, dezamagire totala. Toate trailerele fiind din replays. Sincer, daca nici de data asta nu va exista antialiasingul ala, eu ma lipsesc.

Stiu, voi astia mai pasionati va uitati la tweakuri, la setarile masinii, etc... dar mai sunt si d-astia nepriceputi ca mine care nu vor decat sa se simta bine ingame, nu sa termine 40 de ture cu dureri de ochi si cu oftica in suflet ca n-am setat suspensia dreapta spate cum trebuie
    Mane, lasa-ne pe noi cu FM3 si mai bine joaca-te Prologue ca are 1080p si full AA. Lasa-ne pe noi sa ne chinuim fara AA intr-un joc care simuleaza bine fizica si coliziunile. Noi nu suntem pretentiosi si nu strambam din nas la 4xAA si 60fps in 720p. Daca merge masina aproape de realitate si putem s-o setam si sa ne dam in multiplayer intr-un joc la 60fps care arata decent, e totul in regula. Pentru astia mai nepriceputi le uram sa se joace fericiti NFS.
    Acuma serios, eu ti-am mai zis de cateva ori sa te duci sa cauti filmuletele cu gameplay care-s doar o pagina sau doua in urma, asta ca sa vorbesti in cunostinta de cauza, ca vad ca tot vii cu aceeasi placa a antialiasing-ului

Stiu, sunt fanboy teritorial cand vine vorba de FM3

3. #63 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Quote Originally Posted by Enthroll View Post
    mai mult ca sigur are damage-ul off. nu stiam insa ca exista assist si pentru gonit pe iarba
    come on Turn 10, we want unforgivingly damage: like 0:18 - you and your car are dead.
    Pai da, daca ar fi avut damange on, sigur se intampla ceva cu masina, gen control sau mai stiu eu ce.

4. #64 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Grey: "ce tie nu-ti place, altuia nu-i face"... daca vrei sa te lase lumea pe tine in pace, atunci ce Dzeu arunci cu noroi in alte jocuri (pe care nici nu le ai macar si poate ca nici nu le-ai jucat) ? Vad ca nu-ti place cand ti se raspunde exact cum faci tu. Eu acolo am comentat strict ultimul clip pus pe thread, remarcand doar faptul ca GT5P e prea scump. Atat.

Dj Mo: Macar eu recunosc, nu-s pasionat. Dar cred ca si tu ar trebui sa incerci d-astea mai arcade, gen Burnout

P.S. Ca idee, eu macar le cumpar si le voi juca pe amandoua (sper cu placere). Altii insa, parca ar fi platiti de Microsoft, nu alta...

5. #65 SP
    Grey: "ce tie nu-ti place, altuia nu-i face"... daca vrei sa te lase lumea pe tine in pace, atunci ce Dzeu arunci cu noroi in alte jocuri (pe care nici nu le ai macar si poate ca nici nu le-ai jucat) ? Vad ca nu-ti place cand ti se raspunde exact cum faci tu. Eu acolo am comentat strict ultimul clip pus pe thread, remarcand doar faptul ca GT5P e prea scump. Atat.

Dj Mo: Macar eu recunosc, nu-s pasionat. Dar cred ca si tu ar trebui sa incerci d-astea mai arcade, gen Burnout

P.S. Ca idee, eu macar le cumpar si le voi juca pe amandoua (sper cu placere). Altii insa, parca ar fi platiti de Microsoft, nu alta...
    Pai in videoclip se vede clar ca joaca un imberb care probabil s-a dereglat de la prea mult NFS si incearca sa ia curbele fara frana si cu ajutorul oponentilor.
    Burnout Paradise mi se pare intr-adevar un racing arcade excelent, il joc de fiecare data cu placere, dar nu confunda arcade cu sim

P.S. Nu stiai ca-s pe statul de plata al Microsoft ?

6. #66 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    tipul care conduce este l l cu racing sim, asta e evident, dar ce ziceti de AI? mistake, mistake...dar e cam all over the place

7. #67 SP
    Quote Originally Posted by ffocus View Post
    tipul care conduce este l l cu racing sim, asta e evident, dar ce ziceti de AI? mistake, mistake...dar e cam all over the place
    Se adapteaza in functie de jucator

8. #68 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Se adapteaza in functie de jucator
    Al naibii AI. Parca si vad ultimul model de AI, unul cu vre-un Lambo ultimul racnet, pe care scrie "Gutza for Life" si din care sar cutii de bere si rasuna ultimul hit al verii "Valoarea mea, femeile mele... cikalaka cichicha ! Dj Mo nu poate sa ma ia... shala lala la !"

P.S. Screenshot din urmatorul Race SIM de la Nintendo:

9. #69 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    ...
    P.S. Screenshot din urmatorul Race SIM de la Nintendo:

Geniala poza , scuze chiar nu m-am putut abtine si intr-adevar e stilul Nintendo! lol

10. #70 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    broasca tipa degeaba. melcu are prioritate

11. #71 SP
    is the man! trickz's Avatar

12. #72 SP
    Admin MonkY's Avatar

13. #73 SP
    Am primit asta de la Monky

Stream - Gamersyde

inca un set forza 3 vs real

plus cateva poze noi
    Attached Images Attached Images fm3vsreallife2.jpg supergt_racing.jpg supergt_racing1.jpg fm3_mazdaspeed3.jpg fm3infin.jpg suzuka.jpg tsukuba.jpg

14. #74 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Can't wait Buburuza aia de Yaris e fenomenala, iti dai seama ce control are la 190 mph, pardon km/h

15. #75 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    acu ca o sa fie si inside camera + volanul logitech din dotare,o sa rezulte ceva demential.

16. #76 SP
    Quote Originally Posted by Axeaxel View Post
    Can't wait Buburuza aia de Yaris e fenomenala, iti dai seama ce control are la 190 mph, pardon km/h
    Poate in visele ei 190 km/h, ce sa traga cu 110 veverite si un coeficient aerodinamic egal cu al unui zid de caramida?

17. #77 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Deci pana la urma data oficiala de lansare ramane Octombrie sau... e vre-o amanare ceva ?

18. #78 SP
    Pana acum se mentine luna octombrie.

19. #79 SP
    Deci pana la urma data oficiala de lansare ramane Octombrie sau... e vre-o amanare ceva ?
    Poate-l amana sa-i mai bage niste antialiasing

20. #80 SP
    Capturi din LeMans Video
    Attached Images Attached Images fm3lemans.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 60 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 54 ... LastLast