Mane, lasa-ne pe noi cu FM3 si mai bine joaca-te Prologue ca are 1080p si full AA. Lasa-ne pe noi sa ne chinuim fara AA intr-un joc care simuleaza bine fizica si coliziunile. Noi nu suntem pretentiosi si nu strambam din nas la 4xAA si 60fps in 720p. Daca merge masina aproape de realitate si putem s-o setam si sa ne dam in multiplayer intr-un joc la 60fps care arata decent, e totul in regula. Pentru astia mai nepriceputi le uram sa se joace fericiti NFS.
Acuma serios, eu ti-am mai zis de cateva ori sa te duci sa cauti filmuletele cu gameplay care-s doar o pagina sau doua in urma, asta ca sa vorbesti in cunostinta de cauza, ca vad ca tot vii cu aceeasi placa a antialiasing-ului
Stiu, sunt fanboy teritorial cand vine vorba de FM3![]()
Grey: "ce tie nu-ti place, altuia nu-i face"... daca vrei sa te lase lumea pe tine in pace, atunci ce Dzeu arunci cu noroi in alte jocuri (pe care nici nu le ai macar si poate ca nici nu le-ai jucat) ? Vad ca nu-ti place cand ti se raspunde exact cum faci tu. Eu acolo am comentat strict ultimul clip pus pe thread, remarcand doar faptul ca GT5P e prea scump. Atat.
Dj Mo: Macar eu recunosc, nu-s pasionat. Dar cred ca si tu ar trebui sa incerci d-astea mai arcade, gen Burnout
P.S. Ca idee, eu macar le cumpar si le voi juca pe amandoua (sper cu placere). Altii insa, parca ar fi platiti de Microsoft, nu alta...
Pai in videoclip se vede clar ca joaca un imberb care probabil s-a dereglat de la prea mult NFS si incearca sa ia curbele fara frana si cu ajutorul oponentilor.
Burnout Paradise mi se pare intr-adevar un racing arcade excelent, il joc de fiecare data cu placere, dar nu confunda arcade cu sim
P.S. Nu stiai ca-s pe statul de plata al Microsoft ?![]()
tipul care conduce este l l cu racing sim, asta e evident, dar ce ziceti de AI? mistake, mistake...dar e cam all over the place![]()
Al naibii AI. Parca si vad ultimul model de AI, unul cu vre-un Lambo ultimul racnet, pe care scrie "Gutza for Life" si din care sar cutii de bere si rasuna ultimul hit al verii "Valoarea mea, femeile mele... cikalaka cichicha ! Dj Mo nu poate sa ma ia... shala lala la !"
P.S. Screenshot din urmatorul Race SIM de la Nintendo:
![]()
Am primit asta de la Monky
Stream - Gamersyde
inca un set forza 3 vs real
plus cateva poze noi
Can't waitBuburuza aia de Yaris e fenomenala, iti dai seama ce control are la 190 mph, pardon km/h
![]()
acu ca o sa fie si inside camera + volanul logitech din dotare,o sa rezulte ceva demential.
Bookmarks