Wow, I like what I see!! Nu ma grabesc sa fac precomanda, sper sa fac rost de editia de colectie la fel cum am facut rost si de FM2 Collectors Edition
![]()
if you're in Europe, you're in luck, as Microsoft today announced the game will be out on October 3, which is over three weeks earlier than the North American launch on October 27.
Oh Look, More Forza 3 Screens (And A European Release Date)
DailyGamesNews.com: Microsoft Announce Natacha Gachnang As Face Of Forza
Microsoft has announced Swiss born, female racing sensation Natacha Gachnang as the European �Face of Forza� to celebrate the upcoming launch of Forza Motorsport 3 for the Xbox 360 which is due on October 23rd.
mie personal mi se pare ca arata din ce in ce mai oribil fata de acum 1-2 luni cand l-au anuntat...
mie mi se pare ca arata bine...dar trebuie sa il jucam intai si dupaia sa ne dam cu parerea![]()
stiu exact ce am vrut sa zic. nu am vazut ieri primul joc video sau primul model 3D. de app 10 ani "cochetez" cu grafica 3D si de mai mult timp cu jocurile video. ideea era, ca in comparatie cu "filmulete in game" aratate la inceput, acum chiar arata oribil. putine poligoane, paleta de culori foarte prost aleasa, da senzatia de desen animat.
uitati-va la ultimul filmulet, , la imaginile din el. arata execrabil. uitati-va acum la filmuletele de acum 2 luni, cele "in-game" nu acela de anuntare. veti vedea diferente enorme.
totodata, uitati-va la poze. e altceva. in poze e ceva foto-realist, paleta de culori este fotorealista, reflexii complexe si reale, multe poligoane.
uitati-va in joc. slab...foarte slab. sper doar sa fie bun ca joc, ca simulator, macar ca FM2.
imi pare rau ca nu dispun de fonduri sa-mi cumpar PS3 si volan, ca GT5-u ar fi pe lista de prioritati.
man, eu imi spun punctu de vedere. e dreptul meu sa o fac. nush de ce te ataci. si nu inteleg de ce, daca ai ceva de zis, nu o zici.
am criticat jocul doar pt falsa reclama. nu pt altceva. abea il astpt. doar eu stiu cate sute, poate chiar mii de ore am petrecut cu FM2. un joc pe care nu l-am vrut dar l-am primit gratuit cu consola si care am stricat discu de atat utilizat.
razvanrazvy, nu ai fost indeajuns de atent. In link-ul tau este prezentat si un filmulet randat (ala cu toate masinile care se invart si fac drifturi) care nu reprezinta jocul FM3, sincer nici nu stiu de ce l-au creat. Daca urmaresti cu atentie link-ul dat de tine, vei vedea la un moment dat imagini cu cockpit-ul unui R8 la start si demarajul acestuia, ei bine ala este in-game. Vezi pe cateva pagini din urma filmulete cu real gameplay, nu prostii randate.
GreyhounD, am fost foarte atent. fa, te rog, o comparatie intre imaginile astea http://www.consolegames.ro/forum/f7-...otorsport-3-a/ sau http://www.consolegames.ro/forum/f7-...eal-life-cars/ si uita-te la filmuletzu asta ultimu postat de mine. arata si din joc, nu numai cadrele din cockpit.
Bookmarks