Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 60 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 57 ... LastLast
Results 121 to 140 of 1182

Thread: Forza Motorsport 3

1. #121 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by koro View Post
    Noob question: pe dvdcrave sunt PAL?
    Fiind australieni, da, sunt PAL.

2. #122 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Wow, I like what I see!! Nu ma grabesc sa fac precomanda, sper sa fac rost de editia de colectie la fel cum am facut rost si de FM2 Collectors Edition

3. #123 SP
    Manager paul's Avatar
    if you're in Europe, you're in luck, as Microsoft today announced the game will be out on October 3, which is over three weeks earlier than the North American launch on October 27.

Oh Look, More Forza 3 Screens (And A European Release Date)
    Attached Images Attached Images fm3_eurosport_3.jpg fm3_eurosport_4.jpg fm3_eurosport_6.jpg fm3_eurosport_16.jpg fm3_eurosport_27.jpg fm3_eurosport_33.jpg fm3_eurosport_48.jpg fm3_eurosport_57.jpg fm3_eurosport_70.jpg fm3_eurosport_71.jpg fm3_eurosport_77.jpg fm3_eurosport_80.jpg

4. #124 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    arata super tare jocul

5. #125 SP
    Si cateva poze cu sportivele europene.
    Attached Images Attached Images fm3_eurosport_1.jpg fm3_eurosport_12.jpg fm3_eurosport_15.jpg fm3_eurosport_18.jpg fm3_eurosport_19.jpg fm3_eurosport_29.jpg fm3_eurosport_45.jpg fm3_eurosport_46.jpg fm3_eurosport_60.jpg fm3_eurosport_66.jpg fm3_eurosport_72.jpg fm3_eurosport_79.jpg

6. #126 SP
    Acel Volvo arata foarte tare...ce o sa contina collectors edition?

7. #127 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by Claudiu View Post
    Acel Volvo arata foarte tare...ce o sa contina collectors edition?
    http://www.consolegames.ro/forum/f9-...tml#post145607

8. #128 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Mie imi place foarte mult Ford Focus RS. Daca nu ma insel l-au testat si cei de la TopGear.

9. #129 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    DailyGamesNews.com: Microsoft Announce Natacha Gachnang As Face Of Forza
    Microsoft has announced Swiss born, female racing sensation Natacha Gachnang as the European �Face of Forza� to celebrate the upcoming launch of Forza Motorsport 3 for the Xbox 360 which is due on October 23rd.
    Attached Images Attached Images dgn_natachaga_01.jpg dgn_natachaga_02.jpg dgn_natachaga_03.jpg

10. #130 SP
    Si pentru US probabil 'Face of Forza' va fi:
    Attached Images Attached Images fat-guy.jpg

11. #131 SP
    Senior Member erik95's Avatar

12. #132 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    mie personal mi se pare ca arata din ce in ce mai oribil fata de acum 1-2 luni cand l-au anuntat...

13. #133 SP
    mie mi se pare ca arata bine...dar trebuie sa il jucam intai si dupaia sa ne dam cu parerea

14. #134 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Nu arata bine,arata foarte bine!

15. #135 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    mie personal mi se pare ca arata din ce in ce mai oribil fata de acum 1-2 luni cand l-au anuntat...
    Vezi ca "oribil" nu are grade de comparatie.Ai vrut tu sa zici ceva dar nu ti-a iesit.
    Tu chiar crezi ca s-a modificat engine-ul grafic fata de acum 1-2 luni?

16. #136 SP
    stiu exact ce am vrut sa zic. nu am vazut ieri primul joc video sau primul model 3D. de app 10 ani "cochetez" cu grafica 3D si de mai mult timp cu jocurile video. ideea era, ca in comparatie cu "filmulete in game" aratate la inceput, acum chiar arata oribil. putine poligoane, paleta de culori foarte prost aleasa, da senzatia de desen animat.

uitati-va la ultimul filmulet, , la imaginile din el. arata execrabil. uitati-va acum la filmuletele de acum 2 luni, cele "in-game" nu acela de anuntare. veti vedea diferente enorme.

totodata, uitati-va la poze. e altceva. in poze e ceva foto-realist, paleta de culori este fotorealista, reflexii complexe si reale, multe poligoane.

uitati-va in joc. slab...foarte slab. sper doar sa fie bun ca joc, ca simulator, macar ca FM2.

imi pare rau ca nu dispun de fonduri sa-mi cumpar PS3 si volan, ca GT5-u ar fi pe lista de prioritati.

17. #137 SP
    Member collector's Avatar
    ... lasa-ne si ia-ti ps3 si gt5 si ce mai vrei ..

18. #138 SP
    man, eu imi spun punctu de vedere. e dreptul meu sa o fac. nush de ce te ataci. si nu inteleg de ce, daca ai ceva de zis, nu o zici.

am criticat jocul doar pt falsa reclama. nu pt altceva. abea il astpt. doar eu stiu cate sute, poate chiar mii de ore am petrecut cu FM2. un joc pe care nu l-am vrut dar l-am primit gratuit cu consola si care am stricat discu de atat utilizat.

19. #139 SP
    razvanrazvy, nu ai fost indeajuns de atent. In link-ul tau este prezentat si un filmulet randat (ala cu toate masinile care se invart si fac drifturi) care nu reprezinta jocul FM3, sincer nici nu stiu de ce l-au creat. Daca urmaresti cu atentie link-ul dat de tine, vei vedea la un moment dat imagini cu cockpit-ul unui R8 la start si demarajul acestuia, ei bine ala este in-game. Vezi pe cateva pagini din urma filmulete cu real gameplay, nu prostii randate.

20. #140 SP
    GreyhounD, am fost foarte atent. fa, te rog, o comparatie intre imaginile astea http://www.consolegames.ro/forum/f7-...otorsport-3-a/ sau http://www.consolegames.ro/forum/f7-...eal-life-cars/ si uita-te la filmuletzu asta ultimu postat de mine. arata si din joc, nu numai cadrele din cockpit.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 60 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 57 ... LastLast