Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 41 to 60 of 104

Thread: Magic: The Gathering - Duels of the Planeswalkers - XBLA

1. #41 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu cred ca vor updata in momentul in care vor scoate DLC pentru el... astfel incat sa poti sa-ti customizezi deck-urile. La 800 de puncte, vroiati sa scoata tot odata ? Mie imi este frica de cate DLC-uri vor fi available. Cred ca daca pun toate cartile din realitate, o sa fie cel mai scump joc de pe XBL

Mika: mai lasa Dzeului atata gore si gow... si treci de-ti pune tartacuta in functiune la un 2vs2. E mult mai palpitant.

Dj Mo: ce sa facem man, ni s-a acrit si noua de atatea shootere si masini. Mai dam o carte, mai facem un gin

P.S. Once again... joaca A.I.-ul de nota 10. M-a batut odata si cu un singur summon, in care a pompat in draci. A intors situatia de n ori (eu aveam 40 viata, si el 3)... I like it. E genul acela de joc la care nu zici niciodata "ce bun sunt" pana n-ai terminat meciul

P.P.S. Intrati diseara sa facem un 2vs2 ?

2. #42 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    A innebunit "lupul" cu jocul asta.
    Cand il joaca 6 mil de useri din toata lumea de 10 ani incontinuu, parca iti da de gandit.
    Gears 2 cati ani se va juca de-acum?

Sper sa dam una 2v2 diseara, ca vreau si eu sa-l bat pe Monky...ce, numai voi?

3. #43 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Ok, ne rupem cartile diseara, doar sa ne strangem si noi la o ora mai rezonabila, nu la 12 noaptea cand am mancat deja grisuletul

4. #44 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Pana la urma are cineva vreun deck cu toate cartile? Ma gandesc ca ajungi sa ai prea multe carti pana la urma, si nu poti sa scoti decat din cele bonus. Toata lumea joaca deckul negru verde?

5. #45 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Taw: MTG e din 93... adica de 16 ani, nu 10 Cat de batut... nu ma las usor, sa stii. Nu sunt eu expert, dar opun ceva rezistenta

Grey: pai, diseara la un 19:00 ?

Razorel: Ce nevoie ai de jde mii de carti ? Ca oricum joci 30 carti maxim... Si nu, nu toata lumea joaca cu negru verde. Eu am jucat cu toate. Imi place si blue, si rosu... si negru verde e bestial... Iar green, desi toti spun ca e varza, daca te organizezi, rupi tot

6. #46 SP
    Taw
    @Monky
    Pe principiul "frate am luat bataie, da i-am prins si eu 2 bucati".

Intre 20.30 si 22.00 eu sunt bizi, in rest as putea oricand, dar nu joc mult ca iar ma iau ametelile.
    Razorel, eu nu am decat 3 deck-uri, dar toate mi se par proaste.Astept sa imi vina albastrul.

7. #47 SP
    Eu la albastru am ramas de cand l-am primit. Mi se pare cel mai echilibrat, mai putin contra deckului verde, care oricum are o problema cu creaturile care zboara.
    Monky, pai tocmai asta zic Ca ajungi sa ai prea multe carti in mana, care nu-ti trebuie, pt ca nu poti sa scoti carti din pachet, doar din cele bonus

8. #48 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Taw: nici chiar asa. Uite, la inceput ma bateau de ma rupeau in multiplayer. Mi-am mai adus si eu aminte de una, de alta... invatat un picut cartile, si mi-am revenit. Mi-a placut de Grey care m-a batut de m-a uscat la inceput (desi era noobie), si dupa ce a invatat cartile a inceput sa piarda

In rest, eu zic ca toate deckurile sunt tari... mai tine si de noroc, la ce-ti vine in mana. Sau, depinde foarte mult de opening hand. De multe ori ajung sa joc cu 4 carti din start, ca nu vine ce trebuie

9. #49 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Taw: nici chiar asa. Uite, la inceput ma bateau de ma rupeau in multiplayer. Mi-am mai adus si eu aminte de una, de alta... invatat un picut cartile, si mi-am revenit. Mi-a placut de Grey care m-a batut de m-a uscat la inceput (desi era noobie), si dupa ce a invatat cartile a inceput sa piarda

In rest, eu zic ca toate deckurile sunt tari... mai tine si de noroc, la ce-ti vine in mana. Sau, depinde foarte mult de opening hand. De multe ori ajung sa joc cu 4 carti din start, ca nu vine ce trebuie
    Pai am inceput sa pierd ca a venit in ecuatie un anumit babulu care a jucat parsiveste si dadea pe la spate

Da chiar, babululeeee diseara la 1900 ?

10. #50 SP
    Joc si eu, daca ne strangem mai multi.
    edit: Eu tot n-am inteles, si nu prea am jucat mp. E 2v2, adica free for all, si 2v2 pe echipe?

11. #51 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Da la 19.30. Sper diseara sa apara si un anume domn Monky care a lipsit fara motiv ieri seara . Si poate gasim inca pe cineva sa fim 4.

12. #52 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Pai am inceput sa pierd ca a venit in ecuatie un anumit babulu care a jucat parsiveste si dadea pe la spate

Da chiar, babululeeee diseara la 1900 ?
    Da. Mi-a placut meciul acela in care l-am iertat si ne-a ars pe amandoi
    Quote Originally Posted by Razorel View Post
    Joc si eu, daca ne strangem mai multi.
    edit: Eu tot n-am inteles, si nu prea am jucat mp. E 2v2, adica free for all, si 2v2 pe echipe?
    Ne strangem, nu asta e problema. Problema e daca suntem mai multi de 4
    Noi am jucat in 3, free for all... e crima, mai ales cand dau amandoi in cel care are carti mai bune
    Dar vom jucat 2vs2 pe echipe... asa e frumos. Free for all in 4 e un fel de mic chaos. Castiga cel care are avatar mai dragut eventual (ca daca dau 3 in tine, aleluia).
    Quote Originally Posted by babulu View Post
    Da la 19.30. Sper diseara sa apara si un anume domn Monky care a lipsit fara motiv ieri seara . Si poate gasim inca pe cineva sa fim 4.
    Domnu'... n-am lipsit. Am intarziat un pic, si cand l-am intrebat pe Grey, a zis ca jucati GOW... asa ca m-am bagat singur la MTG

13. #53 SP
    Grr nu am vazut Diseara intru direct in MTG !

14. #54 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Si ca sa il atac pe babulu, diseara voi juca Mythic Pack

15. #55 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Haha. Cum e cartea asta: Barren Glory (Future Sight) - Gatherer - Magic: The Gathering ?

At the beginning of your upkeep, if you control no permanents other than Barren Glory and have no cards in hand, you win the game.

16. #56 SP
    Taw
    De departe cartea mea preferata e Wrath of God

17. #57 SP
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Si ca sa il atac pe babulu, diseara voi juca Mythic Pack
    Ops

18. #58 SP
    Jucam pe la 7? Sa stiu sa-mi caut castile, ca sunt pe undeva pe sub pat.

19. #59 SP
    Junior Member Paranoia_Agent's Avatar
    Ia ca m-am enervat. Bun, daca nu vrea nimeni sa joace "pe bune", imi iau si eu asta.
    E nevoie de dubiosenie d-aia de cont VPN, whatever?
    Sau e all fine and dandy daca-mi cumpar puncte si atat?

20. #60 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Cred ca merge fara VPN .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast