Addams Family si Asterix & Obelix vor pleca spre ilie11.
Pretul pachetului PSone este negociabil.
Addams Family si Asterix & Obelix vor pleca spre ilie11.
Pretul pachetului PSone este negociabil.
Din cate imi dau seama nu. L-am cumparat (alaturi de jocuri) in cadrul unui lot mai mare, din care mi-am pastrat ce ma interesa pe mine. Jocuri fake cu care sa probez daca este modat nu am. Pot atasa poze in detaliu doar cu consola, asta daca te ajuta cu ceva. Din ce mi-ai scris nu imi dau seama daca te intereseaza o consola modata sau dimpotriva, una in care nu s-a umblat.
Am inteles. Din punctul meu de vedere e ok, m-am uitat si la suruburi si nu pare a se fi umblat in consola. Atasez si niste poze.
LE: Acum vad ca unul din suruburi are un abtibild oficial deasupra care e intact, asadar nu cred sa fie probleme. Se poate observa in a 3-a poza.
Salut,
Vinzi separat cele 2 tomb raider si hexen, daca da, spune-i te rog si un pret. Ms
In principiu da, cele 2 tomb raider sunt in germana iar hexen in engleza. Daca iti convin asa ma gandesc la un pret bun.
Nu stiam de limba; Daca sunt doar copetile si manualele in germana, nu ma deranjaza. Dar daca e si jocul, nu prea ma tenteaza
Atat jocurile, cat si copertile si manualele. Daca totusi te razgandesti le dau pe toate 3 cu 25 lei, transport inclus.
Pretul asta chiar n-ai cum sa-l refuzi pune te rog si asterix. Pentru Addams ai vatut palma cu Ilie?
Addams si asterix sunt rezervate lui Ilie, am scris mai sus. Doar Little Nemo a mai ramas. Discutam detaliile pe PM.
---------- Post added 10-08-2015 at 14:49 ----------
Au mai ramas:
- Little Nemo - NES PAL-B - 30 lei
- Pachet 8 jocuri PS1 - 40 lei
Valabil:
- Little Nemo The Dream Master - Nintendo NES - PAL-B - 30 lei
- Pachet 8 jocuri PS1/PSX - 40 lei - NEGOCIABIL
- Captain America and The Avengers - SEGA Mega Drive - PAL - 40 lei
- Little Nemo - VANDUT
A mai ramas doar:
- Captain America and The Avengers - SEGA MD - 40 lei - NEGOCIABIL
Valabil: