Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Iti vei cumpara PS4 Pro?

Voters
377. You may not vote on this poll
  • Da, voi cumpara cu siguranta!

    140 37.14%
  • Nu, sigur nu voi cumpara!

    111 29.44%
  • Probabil voi cumpara anul viitor

    56 14.85%
  • Nu stiu inca

    70 18.57%
Page 17 of 155 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 67 117 ... LastLast
Results 321 to 340 of 3086

Thread: PS4 Pro

  1. #321 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Eu pun pariu ca vor pierde mult din profitul lor actual. Daca am dreptate, ar trebui sa ma plateasca pe mine macar cat si-au platit "specialistii" de marketing care s-au gandit ca ar fi o idee buna sa scoata o noua consola.

  2. #322 SP
    Member Victor420's Avatar
    Quote Originally Posted by EspiritusSanctus View Post
    Eu pun pariu ca vor pierde mult din profitul lor actual. Daca am dreptate, ar trebui sa ma plateasca pe mine macar cat si-au platit "specialistii" de marketing care s-au gandit ca ar fi o idee buna sa scoata o noua consola.
    Tie ti-au luat banii deja. Consola asta e pentru alti pesti

  3. #323 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Azi am aflat si eu din surse sigure ce se întâmplă de fapt. E nasol, chiar nu credeam că ăștia sunt atât de cretini. Au primit si ăștia de la noi(Ubi, EA) development kit-ul paulei...Mai multe nu am aflat pentru că nu am primit detalii deși au fost niște întrebări. O zi tristă pentru mine, noi să fim sănătoși, mă duc să îmi pregătesc pătura pentru consolă. Doamne, ajuta!
    Nu-mi fac griji...pana lanseaza astia noua consola mai mult ca sigur o sa-mi crape de vrio doua ori fara nici o asistenta.

  4. #324 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    De crăpat îți crapă dar ți-o înlocuiesc tot cu un PS4 normal.

  5. #325 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu-i nimic... o inlocuieste pana n-o sa mai fie decat noul PS4.5 pe stoc

  6. #326 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Eu n-am apelat la paturica.. mi-am vandut PS4 acum 2 zile (am dat-o la un pret foarte bun).
    Sunt foarte ocupat lunile astea, vine concediul apoi.. tocmai bine sa se aseze piata pana spre toamna cand mai am timp de jucat.
    Sa vedem ce-o iesi.. mai vine si M$ cu o consola noua anula asta (probabil un slim, sa nu ramana si ei de caruta la capitolul lansari) si cu "ala Scorpio" in 2017 (probabil competitor pentru NEO).. iar raman de caruta astia, dar asta e alta discutie.
    Se anunta niste vremuri interesante.. acum nu stiu cat de bun augur o sa fie pentru noi.
    Oricum, asa cum stim noi, consolele.. s-a cam terminat treaba (anuntul oficial o sa-l avem la E3).

  7. #327 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Oficial, ideea de consola a murit. O sa treacă mulți pe PC gaming decât sa își cumpere console la fiecare 2 ani, dacă nu la fiecare an.

  8. #328 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Quote Originally Posted by tudomih View Post
    Oficial, ideea de consola a murit. O sa treacă mulți pe PC gaming decât sa își cumpere console la fiecare 2 ani, dacă nu la fiecare an.
    Sunteti cativa pe forumul asta carora asa va place sa exagerati si sa incercati sa inoculati parerile voastre altora cum rar vezi...

  9. #329 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Dar daca developerii nu mai primesc grosul din console, la ritmul in care se pirateaza pe PC, nu va mai fi rentabil sa scoata nimeni jocuri complexe si scumpe. Nu cred ca e posibil ca gamingul pe console sa dispara.

  10. #330 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    eu sunt pt console mai potente la 3-4 ani , insa sa implementeze si un sistem de buyback.. ca sa fie toata lumea multumita.

  11. #331 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Consolele nu au murit (sau o sa moara)..
    S-a terminat treaba in ceea ce proveste conceptul de consola, asa cum il stiam noi (sau cum eram obisnuiti pana in generatia 360/PS3). Evolueaza.. sa vedem daca asta inseamna si progres (pentru noi).

    O sa fie probabil foarte aproapiate de PC (de fapt vor manca mult din piata PC-urilor, consolistii nu vor trece neaparat de PC).
    Vor fi scoase pe piata la ~3 ani (nu indeajuns de frecvent ca la telefoane incat sa supere) si vor avea un pret decent (nu vor fi indeajuns de scumpe precum un PC), vor avea un OS (fie Windows si a lu' Microsoft "gaming ecosystem" pe multiple device-uri, fie ceva proprietar "a la PS/Sony, dar cu care developerii vor fi familiari), jocurile vor putea fi optimizate mai usor (avand practic un numar restrans de configuratii), suportul va exista pentru jocurile lansate pe aceste console (spre deosebire de suportul stelar oferit pentru jocurile PC).. si va prinde, pentru ca exista interes de ambele tabere, si pentru cei care cumpara si pentru cei care vand.
    Vom avea console (tip living room PC) ce vor rula (optimizat, foarte important acest aspect) la un FPS decent. Toate astea bucurandu-te de infrastructua existenta PSN/Live, fara batai de cap cu input/controllere si 3rd party SW pentru a "mima" o exeperienta couch pe un PC "de sufragerie". Vii si cu un pret de 500-600 USD, omul scoate altfel aceasta suma, decat una de 800 USD (sa zicem) pentru un PC care este foarte versatil dar pentru "couch gaming" ofera ceva stres.
    Daca bagi in ecuatie si un backwards compatible.. ai o reteta de succes Cam asa cred ca vad lucrurile "baietii".
    Cred astia ca au facut niste studii de piata foarte smechere.. in plus, multi dintre consolistii actuali sunt gameri (veniti) de pe PC.. in fine ramane de vazut, ce si cum va fi.
    Se anunta vremuri interesante si sunt foarte curios ce anunturi vor fi facute la E3 si Computex.

    PS: al meu PS4 (ca al tuturor dealtfel).. gafaia pe la 20 FPS in destule jocuri. XBOX1 nici nu vreau sa stiu.. Asta e, tehnologia avanseaza intr-un ritm mai alert.. consolele actuale deja au arhitectura de PC, am zis si cu alta ocazie PS4/XBOX1 nu sunt nimic altceva decat generatie de "trecere".. de la un ciclu de viata mai mare, la unul mai mic, de la HW dezvoltat inhouse la unul de tip consumer PC.. si ar mai fi ceva, eu am zis ca baga astia pe gat cloud-ul la greu, ar cam fi vrut ei sa se termine si cu suportul magnetic (facand trecerea la digital).. nu prea s-a intamplat (la nivelul asteptat) dar mai e timp

  12. #332 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Gâfâia în destule jocuri? Pai avea o problemă sau poate ai încercat să joci numai mizerii care au fost optimizate cu bucile. În cazul meu mai mult am gâfâit eu când am auzit vestea asta cu o consolă o dată la 3 ani. În fine, are dreptate un coleg mai sus, aveți unii un dar de a exagera mai rău decât oamenii de pe uliță.

  13. #333 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Playstation 4.5

    Si eu ma gandesc sa ma las de console si sa ma apuc de tenis! Ah, si daca ies console la 3-4 ani, o sa devin vegan! Word!

  14. #334 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Don't say the V word
    Off topic....ma duc sa iau o shaworma, ideea de vegan a lui MonkY m-a facut sa-mi fie foame...
    On-topic ideea unui hardware mai potent ma incanta, iar ideea de a schimba consola la 3-4 ani nu ma derajeaza atata timp cat imi ofera retrocompatibilitate cu jocurile deja achizitionate!

  15. #335 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Poate nu m-am facut inteles bine.. tocmai asta am spus, ca nu mor consolele, ci doar ca acest concept va evolua.
    Este doar o parere personala cu privire la trend-ul din piata si ce vor sa faca "baietii", nu a furat nimeni consola nimanui
    Nu stiu despre ce ulita vorbesti @Dant3

    PS: optimizare sau nu, gafaiala este reala (pe alocuri).. sau poate am eu un ochi mai lenes. Altfel, in ciuda aparentelor, eu am fost multumit de PS4 (la modul general).

  16. #336 SP
    Junior Member sEba's Avatar
    salutare salutare!
    Sunt nou in lumea consolelor pt ca prima mea consola este un ps4 achizitionat in urma cu 3 saptamani doar. Am avut un calculator destul de performant cu un gtx 970 , dar mi-am dat seama ca nu prea mai sunt jocuri de aparut si am preferat sa fac trecerea la playstation pt ca de mult vreau sa joc exclusivitatile lor, mai am putin si termin the last of us ( foarte tare jocul ) , o sa urmeze cred toata seria uncharted, until dawn , the order , bloodborn , the journey si nu stiu daca mai e ceva ce am omis.
    Sincer sunt multumit de consola si am stiut din prima la ce sa ma astept, m-am documentat permanent si am stiut ca urmeaza acesta noua consola sa apara.
    Referitor la ps4 neo , cu siguranta este ceva pozitiv in special pt cei care nu au noua generatie de console, iar cei care au deja ps4 ar trebui sa fie pe jumatate multumiti sau nemultumiti pt ca au stiut din prima ce cumpara, aici ma refer la componentele consolelor, care erau deja expirate, ca si placa grafica sa puna echivalentul unui r7 265x ( care a fost prima mea placa video dedicata de gaming si ducea acum 2 ani jocurile pe high in full hd cu 40 de fps-uri) pe un ps4 care ar fi trebuit in gandirea cumparatorilor sa tina 5-6 ani este un compromis de care cei de la sony aveau habar si stiau ca o schimbare este necesara dupa o scurta perioada, mai ales ca se stia de atunci de VR si dublul de resurse care il mananca in general. Dar acest compromis a fost facut pt un cost final cat mai mic si un castig pt firma sony cat mai mare prin vanzarea mai multor unitati de ps4. Pt mine este clar ca apogeul consolelor cum le stim noi acum divizate a fost de la lansarea lui ps4 pana anul trecut, adica 2 ani .
    Cred ca dupa 2025 in cazul in care o sa mai existe un ps5 , sony si microsoft or sa se gandeasca la un alt mod de a castiga bani din gaming si nu prin hardware pt ca nu isi permit sa tina pasul cu tehnologia la un pret atat de mic ( intel a scos un mini pc cu procesor i7 6700 , 16 gb ram si ssd pe un device de marimea unui hard extern ).
    In concluzie era consolelor este pe duca si daca 10 ani vi se par putini pt a dispare aceste console , eu spun ca sunt chiar multi, vor exista doar tehnologii de VR eventual ( adica cele de redare video ) si jocurile sa existe undeva in CLOUD si pt care noi sa le accesam cu un abonament lunar cum e cel de ps+ dar evident cu un cost mult mai ridicat.


    PS. Daca totusi nu am spus ceva aberant pana acum, urmeaza ) . Cred ca acest VR ar merge super cu o miscare continua intr-un mediu in care jucatorul sa nu isi schimbe pozitia chiar daca el se misca, ca exemplu incaperile nasa pt exercitii spatiale sau orice altceva care sa ajute si la miscarea corpului si nu doar a capului, asta il consider un salt si mai mare decat VR-ul .

  17. #337 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Am un deja vu sau mi se pare mie

    Sent from my D6503 using Tapatalk

  18. #338 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ti se pare ca ai un deja vu'! Inception!

  19. #339 SP
    Junior Member boyfromthemooon's Avatar
    Asa e... aberatiile de mai sus le-a postat si Sebaofficial (cred ca e tot el)

  20. #340 SP
    Junior Member sEba's Avatar
    inafara de ce am scris dupa PS. , ce altceva mai este aberant in ce am spus ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 155 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 67 117 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts