Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Iti vei cumpara PS4 Pro?

Voters
377. You may not vote on this poll
  • Da, voi cumpara cu siguranta!

    140 37.14%
  • Nu, sigur nu voi cumpara!

    111 29.44%
  • Probabil voi cumpara anul viitor

    56 14.85%
  • Nu stiu inca

    70 18.57%
Page 26 of 155 FirstFirst ... 16 24 25 26 27 28 36 76 126 ... LastLast
Results 501 to 520 of 3086

Thread: PS4 Pro

  1. #501 SP
    Member tudort's Avatar
    Sony se transforma in Apple ? Snapple (: the new console - outdated every year - bringing revolutionary technology in evolutionary steps - whilst the competition already sports it since 3 years ago

  2. #502 SP
    Member Snookerdog89's Avatar
    Quote Originally Posted by vladthegamer View Post
    Late to the party. Imi da eroare când decid linkul. Sa înțeleg ca aici erau (presupusele) specificații?

    Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

  3. #503 SP
    Member Hider141's Avatar
    Da. Era un document de vreo 40 de pagini cu specificatiile PS4 Neo si instructiuni pentru developeri. Cele mai importante dintre ele le poti vedea inca aici -> PlayStation 4 Neo Leaked Document Reveals Specs & Developer Guidelines

  4. #504 SP
    MRC
    Member MRC's Avatar
    Intrebare: jocuri pe care PS4 actual le ruleaza in 30fps ps4 NEO le va rula in 1080p cu 60fps sau doar boost la rezolutie adica le va rula in 4k la aceleasi 30fps? Iar daca nu ai tv 4k vor merge in 1080p ca si pe actualul PS4 cu fix acelasi framerate? Daca e asa nu vad absolut nici un motiv sa astept sa iau un NEO.

  5. #505 SP
    Junior Member cristimunte's Avatar
    ar face bine sa il aduca macar la nivelul lui scorpio,nu vad rostul 4k,cu 4 teraflops.ar fi de ajuns si 1080p cu texturi calumea,antialising etc.

  6. #506 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Mda, daca au fost pe bune si oficiale specificatiile, e cam fail si se impusca si astia singuri in picior. Nu doar ca scot un produs sub competitia ca performante, dar isi pun si ei oamenii in cap cu o astfel de miscare, cand dupa nici 3 ani scot deja alta consola. Ma rog, nu o vor simti precum Microsoft, ca au fost destepti din nou vizavi de anunturi si au asteptat sa iasa Microsoft primii si sa primeasca tot hate-ul. Smart move, dar cine poate vedea peste smecheriile astea tactice, va realiza partea urata a intregii miscari. Ba chiar iti vine sa zici ca astia sunt si mai vicleni decat Microsoft, facand acelasi lucru si prefacandu-se ca ei sunt cei de partea consumatorului. Yeah right...

    Anyway, ca tot aduceti vorba de 4K, as zice ca e putin penibil sa tii mortis ca tu nu vrei decat 1080p, ca 4K e inutil, o prostie, nu vrei asa ceva, etc. Nu cred ca mai sunt multi care dispun astazi de un buget ok si se indreapta spre un TV non-4K. E aiurea, vrei ceva futureproof, daca o consola am ajuns sa o schimbam iata la 2-3 ani, un TV e cumparat doar odata la 7-8 ani in medie, caz in care majoritatea opteaza pentru 4K. Asa ca nu va mai dati loviti ca nu vreti 4K, e hatereala si atat.

    Daca se adevereste treaba si chiar se lanseaza anul asta cum zic gurile rele, chiar pot spune ca gaming-ul s-a dus naibii din punct de vedere al costurilor. Trecute sunt vremurile cand luai consola cu 400$ si timp de 6-7 ani nu mai cumparai decat jocuri. S-a injumatatit ciclul si pentru unii nu va mai fi cel mai ok hobby. Consolele din generatia asta au fost slabe ca performante, au suferit de multe probleme tehnice si au rulat cu greu o sumedenie de titluri, caz in care o consola noua si mai puternica are sens, dar in loc sa se lucreze la optimizarea jocurilor ni se prezinta hardware nou care cica sa rezolve problemele astea. Dar sunt convins ca nu se va intampla asta, developerii vor opta sa umple jocurile si mai mult de texturi mai mari si efecte speciale incat tot la cele 30fps se va ajunge cat de curand si pe noua consola PS5. Cat despre PS4, va primi niste portari care in timp vor arata tot mai rau, chiar si pentru hardware-ul pe care il are. Optimizarea pentru el va fi doar un gand pentru developeri, peste care vor trece deseori pentru a se concentra pe noua platforma care le va prezenta creatia intr-un mod mai reusit.

    Avantajul Sony, spre deosebire de Microsoft, e ca exclusivele lor vor aparea doar pe platformele lor, caz in care argumentul cu PC-ul pica. Ii trimit cu draga inima si pe astia de la Sony unde i-am trimis si pe Microsoft, acolo unde nu rasare soarele.

  7. #507 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Nu vreau deloc 4k, nu e fiabil momentan. Prefer un 1080p stabil la 60fps.

  8. #508 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    4K e o rezolutie, nu are cum sa nu fie fiabila, doar e o rezolutie nu e ceva hardware sa pice, sa se incalzeasca, sa dea erori, etc. N-are ea rezolutia nicio vina

  9. #509 SP
    Member tudort's Avatar
    Depinde şi de mărimea TV-ului şi de distanță de vizionare. Dacă ești la maxim doi metri de el nu merită mai mult de 80-100 cm şi full HD. La diagonale de peste 120 deja rezoluția se simte. Probabil tehnologiile implementate pe lângă rezoluție fac diferența în calitate. Tipul de panou - led amoled etc... frecventa de operare... unghiuri de vizibilitate... rate de contrast şi tonalități... de acum se merge doar pe îmbunătățirea calitativă a televizoarelor 4k deci vom fi cu toții ademeniți la upgrade în viitor.

    Cât despre gaming în 4k. Nu are sens acum când nici 980ti în sli nu reușește să ducă 4k la 60fps în detalii maxime. Când mai avansează tehnologia vor fi şi console capabile 4k cu detalii super dar cred că abia generația viitoare. Ps4k e doar abureală. Eu am un r9 390x şi i7 iar în witcher 3 dacă instalez moduri pentru texturi şi grafică, sweetfx şi alte îmbunătățiri abia dacă scot 30FPS în 1080p. Asta cu ssd şi 16GB ram pe lângă 3770k şi radeon. Placa video are 8GB ddr5 şi vreo 384Gbps lățime de bandă. Deci ori optimizare proastă ori cerințe prea mari. Pentru 4k witcher 3 ultra un sli 1080 ar merge. Nu mai zic că poți mări şi mai mult detaliile prin modificarea user.settings pentru calitate supremă. Acolo m-am jucat eu şi se duc cadrele pe apa sâmbetei...

    Uitați-vă la ce bestii de calculatoare au unii cu 2 titan x-uri în sli pentru 4k ... pc gamer large pixel collider arată jocuri care scot 60fps doar cu un setup foarte puternic la detalii maxime. Vedeți acolo mirrors edge , witcher 3 şi altele care arată minunat dar cu un cost major pentru buzunar şi doar 1080p 60fps. Asta pentru PC. Să ne imaginăm care ar fi costul unui ps4 neo premium pentru a concura cu un astfel de PC. Eu cred că doar vor să mai facă niște bani şi la fel cum au spus că vor scoate 1080p şi 60fps acum 3 ani şi nu au reușit la fel şi acum vor da în bară cu 4k. Nici 12GB cum se arată scorpio nu pare fezabil doar dacă merge pe un procesor grafic de generație nouă cu oc undeva pe la 2000 mhz asemănător unui 1080 modificat ... dar placa asta este doar ea peste 3000 lei ... nu are sens pentru mine de ce fac reclamă la 4k. Eu cred că tehnologia 4k e la început dar oamenii o adoptă din ce în ce mai mult şi ei vor să exploateze consumatorul. Am văzut multe cupluri plecând din altex cu tvuri 4k înainte de campionatul de fotbal dar este prea Putin continut 4k adevărat acum să merite investiția. Un bluray rip adevărat la un film în 1080p se vede cristal şi poate ajunge pe la 50-60gb. În 4k se tripleaza cel puțin costul de spațiu. Ori deja se lucrează la algoritmi avansati de compresie şi nu ştim noi. Oricum ar fi 4k e o poveste pentru o generație ps5 nu ps4. Abia acum cu specificațiile anunțate ps4 neo e capabil de 1080 adevărat şi 60 cadre. Eu cred că 4k pur şi simplu nu e posibil acum la scară largă pentru consumatorul de rând.

  10. #510 SP
    Junior Member ticaaa's Avatar
    filme 4k gasesti destule problema e ca trebuie sa le cumperi nu se gasesc pe net https://www.amazon.com/gp/search/ref...qid=1468666179

  11. #511 SP
    Member tudort's Avatar
    Quote Originally Posted by ticaaa View Post
    filme 4k gasesti destule problema e ca trebuie sa le cumperi nu se gasesc pe net https://www.amazon.com/gp/search/ref...qid=1468666179
    Ai dreptate. Dar uitati aici daca tot vorbim de putere. Un setup care costa cat vreo 3 ps4 abia daca duce witcher 3 cu detalii doar ultra fara alte tweak-uri la 60fps. LPC - The Witcher 3: Wild Hunt — max settings at 60 FPS | PC Gamer asta ca si comparatie cu generatia care vine de console pentru ca sunt pe arhitectura de pc deci dezvoltarea si optimizarea ar trebui sa se faca similar fara downgrade in favoarea unui system ( asta de acum in colo de la ps4 neo si scorpio)

  12. #512 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Fie ca ne place, fie ca nu, TV-urile si tehnologia 4K/UHD reprezinta viitorul.
    Cred ca am scris tot pe acest forum, este stupid sa iti cumperi in conditiile de piata actuale un TV FHD.
    Totodata nu esti fortat sa iti cumperi TV 4K. Consolele astea merg si vor merge in continuare si pe TV-ul tau FHD. La fel cum si TV-urile 4K/UHD vor merge si pe FHD..

    Revenind la console, "XBOX ONE S/NEO?" vor face doar upscalare, altfel vor merge la fel pe FHD. "Scorpio" va rula "nativ" aparent.
    Si eu ma numar printre cei care prefera 60FPS pe FHD, decat 30 pe UHD, dar ramane de vazut daca vom putea face asta.
    Imi este teama sa nu fie la mana developerilor, si peste un an/doi, sa fim tot pe la "steady 30 FPS".. dar avem rezolutie domne.
    Pe de alta parte pe 4K se vede bine de tot, chiar si la 30 FPS (am folosit functia de upscalare a TV-ului pe PS4, dar am un lag teribil).
    In sfarsit, sper ca atunci cand va veni "vremea", sa avem optiuni, si sa alegem noi pe ce si cum rulam (contravine cumva conceptului de consola dar na..)

    Ne freaca astia ca pe altceva, cu tot felul de cutiute, care mai de care, mai performante sau mai shiny.. dar asa fac bani. Deocamdata prefera sa scoata astfel de produse, decat sa optimizeze jocuri. Este mai profitabil asa.
    Este frustrant, dar asta e realitatea, intr-o oarecare masura tehnologia evolueaza si ea (nu e doar foame de bani corporatista).. tot ceea ce poti face este ori sa te adaptezi, ori te lasi de acest hobby scump.
    Decat sa-mi bat atat creierii, as prefera sa scapam cu totul de.. tinicheaua asta legata de coada, numita hardware.
    Am mai zis si cu alta ocazie, astept ziua in care platesc doar un abonament sa ma joc, si-atat.
    Culmea ca o astfel de abordare este foare benefica si pentru ei, ofera predictibilitate, dar piata inca nu este pregatita (de la infrastructura, la perceptie, etc), omul plateste mai degraba ce poate atinge.. M$ incearca ceva de genul in sensul asta cu a lor "gaming ecosystem" dar mai e mult pana departe.
    Pe termen scurt si mediu insa cred ca $ony o sa fie in avantaj, datorita exclusivitatilor, dar deja intram in alta discutie.

    PS: referitor la SSHD-uri si argumentele de pe pagina anterioara, XBOX ONE (vanilla) daca nu ma insel a avut cel putin un SKU cu o astfel de unitate de stocare. Deci se poate.

  13. #513 SP
    Junior Member cristimunte's Avatar
    eu sunt de acord ce zici tudyniuz,dar nu stiu ce 4k fac cu 4 teraflops.

  14. #514 SP
    Member Hansel31's Avatar
    eu din ce am citit, ar fi ca sony forteaza toti producatorii de jocuri sa scoata jocurile in 1080 si 60 fps, probabil exclusivitati sa se atinga de un 4k si asta cu 20-30 fps-uri. deci mai mult ca sigur noua consola va rula toate jocurile in 1080 si 60 fps-uri..eu cred ca este un must!

  15. #515 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Daca ar "forta" asa ceva, ma voi declara multumit!

  16. #516 SP
    Member Snookerdog89's Avatar
    Quote Originally Posted by Hansel31 View Post
    eu din ce am citit, ar fi ca sony forteaza toti producatorii de jocuri sa scoata jocurile in 1080 si 60 fps, probabil exclusivitati sa se atinga de un 4k si asta cu 20-30 fps-uri. deci mai mult ca sigur noua consola va rula toate jocurile in 1080 si 60 fps-uri..eu cred ca este un must!
    Pai dacă tot scot upgrade de hardware măcar să facă ce nu e în stare consola actuală, nu? 1080p în 60 de cadre la orice joc. Dacă nu ating țelul ăla degeaba scot upgrade.

  17. #517 SP
    Member Hider141's Avatar
    Daca developerii nu sunt batuti in cap, sa blocheze framerate-ul la 30fps, atunci ar cam trebui sa poata scoate asemenea performante, avand in vedere ca ar randa un sfert din pixelii necesari pentru 4k.

  18. #518 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Quote Originally Posted by cristimunte View Post
    eu sunt de acord ce zici tudyniuz,dar nu stiu ce 4k fac cu 4 teraflops.
    Teraflopul, bata-l vina, ne e singurul care decide performanta.

  19. #519 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Teraflopul nu decide nimic, este o unitate de masura a performantei. Cred ca vrei sa spui ca inca nu se stie exact cu cati teraflopi ajungi sa redai continut 4k pe o consola. Microsoft crede ca hardware-ul din scorpio o sa poata reda continut la rezolutie 4k dar pana nu il vedem la lucru nu putem decat sa presupunem.

  20. #520 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 26 of 155 FirstFirst ... 16 24 25 26 27 28 36 76 126 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts