Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 483 of 903 FirstFirst ... 383 433 473 481 482 483 484 485 493 533 583 ... LastLast
Results 9,641 to 9,660 of 18053

Thread: Clubul PlayStation 4

  1. #9641 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Eu daca as putea sa-mi permit si xone si xbox live mi-as lua in a heartbeat. Traiesc in situatia in care sunt pus sa aleg. Am ales ps4 dar nu o consider cea mai buna alegere din toate punctele de vedere. Cea mai buna alegere pentru mine era daca nu trebuia sa o aleg pe una in detrimentul celeilalte.

  2. #9642 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Am sters cateva posturi. Atentie la limbaj guys... totusi!

    Cat despre plangeri pe forum, n-am inteles niciodata de ce fanii PS accepta atat de greu criticile. Sau de ce ignora complet orice problema legata de PS pana in momentul in care li se intampla lor... dar in fine. Cel mai bun exemplu este cu FW 2.0. Se plang o groaza ca si-au pierdut salvarile, ca se blocheaza consola, ca sunt probleme... si altii care in loc sa zica "frack, sper sa nu mi se intample si mie", spun "FW 2.0 e perfect".

    Eu revin si recomand sa mai incercati si alte platforme. Macar cand e PSN-ul in downtime sau PS4 la garantie, sa aveti pe ce sa va jucati. Fiti si voi mai open... ca nu va plateste Sony (asa cum nu o face nici Microsoft sau Nintendo). Si acceptati ca atunci cand Sony o da in bara (asa cum a facut-o si Microsoft si Nintendo), atunci se cheama ca a dat-o in bara... nu mai inchideti ochii. Nu de alta, dar e pe banii vostrii. La cat costa un PS4, jocurile de PS4, accesoriile de PS4 si serviciile pentru PS4, ar trebui sa mearga totul ceas elvetian. Pentru ca la urma urmei, e o consola... si in definitia sa e ca totul sa fie simplu si stabil. Ori in ultima vreme, facem baza de date cu erori de PS4... and that's not cool. Eu tot sper sa se trezeasca Sony...
    cand e psn-ul down aleg pc-u nu am innebunit sa iau si un x1 doar ca sa-l incerc sau sa-l joc cand sunt probleme cu ps-u.

  3. #9643 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eh, asa mai merge... ma bucur sa vad ca sunt si oameni corecti. Stati linistiti, si eu daca nu mi-as fi permis, probabil as fi ales tot PS4. Insa atunci cand nu-ti permiti si totusi dai atatia bani pe PS4 si pe jocurile de PS4, cred ca totusi ai dreptul sa te plangi si chiar sa injuri un pic atunci cand sunt probleme. Nu de alta, dar atunci cand sunt bani munciti, chiar doare...
    Quote Originally Posted by PoisonRemedy View Post
    cand e psn-ul down aleg pc-u nu am innebunit sa iau si un x1 doar ca sa-l incerc sau sa-l joc cand sunt probleme cu ps-u.
    Vezi, aici exagerezi... X1 nu e o consola "de incercat". Cu exceptia a 2-3 titluri, ai cam aceleasi jocuri ca si pe PS4. Cu diferenta ca Live-ul e stable as hell. Si gamepad-ul nu-l incarci de 2-3 ori pe zi. Dar hai sa nu incepem un PS4 vs X1... insa nici sa nu ne intoarcem la PC Master Race...

  4. #9644 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Eu nu îmi permit două console, este cam nasol pt. cei care au probleme şi este normal să se plângă, în felul asta aduc la cunoştiinţă celor de la Sony că au probleme legate de soft, nu că ei nu ar ştii, momentan numai am acele probleme legate de soft, la mine totul se mişcă cum trebuie excepţie fac mentenanţele, ar trebui să fie mai rare dar asta nu este un motiv pt. a îmi schimba consola.

  5. #9645 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Toate ca toate dar MustardRace nu. Prefer sa ma joc pe consola cu prietenii la un online fara god mode si alte nebunii, si prefer sa "sponsorizez" developerii de jocuri, decat sa sharuiesc o copie la mii de oameni.

    In sfarsit, nu poti ( cel putin eu ) sa stai fara online. Jocurile SP pe care le am le-am terminat, iar numai cand vad prietenii la un Destiny, BF4 etc. si stiu ca n-am plus, inchid consola si ma uit la History. Iti forteaza mana indirect sa le cumperi serviciul.

    Nu am xbox, insa am auzit ca softul e mai stabil. De controler stiu ca tine mai mult, iata cateva plusuri pentru xbox, pentru care, din pacate pentru unii, fac xboxul BMW in comparatie cu PS4(logan).

  6. #9646 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eh, nu e vorba de BMW vs Logan... nu cred ca poate spune cineva asta. Oricum, concurenta e buna in draci. Eu tot sper sa vina Nintendo sa sparga mufa la toti

  7. #9647 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Ouyaaaa rupe tot

  8. #9648 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    E nu, uita-te pe chatbox si o sa vezi ce a scris andreiaka acum cateva zile

    Si eu sper sa vina nintendo cu ceva sa le dea peste nas la Sony&MS.

  9. #9649 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    doar un produs apple are sanse sa le dea peste nas, altfel.. manetele sunt impartite.

  10. #9650 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Serios acum... tu te uiti la ce spune andreiaka (cel care a fost banat de nu stiu cate ori pt. fanboysm - extrem as zice - Microsoft??!?)
    Man, stii vorba aceea... nu crede chiar tot ce se scrie pe internet. Unii suntem totusi oameni cu capul pe umeri. Da, ne mai plangem de o problema sau de alta, si asta pentru ca ustura la buzunar. Pentru ca daca vorbeam de jocuri de 0.99$ si 1.99$ (asa cum dau pe un device mobile), pe cuvant ca nu se plangea nici dracul. As fi zis "pai la baniii astia... ce vrei?". Dar asa, vorbim de o piata in care unii baga niste mii de euro pe an - si asta fara a lua in calcul investitia in TV-uri, HiFi, accesorii, etc.

    Hai sa facem o comparatie cu un alt domeniu: cei care ofera hosting, cateodata la preturi de dumping. Plateste omul vreo 20-50 de dolari pe an pe un serviciu. Stii ca daca-l lasa fara site 2-3 zile dintr-un an, trebuie sa-i dea banii inapoi? Si poate fi dat in judecata si plati daune? Aici, platesti 20-50 dolari pe an PS+, dai cate 50 dolari pe un joc, mai bagi o groaza de bani in DLC-uri and Co... si totusi cand ramai fara net si te plangi (macar pe forum), vin altii si spun "hai ca exagerezi". Eu zic ca e ceva normal... Nu zic sa stam ca "muierile" sa ne plangem de drob, insa daca realitatea arata o problema, hai sa o acceptam.

    Personal m-as apuca sa fac o petitie... worldwide, sa o semneze toti si sa o trimitem la Sony. Insa din experienta avuta pana acum cu petitiile...

  11. #9651 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    da , petitiile nu mai sunt bagate in seama , acum toata lumea le baga sare pe rana cu diverse postari direct pe site-urile si forumurile oficiale pe mine ma amuza unele comentarii de pe acolo

  12. #9652 SP
    Banned Templier's Avatar
    daca ne strangem mai multi putem sa le scriem pe FB, macar sa le atragem atentia

  13. #9653 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Stiu ca suntem satui de remasterizari, dar un Uncharted Trilogy ar fi super (fara DLC trophies of course).

    BTW Imaginea aceea din poza este din Uncharted 2, Uncharted 3 nu are zone muntoase/zapada.

    EDIT : Jocuri PS+ NA Noiembrie :
    Attached Images Attached Images 22oslky.png

  14. #9654 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    Quote Originally Posted by CataPuscas View Post
    Ai oprit de tot consola inainte sa descoperi problema? Sau ai pus-o in standby?
    era in standby ,asa o las de obicei, acum o inchid de tot

  15. #9655 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    da , cica face fite in standby

  16. #9656 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Nu am avut nicio problema de la update, chiar merge foarte bine consola. De cand am consola am primit de 2-3 ori niste crashuri in destiny, dar nu ceva deranjat... Incat sa pornesc o intreaga discutie despre asta, niciun lucru nu e perfect acum depinde cat de mult vrei sa observi cea mai mica greseala. Pana mea mie imi place cel mai mult ps4 si am avut toate consolele de la ps1 incoace, mai putin dreamcast.

    ---------- Post added 29-10-2014 at 19:13 ----------

    Si oricum tine de gusturi nu trebuie sa ne ascundem si sa spunem ca suntem 100% obiectivi, cu totii avem preferinte in viata, cola sau pepsi, blonda sau bruneta, bmw sau audi, steaua sau dinamo, etc asa e si in lumea consolelor, nu trebuie sa-l convingem pe celalalt ce sa joace si ce sa-i placa. Eu speram sa vin la sfarsitul zilei si sa vad niste posturi constructive si sa vad ce parere au oamenii de pe forum, nu certuri, exact cum e la clubul de xbox one, imi place foarte mult ca acolo lumea vorbeste civilizat si e se ajuta unii pe altii si sunt pe aceasi lungime de unda, oare aici de ce e diferit ?

  17. #9657 SP
    Member Imperatore's Avatar
    Si la mine a mers stas ca si hardware insa nu avem ce face la caderile PSN

  18. #9658 SP
    Member luciteck's Avatar
    Eu am avut ceva probleme cu conectarea la psn pe firmwareul vechi (1.70) Acum pe 2.0 se conectează imediat (cand merge psnul 😊 ). In rest toate bune si frumoase, eu chiar sunt multumit de consola. Si probabil ca voi lua si un X1 daca scot o versiune slim non-vcr 😊

  19. #9659 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    @AndRewqp: de acord, echilibru si echidistanta. Blonde SI brunete, BMW SI Audi .

    Mie-mi functioneaza perfect, dat jos si instalat YouTube, sign-in instantaneu fara erori etc. E drept ca erorile sunt inerente in perioadele si la orele de varf in preajma lansarii unui update major, totusi problemele PSN au fost frecvente in ultimul timp si acum vorbim despre un serviciu cu plata. A sintetizat MonkY mai sus ce si cum iar eu unul sunt de acord, nu e ok sa spui "lasa ca-i ok" cand NU este ok. Mai ales ca sunt si probleme legate de continut digital care pare a functiona prost sau deloc in momentele in care sunt probleme cu PSN-ul.

  20. #9660 SP
    Member jacksonikus's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    ...exact cum e la clubul de xbox one, imi place foarte mult ca acolo lumea vorbeste civilizat si e se ajuta unii pe altii si sunt pe aceasi lungime de unda, oare aici de ce e diferit ?
    Mai multe persoane in aria ps4, mai multe opinii diferite..

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Clubul PlayStation 5 By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
    Replies: 4277 Last Post: 29-04-2024, 09:55
  2. Clubul PlayStation 1 - PSX By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 148 Last Post: 09-04-2024, 10:45
  3. Clubul PlayStation 3 By MonkY in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 23485 Last Post: 09-04-2024, 10:42
  4. Clubul PlayStation 2 - PS2 By EvilG in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 994 Last Post: 17-09-2022, 09:32
  5. Clubul PlayStation TV - PS TV By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
    Replies: 51 Last Post: 15-04-2019, 15:57

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts