Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 5 FirstFirst ... 2 3 4 5 LastLast
Results 61 to 80 of 90

Thread: Recomandare Headset

  1. #61 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    cine vrea sa isi cumpere casti pentru Ps4 va recomand Sony Gold sunt cele mai bune. Dupa ce am primit putin ajutor de la voi si alte surse pot sa spun ca sunt niste casti extraordinare si sunt mult peste (parerea mea) last genului Sony Pulse. Este confortabil si pentru foarte multe ore de gaming, sunetul de nota 10, bass-ul nu e foarte mare dar se poate seta cu app-u din shop sunt foarte foarte multumit de el.

  2. #62 SP
    Member PumaS's Avatar
    Am citit nenumarate review-uri si am ajuns la concluzia ca cele mai bune ar fi : Razer Kraken 7.1 raport calitate / pret , singurul lucru care nu imi place este acela ca nu am certitudinea ca se vor auzi ca si pe PC fiindca nu se poate instala pe PS4 softul celor de la Razer .
    Am trimis un e-mail catre ei , astept un raspuns care sper sa imi elucideze misterul . Mi-ar fi placut ROCCAT KAVE XTD dar mi-au taiat elanul din scurt cei de la suport , mi-au spus ca nu este compatibil cu PS4 . Imi placea foarte mult datorita functiei Bluetooth prin care iti puteai conecta telefonul mobil la casti si puteai vorbi fara probleme la ele , daca erai cautat in timpul unei sesiuni de gaming

  3. #63 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Mi-au ajuns si mie azi castile Sony Wireless Gold, luate cu 300 ron de la Altex. Ce pot spune este ca sunt niste casti destul de bune pt gaming, dar cam atat. Daca vrei sa asculti si muzica etc. mai bine iei ceva separat. Ca si aspect, arata destul de bine, desi sunt putin mai mari decat ma asteptam. In schimb, pot spune ca sunt foarte comode si parca te face sa uiti ca le porti. Am sperat totusi ca vor avea si putin, bass, deoarece am tot citit ca duc lipsa, dar au, putin... Recomand aceste casti persoanelor care vor niste casti wireless bunicele numai pt PS4.

  4. #64 SP
    Junior Member alessio87alex's Avatar
    Am si eu casti Sony Wireless Gold, mi se par foarte faine. Nu le-am incercat pe altceva in afara de PS4, dar banuiesc ca sunt ok.

  5. #65 SP
    Member PumaS's Avatar
    Am achizitionat de la ALTEX in necunostinta de cauza RAZER KRAKEN PRO ( ma gandeam ca este modelul 7.1 ) , teapa mea ca nu am fost atent dar nu este problema le folosesc pe pc si sunt super ok . Acum revenind la subiect , am ascultat Sony Wireless GOLD and sa spunem ca nu sunt pe gustul meu , caut ceva cu mult mai mult BASS ( cand joc un shooter vreau sa il simt ) , ceva mai multe functii si sa fie compatibile cu PS4 normal . Buget nu am stabilit dar sa spunem undeva la 600-800 RON . TURTLE BEACH / STEELSERIES / RAZER ? Joc Destiny / BF 4 / NFS Rivals , in week-end este ok fiindca pot tine sistemul fara probleme la un volum peste mediu si este multumitor problema apare cand vin in cursul saptamanii acasa dupa ora 23 atunci nu mai pot folosi sistemul si am nevoie de ceva sa compenseze dat fiind faptul ca locuiesc la BLOC .

    PLS I NEED AN ADIVCE

  6. #66 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Păi încearcă Pulse Elite, au acel bass impact care intradevar face diferenţa singurul lucru care nu îmi place este că sunt cam incomode, pe mine de exemplu mă doare creştetul capului de la ele, asta am înţeles că se poate rezolva, sunt nişte bandouri ce se pot pune peste eliminând astfel disconfortul.

  7. #67 SP
    Member PumaS's Avatar
    Le-am avut la PS3 , au cedat .. RIP Pulse ELITE

  8. #68 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Cât te-au ţinut din curiozitate.

  9. #69 SP
    Member PumaS's Avatar
    hmm , that's a tough one ... 8-12 Luni , undeva pe acolo

  10. #70 SP
    Member DiablQ's Avatar
    Nu vreti sa incercati Turtlebeach Px22....peste 2-3 luni au 2 ani de cand am cumparat,si inca merg perfect.

  11. #71 SP
    Member popteodor's Avatar
    Eu folosesc Turtle Beach P11 de aproximativ 4 ani fara probleme, mai intai pe PS3 si acum pe PS4.
    Initial am incercat modelul wireless (PX3 parca?) dar a veni defect si de atunci am retinere la castile wireless.

    Acum ma tenteaza sa iau Silver Wired Stereo Headset for PS4, dar sa vedem un pret si ceva review-uri.

  12. #72 SP
    Junior Member next.gen's Avatar
    Sper ca nu greșesc dar nu știu dacă postez în rubrica corecta..va rog sfatuiti-ma ce căști sa cumpăr bune pentru ps4-la un preț decent..multumesc anticipat (vă rog mutați postarea unde trebuie în caz ca am greșit) aștept răspuns pe privat sau aici.

    ---------- Post added 06-11-2014 at 23:53 ----------

    ......după o cercetare mai amănunțită vă pot spune ce am descoperit : se împarte în 2 categorii ret decent-doar pt utilizare cu PS4 Sony gold wireless,dar dacă se dorește ceva sa exceleze pe orice platforma-orice pretenții părerea mea este SteelSeries H Wireless 7.1 MULTI-PLATFORM

  13. #73 SP
    Member micul_'s Avatar
    Merită? Am citit tot topicul, am înțeles ca au și un defect din fabrică dar prețul îmi face cu ochiul...
    http://www.mediagalaxy.ro/casti-audi...eo-headset-ps3

  14. #74 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Sunt cam incomode, bateria te tine cam 6h, următoarele căşti vor fi cu fir şi să fie mult mai comode.

  15. #75 SP
    Member micul_'s Avatar
    Atunci o sa aștept o promoție ceva la cele Gold. Îmi pare asa rău că nu le-am luat când erau 300.

  16. #76 SP
    Member micul_'s Avatar
    Mi-am luat Sony Gold pîna la urmă. Sunt super mulțumit de ele.

  17. #77 SP
    Member DiablQ's Avatar
    Detine cineva castile astea pt PS4?,vreau sa renunt la cele de Wireless si sa imi iau unul cu fir,dar problema o avea sunet surround(adica sunet ridicat..)? MEDIA GALAXY | Casti gaming Hyperx Cloud II Pro, Red Astept niste informatii pentru aceste casti,sa nu iau ceva ce nu e bun.Am auzit de la cineva ca este compatibil si cu 7.1.

  18. #78 SP
    Member blondutzu's Avatar
    sunt super mișto căștile, cea mai buna alegere in bugetul ala insa nu ai 7.1 pe console, doar pe PC. Posibil sa fie soluții (cred ca au un mixer ca accesoriu dar te mai costa niste bani). Nu le dețin, insa si eu mi-am căutat casti si chiar azi mi-am luat unele, wireless insa.

  19. #79 SP
    Member DiablQ's Avatar
    Ok,mersi frumos,eu vreau doar sa stiu daca au calitate buna si ridicata(hight sa zic asa)pe PS4.Ca si cele Wireless care am eu acum Sony Gold

  20. #80 SP
    Member clax_117's Avatar
    Salut .. sper sa nu deranjez ca dezgrop topicul.imi puteti recomanda va rog o pereche de casti in bugetul de ~500 lei care sa fie compatibile si cu PS5? As prefera wireless, dar stiu ca acestea sunt mai scumpe si m-as multumi si cu unele cu fir.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 5 FirstFirst ... 2 3 4 5 LastLast

Similar Threads

  1. Recomandare headset bluetooth By bodobaza in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 1 Last Post: 03-03-2014, 18:37
  2. Gaming Headset By PERFECT ME in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 2 Last Post: 09-08-2011, 11:33
  3. Recomandare headset bluetooth By Dell 17 in forum GSM
    Replies: 0 Last Post: 04-05-2011, 17:12
  4. Connecting bluetooth headset win7 By pooaul in forum Hardware
    Replies: 2 Last Post: 01-07-2010, 19:44
  5. PS3 Official Headset By GeOKeR in forum Console News
    Replies: 15 Last Post: 04-09-2008, 17:07

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts