Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 60 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 23 ... LastLast
Results 241 to 260 of 1191

Thread: Clubul Nintendo Switch

  1. #241 SP
    Member Bodolay Botond's Avatar
    Altul! Se poate să nu mai comparați măcar o zi Switch, care nici n-ar apărut, cu PS4 care e pe piață de patru ani? Și mai ales nu îmi veniți cu Vita, OK? Dați orice alt exemplu numai nu Vita, care e de revista Urzica (revistă de umor și satiră de dinainte de 1989).

    Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

  2. #242 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    @bodo .. tu realizezi ca vorbesti despre Nintendo, care a avut probleme cu urmatoarele console (tocmai din cauza stocului incredibil de mic)

    1. wii - a fost prima consola care nu a putut fi cumparata la lansare (spre deosebire de toate celelalte anterioare de la NES, snes, n64 si cub)
    2. wii u - nu a fost posibil sa o cumperi la lansare .. din motiv de stoc limitat, dracu si acum in magazine abea ca se gaseste (comparat cu Ps4 slim/Pro sau Xbox One S)
    3. nes classic edition - vanzari canibalizate de Nintendo intr-un mod cat se poate de barbar

    Oare la Switch tu crezi ca nu va fi pe stoc din cauza ca se vor vinde prea multe ? eu cred ca din cauza stocului prea mic (in Polonia - PS4 a fost pe stoc in primele 2-3 saptamani de la lansare, evident nu puteai cumpara una fara preorder) - la switch am incercat sa fac preorder, nu s-a putut a fost vandut pre-orderul instant .. asta cu 2-3 luni inainte de lansare ? ceea ce ma face sa cred ca Nintendo vor face exact aceelasi lucru.

    Cat despre consola, am scris si mai sus ... sunt convins ca acesta tableta de tot *****ul va fi sfarsitul pentru seria Gameboy/DS ... pentru ca nintendo sa se laude cu chestii care exista de cand lumea (jocuri mobile) pe care ei sa ceara de 10 ori (sau chiar mai mult) pretul.

    Absolut idiotic se misca firma asta in ultima vreme ... e chiar trist, am ajuns sa ii urasc cu shovelware-ul de pe Wii / Wii U si cu mizeriile scoase pe DS / 3DS, noroc ca mai apar si jocuri bune, din cand in cand.

    Pentru a-ti raspunde si la "suparare" cum ca lumea compara Shield cu PS4 (ceea ce si eu consider aberant, PS4 este o consola mult mai puternica per total) as putea sa compar Nintendo Switch cu Nvidia Shield ... pentru ca vor putea rula probabil cam aceeleasi jocuri fiind in cam aceelasi hardware, mare minune daca nu o sa vedem hack-uri de Shield ... mare de tot. (avand in vedere ca NES-ul clasic la spart in nici macar 2 luni de la aparitie, asta .. fiind o consola mai complexa, probabil cu mult mai multe vulnerabilitati, va fi probabil, mult mai usor de hacked, in special pe hardware similar. Dar dupa cum spui si tu, nu a aparut .. om trai si om vedea.

  3. #243 SP
    Member Bodolay Botond's Avatar
    Iar pe Amazon, pe 23 ianuarie când a fost prezentarea Switch, stocul s-a epuizat în 50 de minute
    Da, nu contest problemele de stoc, care s-au regăsit inclusiv la New 3DS pe la finele anului trecut (s-a scris despre asta și în online). Dar nu știu dacă nu cumva e o problemă specifică Europei, în State nu prea am auzit de problema asta (altă piață de desfacere...).
    Asta cu stocul e o problemă reală pe marginea căreia de poate discuta, poți urî Nintendo pentru asta, dar să îi urăști că nu au la lansare toate jocurile pe care oricum le poți juca deja pe Xbox, PlayStation, PC și Steam...E un pic absurd.
    Feedbackul Switch e deja mult peste cel al lui Wii U, ceea ce mă face să cred că vor apărea și multe alte jocuri 3rd party pentru care va merita să așteptăm.
    Cu stocul...Vom vedea.

    Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

  4. #244 SP
    Member Bodolay Botond's Avatar
    image.jpg
    Imagine cu interiorul dock-ului.

    Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

  5. #245 SP
    Member Leni's Avatar
    Quote Originally Posted by Bodolay Botond View Post
    Genial= m-am referit la cum imită haterii cu vocea.
    Și eu sunt entuziasmat de ce am văzut până acum, abia aștept să-l iau. Nu va fi first day buy, dar maxim prin iunie e al meu, sper doar să nu fie probleme cu stocul. Adică mi-aș dori să fie probleme cu stocul din cauza vânzărilor foarte mari nu altceva.
    Problema mea e că nu știu cum să fac până atunci cu Zelda: să-l cumpăr pe Wii U sau să aștept până în iunie când iau Switch-ul...
    Exact gandurile si dilemele mele. Desi, tot mai mult ma gandesc sa fac precomanda.

    Cat despre jocuri, intr-adevar cele de la lansare sunt subtirele, dar sunt convins ca vor mai aparea. Oricum, inca am zeci de jocuri de 3DS pe care nu am reusit sa le cumpar si sa le joc (din motive evidente de probleme cu finantele alocate pentru acest domeniu), deci eu astept cu entuziasm Switch-ul.

  6. #246 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by Bodolay Botond View Post
    Imagine cu interiorul dock-ului.
    Unii spun ca acel dock nu face de fapt nimic, ci doar alimenteaza consola si iti da un port USB (2.0 !!!), Caz in care eu cred ca tot ce face acel dock este sa alimenteze tableta si sa ii dea astfel posibilitatea de a rula la putere maxima (un fel de overclock) fara sa se mai puna problema despre o autonomie. E putin aiurea in felul asta, dar ar insemna ca teoretic vei putea conecta consola in viitor la TV fara a mai folosi dock-ul original, mai ales ca pot aparea dockuri third party. Iar din cate am inteles Nintendo vinde dock-ul separat cu 100$,iar daca vor comercializa si tableta fara dock, atunci parca merge sa iei un Nintendo Switch la 200$. Intr-un final pentru toate astea cred ca doar vanzarile initiale conteaza, daca o duce prost am putea vedea consola fara dock asa cum si Microsoft a inceput prost si a renuntat la Kinect pentru a mai scadea din pretul consolei.

  7. #247 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    Pai este dock, ce vrei sa faca? Pune si el acolo o iesire, o intrare, o incarcare, si gata, 100 de parai. Pe o consola ca asta as da maxim 700 - 800 lei, in nici un caz 1400. Sa nu mai zic de jocurile lor, la care pretul nu scade nici dupa 2 ani.

  8. #248 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar

    Clubul Nintendo Switch

    Mie îmi place ideea de switch foarte mult. Dar nu o sa îl iau la lansare, poate peste vreo doi ani ca sa se mai strângă jocuri si sa văd ce are de gând sa scoată Nintendo.
    Momentan, launch lineup si planul pentru primul an e destul de slab.

  9. #249 SP
    Member Ramon's Avatar
    Toata lumea e entuziasmata pe site-urile de gaming, numai aici pe forum vad hate la adresa Switch-ului.
    Nu am actiuni la Nintendo, deci nu ma intereseaza daca consola va fi un succes sau nu. O cumpar exclusiv pt jocurile 1st party, care vor exista cu siguranta. Au existat pe Wii U, vor exista si pe Switch.

    Eu unul am precomanda inclusiv la aproape toate accesoriile si abia astept sa ma joc cu noua consola. Mi se pare fun sa atasezi joy-cons, sa o incerci in diferite moduri de joc, sa experimentezi HD rumble etc. M-as fi bucurat la fel de mult de ea chiar daca nu era Zelda launch title. Trebuie sa recunoasteti ca e mult mai fun sa treci la o noua generatie cand vine vorba de consolele Nintendo, fata de restul consolelor care se simt fix ca un upgrade de la iPhone 6 la iPhone 7.

    Mentionez ca sunt fanboy Nintendo (Wii U, New 3DS, New 3DS XL, DSi XL) desi am si PS4, PSVR, PS Vita, Xbox One, Kinect.

  10. #250 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Nu e hate, dar toate acțiunile întreprinse de Nintendo in ultimii ani mă fac cel puțin circumspect si trebuie sa fiu cel puțin precaut înainte sa fac o achiziție. Si sunt unul dintre cei care are absolut toate consolele Nintendo (cu excepția la U).

  11. #251 SP
    Member Joystick's Avatar
    Mah Ramon cica Zelda breath of the wild e ultimul joc Wii U ( cand au scos p4 xb1 au anutat inca 3 ani de lansarii pe old-gen nintendo 3 luni )... Online service-ul se plateste din martie cu jocuri NES SNES valabile in luna respectiva nu ca gold sau ps plus odata descarcate iti raman pe veci, se foloseste de tel pentru chat party (e bine ca platim online service) acel plastic station e doar un charger cred deoarece nu face altceva si nu vad ce poate face wasted money . Zelda il vei juca 1 2 max 3 saptamani apoi???? Nu arunca banii INCA asteapta ca nu ai nimic de pierdut Zelda e singleplayer nu ramai in urma la mp . asteapta un price drop sau second hand ... suporta-ti fanboy-ul din tine dar nu da suport Nintendo in mod direct

  12. #252 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Switch e prima consola Nintendo care mi-a trezit interesul de multi ani, asta pana sa vad pretul. Pe o tableta care nu are toate functionalitatile unei tablete nu as da mai mult de 600 de lei, si pe jocuri de tableta maxim 50. Pana la proba contrarie, prefer oricand The Last of Us 2 in locul oricarui Mario 155.18 (sau orice alta clona a jocului original).

    Sigur, mai sunt unii care cand se joaca (in principal) vor sa se simta iar in mintea unui copil de 12 ani, dar, ca mine, majoritatea prefera in mare parte content mai matur si mai inteligent, iar jocuri precum cele Nintendo doar ocazional. Din nefericire pentru Nintendo, si generatiile tinere tind spre content mai matur (chiar daca nu neaparat mai inteligent), ceea ce probabil le va si aduce falimentul pana la urma. Din fericire pentru mine (si altii), poate asta inseamna ca vor aduce Zelda pe PS5 si XboxSin(pi/2).

  13. #253 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Party chat cu Nintendo Switch
    img_20170120_014633.jpg

  14. #254 SP
    Member Leni's Avatar
    Quote Originally Posted by Joystick View Post
    Mah Ramon cica Zelda breath of the wild e ultimul joc Wii U ( cand au scos p4 xb1 au anutat inca 3 ani de lansarii pe old-gen nintendo 3 luni )... Online service-ul se plateste din martie cu jocuri NES SNES valabile in luna respectiva nu ca gold sau ps plus odata descarcate iti raman pe veci, se foloseste de tel pentru chat party (e bine ca platim online service) acel plastic station e doar un charger cred deoarece nu face altceva si nu vad ce poate face wasted money . Zelda il vei juca 1 2 max 3 saptamani apoi???? Nu arunca banii INCA asteapta ca nu ai nimic de pierdut Zelda e singleplayer nu ramai in urma la mp . asteapta un price drop sau second hand ... suporta-ti fanboy-ul din tine dar nu da suport Nintendo in mod direct
    pentru unii dintre noi asta inseamna sa fi fanboy Nintendo, ii sustii si in momentele mai slabe (ma refeream la Wii U. Switch-ul chiar imi place si sper sa aibe succes cu el) asa sunt si eu. Clar voi lua switch la lansare sau imediat dupa, cu o gramada de accesorii si jocuri. deja am inceput sa strang bani

  15. #255 SP
    Member xenocid's Avatar
    Nu e fascinant cum cei ce au si Nintendo si PS4 si XB1 se pot bucura de toate in timp ce aia doar cu PS4/XB1 si care nu si-ar lua in veci Nintendo sunt cei mai vehementi la adresa consolei?
    Chiar si numai faptul ca nu impart fanbase-ul cu E adevarat ca odata ce numai am gold activ nu imi mai merg jocurile gratis loate de la ei? mi se pare un motiv suficient sa-mi iau Switch

  16. #256 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    Quote Originally Posted by Leni View Post
    pentru unii dintre noi asta inseamna sa fi fanboy Nintendo, ii sustii si in momentele mai slabe (ma refeream la Wii U. Switch-ul chiar imi place si sper sa aibe succes cu el) asa sunt si eu. Clar voi lua switch la lansare sau imediat dupa, cu o gramada de accesorii si jocuri. deja am inceput sa strang bani
    Da, vei lua o gramada, cand vor fi disponibile, dupa vreo 3 ani. Sau vor renunta la consola cum au renuntatt la Wii U si vor scoate un mini SNES sau Mini64 cu 12 jocuri incluse si posibilitatea sa downloadezi la pretul de 14.99$ jocul de 20 de ani.

    Vor vedea multi cat de dezamagitoare vor fi jocurile, mai ales Zelda. Nintendo are ceasul cu 5 ani in urma, ar trebui sa-i schimbe cineva bateria, vad ca ei nu se pricep.

  17. #257 SP
    Member Ramon's Avatar
    Zelda va obtine 95+ pe metacritic. Just wait and see
    Dintre cele 50 de jocuri cu note de 95+ pe metacritic, 7 sunt Zelda.

  18. #258 SP
    Member dani20's Avatar
    Nintendoom... de la gamecube încoace, toată lumea așteaptă să se întâmple . Iar când, inevitabil, se va întâmpla, că nimic nu ține veșnic, toți vor fi în delir. Până atunci, eu mă bucur de fiecare joc Nintendo pe care l-am cumpărat și, cu siguranță, o să-mi cumpăr și Switch-ul. Poate nu chiar la lansare, dar în mod sigur până la sfârșitul anului. Încă mai am o mulțime de jocuri de WiiU și 3DS pe care vreau să le joc.

    Și chiar nu știu ce așteaptă lumea de la o consolă portabilă, să bată One-ul și PS4 la performanță? E destul de bine că o poți conecta la TV din când în când, să faci un local multiplayer. Chiar dacă pentru asta îți trebuie un dock de $100, care nu face nimic altceva . Măcar arată cool

  19. #259 SP
    Member Bodolay Botond's Avatar
    Quote Originally Posted by dani20 View Post
    E destul de bine că o poți conecta la TV din când în când, să faci un local multiplayer. Chiar dacă pentru asta îți trebuie un dock de $100, care nu face nimic altceva . Măcar arată cool
    La Xbox/PlayStation trebuie să cumperi toată consola, deci ieși mai ieftin cu Nintendo


    Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

  20. #260 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Mai, ia stati asa!
    De unde aveti voi informatia ca pachetul nu va include si dock-ul?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 60 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 23 ... LastLast

Similar Threads

  1. Vand Nintendo Entertainment System (NES) Controllers pentru Nintendo Switch By alexutzu_boo in forum Bazar Nintendo: Console & Accesorii
    Replies: 1 Last Post: 27-12-2020, 01:11
  2. Replies: 0 Last Post: 13-06-2017, 20:21
  3. Replies: 0 Last Post: 13-06-2017, 20:16
  4. Replies: 0 Last Post: 13-06-2017, 19:52
  5. Replies: 61 Last Post: 27-11-2016, 19:07

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts