Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 6 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 LastLast
Results 61 to 80 of 103

Thread: New 3DS si New 3DS XL

  1. #61 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Din cate stiu eu nu se potriveste. Sorry!
    Iti trebuie fie un charger oficial de 3DS... fie poti merge pe un third party precum Incarcator pentru console Nintendo 3DS HAMA 53689.

  2. #62 SP
    Member xenocid's Avatar
    Nope, nu se potriveste.

  3. #63 SP
    Junior Member EuGeniu's Avatar
    Salut, poate nu intreb acolo unde trebuie, dat totusi: consola new nintendo 3ds/3ds xl se poate moda, pt a putea rula jocuri piratate 3ds/ds ? Multumesc anticipat

  4. #64 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Pe acest forum nu incurajam pirateria - MARE atentie.

  5. #65 SP
    Junior Member zugu's Avatar
    Omul vrea sa stie daca se poate sau nu. Raspunsul este ca se poate. Daca dam un raspuns la o intrebare atat de simpla inseamna ca incurajam pirateria?

  6. #66 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    azi intreaba asta - maine o sa intrebe de felul in care - poimaine o sa intrebe de unde ia jocuri etc

    Deci DA - a discuta despre piraterie este a incuraja fenomenul.

  7. #67 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    V-ati cumparat careva New 3DS-ul? Cum vi se pare?

  8. #68 SP
    Junior Member lordAtticus's Avatar
    Am un New 3DS XL albastru, deci nu stiu daca satisface criteriile tale, dar o sa sumarizez experienta mea. Mi-am luat nu demult si un 3DS ieftin asa ca am si cu ce sa compar.
    Designul : e progresiv cu linii rotunjite si forme curate, imi da impresie mai buna decit designul de la 3DS care da impresia de parca ar fi compus din 3 straturi.
    Interfata : a trecut printr-o serie de schimbari si s-au adaugat functionalitati noi. Au aparut butoane ZL/ZR, care sunt binevenite desi eu nu-s cu shootere. Butoanele start si select mutate sunt decizie buna. Butonul de power mutat nu-mi place. Insa cel mai dezamagitor e c stick, al doilea control analog care e mult prea mic ca sa fie util. In ironfall de exemplu la setari default la care am jucat se vrea sa tintesti cu c stick... pai da.. pai nu! In RE Revelations controla camera prin urmare m-am descurcat ceva mai bine. Nu inteleg de ce n-au optat pentru o solutie simetrica cu ce avem pe partea stinga a consolei, adica control analog de acelasi marime si in acelasi pozitie ca si pe partea stinga.
    Grafica : nu s-au schimbat multe fata de 3DS XL, dimensiunea ecranului e acelasi. La New 3DS insa au crescut dimensiunile ecranului, alti membri de pe forum au atestat ca acesta schimbare e spre bine si cum ca New 3DS XL nu-si mai are rostul. Ei bine, avind maini mari, ma simt mai bine jucand pe XL decit pe 3DS si se si simte diferenta cind ma joc mario kart. Un alt fapt trist e ca nu s-a umblat la rezolutie, avind in vedere ca New 3DS are niste jocuri exclusive, momentan doar xenoblade, care fiind portat de pe wii chiar ar beneficia de o rezolutie dubla sa zicem. Pentru jocurile vechi nimic mai simplu, un resize de 2x ar rezolva compatibilitatea plus ca ar mai netezii putin imaginile. Greu de gasit alta justificare decit profitul companiei, cealalta posibila justificare de a fi "power efficient" pica, deoarece nu tin bateriile 3DS nici macar de 2x mai mult decit consola competitiei.
    Efecte speciale: efectul 3D e interesant si dragut, si in sfirsit functional. In anno domini 2015 au cumparat ceva chip care detecteaza miscarile capului si ajusteaza si efectul 3D corespunzator. Insa nici implementarea asta nu e fara cusur, in Bravely Default de exemplu detectia de 3D reseteaza la fiecare schimbare de scena, imaginea devnind blurry pentru citeva momente.
    Concluzii: daca esti fan xenogears si vrei sa joci succesorul spiritual atunci nu ai de ales decit sa-l cumperi. Daca esti fan efecte 3D si vrei ca senzatia sa si fie consistenta atunci poti lua in considerare. Daca esti fan shooter si ai indemanare preternaturala ca sa folosesti efectiv c stickul atunci trebuie sa te gindesti atent daca totusi nu vrei un 3DS cu circle pad pro. Pentru restul oamenilor eu as recomanda 3DS sau 3DS XL, mai ales la preturile actuale. Cumperi 4bucati de 3DS la pretul unui New 3DS, un factor de decizie foarte importanta in economia locala.

  9. #69 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Mersi mult pentru raspuns .
    Am deja un 3DS normal si m-as orienta spre un New 3DS (nu XL) pentru ca dimensiunile si ecranul sunt ok pentru mine, nu am nevoie de ceva mai mare.
    Ma tenteaza mult Xenoblade Chronicles, si faptul ca pot sa-i schimb carcasa mi se pare foarte fain.
    Si am aflat ca unele jocuri deja au imbunatatiri pe noul 3DS. Monster Hunter 4 are texturi mult mai bune: MH4G Comparison - Album on Imgur , si in Codename STEAM poti se pot derula miscarile inamicului de 3x mai rapid (pe 3DS normal e de 2 ori) . Diferentele nu sunt atat de mari incat sa merite foarte mult dar nici nu pot sa spun ca sunt neglijabile.
    Referitor la pret, am facut un calcul cu preturile actuale de pe amazon.fr si consola + Xenoblade Chronicles 3D + un case dragut ar fi cam 960 RON, cu tot cu shipping.
    Deci cred ca o sa-l iau de acolo .

  10. #70 SP
    Junior Member lordAtticus's Avatar
    Exact, gandindu-ma la xenoblade l-am cumparat. Cum zici si tu, aplicatiile noi o sa inceapa sa exploateze hardwareul mai puternic, deci o sa fie un "slow burner", peste 2-3 ani va avea bbiblioteca exclusiva si jocuri 3DS optimizate si pt hardware mai puternic. Pretul care ai scos e foarte bun, dar sper sa cadem de acord ca suma respectiva implica un commitment serios din partea ta (in alte cuvinte tu si eu putem fi categorizati fanboy).

  11. #71 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Tocmai am facut comanda . Am gasit xenoblade la pret mai mic pe The Game Collection The Game Collection si l-am luat de acolo, deci in total e cu vro 25 de lei mai ieftin decat initial.
    Nu pot sa spun ca suma e mica dar pot sa-l justific un pic mai mult decat PS4 care l-am luat anul trecut si nu-l folosesc aproape deloc.
    Plus ca a inceput sa-i placa la prietena 3DS-ul si cred ca o sa i-l las ei pe cel vechi si raman eu cu asta nou .

    Asta e case-ul care l-am ales, asa de mult imi place .
    Attached Images Attached Images 71ypfyde9zl._sl1154_.jpg

  12. #72 SP
    Junior Member Zakuro's Avatar
    E frumos foc plate`ul. Felicitari pentru achizitie si la multe jocuri!

  13. #73 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Hai ca am intrat si eu in club cu un New 3DS XL. Insa ca "noobu" am si eu cateva mici nelamuriri... legate de Nintendo New 3DS XL:

    1. E normal sa se "balangane" asa rau partea superioara. Ma refer ca dupa ce o stabilesc in una din cele 3 pozitii disponibile, daca misc de consola, se balangane cativa cm partea de sus... nu e DELOC fixa.

    2. In 3D se vede cateodata extrem de prost/blurry... Am incercat si cu acel Super Stable 3D si fara... ba chiar in anumite momente apar un fel de "artefacte" - se deregleaza un pic imaginea, parca fuge totul si e deranjat de la locul lui.

    3. Tot in 3D, cand misc capul in lateral, apare un fel de efect bizar... un fel de moire... de linii care se plimba si ele pe verticala (se vad mai ales pe ecrane statice - de exp. in meniul principal). E normal, sau am eu "vedenii"?

    Din pacate n-am apucat prea mult sa ma joc, pentru ca deh... Altex vinde asa ceva fara incarcator USB. Am comandat incarcatorul de la eMag, si din pacate era via Ventum, care inca odata sunt extrem de neseriosi (astept comanda de o saptamana)... Prin urmare, am ramas fara baterie...

    Ca noob, orice sfat e binevenit...

    ---------- Post added 13-06-2015 at 19:03 ----------

    Cam asa face si la mine... doar ca un pic mai mult:



    ---------- Post added 13-06-2015 at 19:07 ----------

    Mda, se pare ca al meu face parte din prima categorie... cea care e "clicky" atunci cand schimbi pozitia... si care se balangane... Well, nici n-a venit bine si se duce la service! Pacat Nintendo... pacat...


  14. #74 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    1. Da, așa fac toate, inclusiv generațiile anterioare.
    2, 3. Nu folosi 3D, e inutil și consumă bateria. Da, știu ca ii zice 3DS, dar majoritatea îl ține 2D.

  15. #75 SP
    Admin MonkY's Avatar
    1. Pai nu mai inteleg... daca te uiti la filmuletul de deasupra, se vede clar ca nu fac toate asa... Cele cu sistemul "non-clicky" sigur nu fac.

    2. si 3. E bizar ca am dat pe net de oameni care au schimbat si trimis la service de 5-6 ori consola pana au primit una care era OK si in 3D.

    Asta urasc eu cel mai mult... Momentul cand vezi ca niste produse care se vand in draci au de fapt niste probleme imense, dar aproape nimeni nu vorbeste despre ele, mai ales in reviews.

    Sunt sigur ca o sa-mi iau ceva injuraturi, dar pentru o consola care costa destul de mult, eu nu accept asa ceva. Asta e, sa inceapa nebunia cu service-ul (acum observ ca pe garantia de la Altex am numai service-uri din Piatra Neamt trecute)...

  16. #76 SP
    Banned Templier's Avatar
    buy a PS Vita

  17. #77 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Am PSVita... Macar la acela n-am avut probleme, decat poate lipsa jocurilor...

  18. #78 SP
    Member xenocid's Avatar
    Nu trebuie sa te ingrijoreze faptul ca partea superioara se misca. Am si vechiul model 3ds si noul, ambele fac la fel. Cel vechi dupa ce a fost abuzat de 2 copii (tratamentul obisnuit + trantit, smuls din maini, aruncat la draci) timp de 2 ani are balamalele in exact aceeasi stare ca in ziua in care l-am deschis. De asta cu cel nou nu-mi fac nicio grija. In ceea ce priveste 3D-ul vezi ca sistemul poate fi pacalit usor de surse de lumina puternice sau de ... ochelari. Incearca sa-l dezactivezi apoi sa recalibrezi ecranul 3d si vezi daca se rezolva.

  19. #79 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Neavand un alt 3DS XL, nu stiu daca si altele se "balangane" la fel de mult. La cel pe care l-am primit, mi se pare ca se misca extrem de mult... si se vede clar ca nu este fix pe "tija" pe care sta (se poate misca si in stanga si in dreapta). Chiar nu ma asteptam la un produs care s-a vandut in milioane de exemplare, a ajuns la a nu stiu cata iteratie... sa faca asa. Vedem, daca mi-l schimba si face la fel...

    Cat despre 3D, am incercat de cateva ori, in diferite pozitii... ba chiar am mai pus pe altcineva sa incerce (am zis ca poate nu vad eu bine). Da, stiu ca acel Super Stable 3D incearca sa-ti focalizeze si sa faca tracking la ochi... iar daca ai ochelari nu prea functioneaza. Eu am incercat si cu ochelari si fara...

    Culmea este insa ca in Settings la 3D calibration, se misca destul de rapid... ma detecta ok (arata undeva in stanga jos cum vede el ca te misti)... insa in jocuri, si chiar si in meniu... daca miscam un pic, se "strica" nu doar 3D-ul, cat si texturi si poligoane... de zici ca era defect jocul.

    Poate pana vine curierul sa-l preia imi ajunge si mie cablul de alimentare... si mai fac teste. Momentan e dead...

  20. #80 SP
    Senior Member solecon's Avatar
    Sfatul meu e sa intri in libraria de jocuri, ca sa nu ti se mai para atat de evidente aceste mici incomoditati. Din vreo 10 modele de 3DS (si clasic si XL si new si new XL), eu nu am prins niciunul care sa nu se balangane. Si desigur, ca idee, e enervant sa dai aproape 200 de euro pe o consola si sa faca faze din astea, dar functional, nu afecteaza cu absolut nimic.

    3D-ul e cat trebuie. In sensul ca e prost, dar iti faci treaba cu el. Daca vrei sa-l folosesti incontinuu, n-ai cum. Dar pentru a observa un question block in Mario 3D Land, sau un etaj in Link Between Worlds, isi face treaba.

    Ca si consola, nu este extraordinara. Dar o ajuta enorm libraria de jocuri. Eu unul am fost dispus sa trec peste toata balanganeala, peste 3D-ul (cam) de rahat, pentru ca am putut sa joc Fire Emblem Awakening si Bravely Default si Luigi's Mansion 2. Desigur, aici apare problema cu adevarat tampita a celor de la Nintendo (desi pare ceva inofensiv, chiar nu e) - lipsa unui incarcator. Era atat de usor sa bage un incarcator in cutie si sa creasca pretul cu (maxim) 5 dolari/euro. Degeaba au ei atatea jocuri bune, daca tu nu poti sa pornesti consola.

    Also, de la 3DS XL incoace, nu isi mai sigileaza cutiile consolelor.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 6 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 LastLast

Similar Threads

  1. Animal Crossing: New Leaf 3DS By Bodolay Botond in forum Nintendo DS, DSi, 3DS & XL
    Replies: 28 Last Post: 16-11-2016, 09:40
  2. Incarcator New 3ds ? By beni2203 in forum Nintendo DS, DSi, 3DS & XL
    Replies: 3 Last Post: 04-06-2015, 10:09

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts