Cei de la wannder si mirapol scad pretul consolei cu cate 50 lei, cand unii, cand altii, sa fie in cap de lista cu cel mai mic pret. Amuzant.
Cei de la wannder si mirapol scad pretul consolei cu cate 50 lei, cand unii, cand altii, sa fie in cap de lista cu cel mai mic pret. Amuzant.
Decat sa cumperi prin emag mai bine cumperi direct de la mirapol polonia
https://mirapolnext.pl/konsola-sony-...y-p-20441.html
4200 lei + transport![]()
Singura greseala facuta de altex a fost ca nu a scris pe site ca e pentru participare la tombola atunci in noiembrie.
Bine ca voi cei care va plangeti sunteti perfecti si mergeti una doua cu reclamatii. Da, si eu am fost dezamagit cand a venit mailul precum e o tombola. Dar nu mi-a furat banii. Am primit si voucher de 100lei pe care l-am folosit. Si in plus, realist vorbind, banii blocati cateva zile, dupa ziua lansarii PS5, unde satana ati mai fi gasit stoc sa folositi acei bani ?![]()
Dar despre emag nu va plangeti ca nu au stocuri, nu au liste,bonuri de ordine si alte chestii, dar permit unor frustrati sa vanda consola la pret triplu prin ei. Poate chiar sunt consolele lor si le vand prin "parteneri".
Eu am primit consola weekendul asta de la altex. Am asteptat, am fost maxim de frustrat, dadeam refreshuri in fiecare zi, nu m-am grabit sa judec inca de la inceput, dar macar aveam o siguranta ca am un bon de ordine.
Cine a explicat mai sus, a explicat foarte bine.
Daca vrei sa-ti iei acum consola PS5 din Romania la pretul normal, nu poti. Asta nu se intampla in alte tari.
La noi toate consolele ajung la Altex, care le distribuie celor ce-au participat la tombola.
Aici sunt 2 probleme:
1. De ce ajung toate consolele la Altex?
2. De ce... Din toate consolele primite de ALTEX, se duc toate celor ce-au participat la tombola ?? Mi se parea normal sa faca 2 stocuri. 1. pentru cei cu tombola si altul pentru cei ce doresc sa-si gaseasca sansa.
Mda. oricum vorbim degeaba noi pe aici. Nu stiu daca se va face ceva.
Si da, a mai zis cineva mai sus, raportat de numarul de unitati alocat pe tara, Romania a primit foarte putine unitati. Si nu cred ca s-a luat in calcul numarul populatiei, ci mai degrama puterea de cumparare, etc.
Cel mai probabil s-a luat in calcul "activitatea" de pe psn store plus vanzarile fizice de jocuri si console, unde nu cred ca excelam, dar sunt Sony bulangii ca nu dau x10 la numarul de console produse in contextul actual cu pandemie, criza de procesoare samd..
Uitam ca au stat console la precomanda aproape 24 de ore, dar s-a dat peste cap perceptia consumatorului roman ca comertul online e doar cu plata ramburs, cati nu v-ati gandit "dau comanda la toti, primul care ajunge cu ea primeste banii"? Nu mai zic ca la orange, in ziua lansarii au mai fost pe stoc la 20 min dupa ce s-a anuntat aici. Toti prietenii mei care au vrut cu adevarat ps5, au luat, fie precomanda, fie in ziua lansarii de la orange.
Dar e ok, scoateti furcile, ANPC-ul samd. Sunt curios cati din astia cu reclamatiile ati citit si inteles T&C sau daca ati organizat in viata voastra macar un gratar cu 12 persoane...
Scuza-ma, stocuri sunt in țară. Puține într-adevăr dar sunt. Nu doar la Altex. Nu poti sa iti iei acum la preț normal pentru ca retarzii le vand la preturi de rahat. Cum s-a tot zis. Altex a facut o singura greseala. Probabil baiatul care trebuia să pregătească site-ul pentru tombolă nu a luat in calcul faptul ca bifa aia cu "particip la tombola" ar fi trebuit să fie acolo inainte să apară butonul de "adauga in cos". Atat. Dar banuiesc ca omul nu s-a gandit ca in momentele acelea dintre update-urile lui scurte or sa fie mii de disperati care dau refresh. Apoi ce s-a intamplat? Toata lumea se plangea ca vaiii avem banii blocati. Scuze, nu vreau sa par nu stiu cum. Dar daca tu stai in 2500 de lei in saptamana aia cred ca ar trebui sa iti reevaluezi prioritatile inainte sa cumperi o consolă scumpă. Conspirațiile cu rulajul de bani au fix 0 sens din moment ce toti am primit banii inapoi plus 100 de lei voucher sa taca toata lumea. Crezi ca au tacut? Nu! Direct reclamatii ANPC-uri plangeri vaiii te zic la mami. Ceea ce sunt sigur ca i-a pus intr-o pozitie destul de nasoala in care trebuie neaparat sa onoreze acele comenzi. Acum ce nu ne convine? Ahh ca doar cei de la tombola primesc console. Pai poate daca nu faceti zilnic reclamatii ca niste Karen romanesti vindea si Altex console care se dau in 20 de secunde.
Pe final as ruga moderatorii sa fie puțintel mai vigilenti cand vine vorba de postari inutile despre conspiratii si speculatii despre cum altex si sony fac dragoste seară de seară ca sa aibe doar ei console. Si daca postarea mea intră in această categorie, so be it!
Skin PS5 pe OLX. 150 ron. Nu stiu cat de bune sunt, doar transmit informatia, pentru cei interesati.
https://www.olx.ro/oferta/skin-plays...1ca85;promoted
Din ce am inteles a primit informatia de la cineva care lucreaza la altex,700cu disk si 300 digitale pare ok informatia,nu e ca si cum ar fi spus ca vin 3000 cu disk si 500 digitale,a si mentionat ca zilele acestea ar trebui sa vina stocul si sa sune,nu inteleg de ce suna inainte doar stiu ca sa zicem vine o anumita cantitate de consola dar e nebunie cu consola,acum nici nu stim poate au inceput sa sune asteptam sa confirme cineva ca a fost sunat..
Dacă ati observat, userul ATX-MG nu mai oferă informații legate de PS5. Si bine face, ca iar il agasam toti cu 100 de întrebări dupa aia.
O veste buna am primit astazi, la comanda de la orange cu console digitale. Am primit telefon ca se onoreza comanda mea cu o consola digitala. Bafta baieti!
Da, livreaza la cei de pe lista.Au decis sa le trimita in Orange Shop si le ridicam de acolo. Au procedat ok pana la urma cei de la Orange, fara sa fac Anpc.
Well, **** Orange... am explicat ieri cum mai multi ne-am luat tepe dar doar unii suntem pe liste...
Bookmarks