Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 32 of 63 FirstFirst ... 22 30 31 32 33 34 42 ... LastLast
Results 621 to 640 of 1241

Thread: Politica - tichie de margaritar

  1. #621 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Man, nu stiu daca tu azi ti-ai pus in gand sa ma enervezi, dar hai sa le luam pe rand:

    1. Referitor la nr. de persoane pt. a demite... eu am zis "cine spune ca nu e suficient ca 600.000 de oameni sa nu anuleze un vot" si tu spui "unde SCRIE ca trebuie sa fie X persoane in strada/net/etc care pot demite un Guvern". FFS, e acelasi lucru dar totusi iti place sa te contrezi! Eu am zis ca e suficient un individ... asa cum pot fi 10.000... sau 600.000. Omul sau oamenii astia, simpli cetateni, nu pot demite pe nimeni. Dar pot cere frumos in strada demisia (drept constitutional). S-a mai intamplat. A functionat in trecut. Functioneaza si in alte tari cu democratie mai solida decat a noastra. Ce Dzeu nu intelegi? Ah, ca nu-ti place tie faptul ca demonstreaza oamenii! Asta e, inchide TV-ul, mergi la un film, baga un joc bun. Nu trebuie sa-ti placa nici tie, nici urmasilor tai... daca o mai ramane ceva pt. ei dupa astia.

    2. Incurajez democractia, dar asa cum o fac si in cazurile tehnice, prefer sa vorbesc despre un lucru pe care il cunosc in amanunt. Pe care l-am trait eu. Pentru care am muncit sau la care am pus suflet. Asa, sa vorbesti despre voturi in timp ce spui ca nu votezi, mi se pare (cum zicem noi pe forum) al naibii de off-topic. E ca si cand m-as duce eu acum pe un forum de filatelie. Nu am nici-un timbru, dar ma duc si le dau lectii alora.

    3. Daca vor continua in acelasi stil, nici nu vor mai conta alegerile viitoare. Toti oamenii buni au plecat sau vor pleca din tara. Vor ramane cei pe care i-ai vazut manifestand ieri si azi in fata la Cotroceni. Si ratatii ca mine... Doar ca astia ca mine nu vor mai conta (cat sa fie, oare 1% la vot). Probabil atunci o sa te trezesti si tu si o sa vrei in sfarsit sa votezi pt. o schimbare, si nu o sa mai ai pt. ce, sau pe cine... Si nu, nu e o amenintare, e realitatea.

    4. Simtul patriotic... sa dea naiba daca stiu exact cum ar trebui sa fie, pentru ca n-am fost in niciun razboi pentru tara mea. Bunicul meu imi povestea insa ca e totusi ceva profund, ascuns adanc in fiecare din noi. Eu ieri, vazand marea aceea de oameni si ascultand imnul national din peste 300.000 de voci... am simtit ceva special. O fi legat de patriotism. Habar n-am. Dar e momentul meu (sau al nostru) special, si n-am de gand sa las pe nimeni sa-l bagatelizeze sau sa-l ia la misto.

    5. Man, asta cu "pot sa am grija singur de mine" nush... e cu doua taisuri. Probabil tu o duci bine, ai o situatie materiala buna, surse de venituri... Daca te-ai fi lovit de sistemul sanitar romanesc, de ce se intampla in scolile noastre, de ce patesc bunicii nostrii, de cum sunt umiliti parintii cu salarii mizere... probabil ca ti-ar fi pasa mai mult decat de persoana ta. Sorry, eu nu pot sa ma gandesc doar la mine. Asa m-au invatat parintii, ce sa fac...

  2. #622 SP
    Banned asperas's Avatar
    Monky Nu ai inteles intocmai acel ''a plecat '' din ce am lasat in postarea mea de mai sus! Mai precis Ponta a cedat dupa ce a mai venit si tragedia Colectiv pe capul lui iar pe noi ne-a lasat indoliati pt mult timp de acum incolo! Odihna in pace Bogdane tie si celorlalti plecati mult prea devreme dintre noi! Nu va vom uita!

    Templier nu tu (alegatorul) ai votat guvernul ! Sevil Shhaideh ori Carmen Dan educatoarea pusa de Dragnea la interne ma omule, apoi mai o avem pe una numita Ana Birchall iar de gOlguta Vasileasca (trompetista de sub biroul lui C V Tudor) mare primareasa de Craiova nu mai adaug ca..bleah !Stiai tu inainte de Grindeanu ori ''Alta Intrebare'' asta de la Justitie?

    ps daca nu te reprezinta niciunul dintre cei pusi pe listele de vot mai bine stai acasa(nimeni nu poate vota in locul tau) ! daca te hotarasti sa mergi insa anulezi votul mai bine stai tot acasa deoarece astea nule vor merge intotdeauna la redistribuire ! Mark Twain: '' Dacă votul nostru ar putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lăsa să votăm.''

  3. #623 SP
    Banned Templier's Avatar
    eu nu fac nimic pt a te enerva, te enervezi singur. s-a mai spus asta aici si tin sa citez "nu exista numai alb si negru, mai e si gri"

    1. nu e acelas lucru. atata timp cat OUG 13 ( pe cuvantul meu ca parca e ceva din Star Wars ) a picat nu mai exista motiv sa cada un Guvern. problema a disparut si strada a castigat, asta + presiunea din afara. tu vorbesti de dreptul de a protesta iar eu de ce ar trebui sa se intample pt a cadea Guvernul/alegeri and so on. ca acum Guvernul o sa il demita pe Iordache asta asa ca bonus nu face decat sa dezamorseze un pic situatia (poate) iar dupa o sa o ia de la capat cu legi cretine

    2. nu e off-topic. asta e alta regula inventata. cine decide daca imi pot exprima sau nu parerile daca votez sau nu? dreptul de a vota nu mi s-a luat. ca nu am votat acum nu inseamna ca nu o sa votez in viitor. e vorba de abordarea pe care o au cei care au votat fata de cei care nu au votat. daca militezi pt un lucru bun cum ar fi patriotismul (chiar daca nu il remarci), "togetherness " si alte chestii pozitive ar trebui sa show me the way, nu sa maresti crevasa. nu e bine sa cataloghezi ca nu faci decat sa divizezi.

    3. cu atat mai mult ar trebui sa extindeti aria de votanti. de ce nu promovati mesaje de genul " Am facut asta si pt voi, va tinem un loc in piata " in pozele alea pe care le puneti pe FB decat sa ziceti " 600 000 vor schimbare, cei de acasa nu vor" . in sine iti limitezi puterea si nu faci decat sa le dai apa la moara antenistilor care o sa se lege de asta. nu uita faptul ca persoane ca Leni au fost si ele in piata desi nu au fost la vot.

    4. acel ceva special se numeste patriotism dar ne fiind exersat probabil ca nu il recunosti. nu am bagatelizat nimic, am remarcat mobilizarea dar la ce te referire tu cred ca vrei mai mult decat doar sa "remarc" ce s-a intamplat, vrei sa fi elogiat

    5. cu respect iti spun ca NU vreau sa intru in asemeneaa discutii! daca tu ai impresia ca sunt singur pe pamant iti spun ca te inseli si atat.

    ---------- Post added 07-02-2017 at 01:15 ----------

    @ asperas

    corect. nu eu am ales Guvernul si asta pt ca sistemul nostru de vot este unul mai mult decat tampit! eu as schimba fix asta: prezentati Ministrii care ar fi numiti, in cazul in care castigi alegerile, in timpul campaniei electorale. se numeste transparenta. noi din pacate nu stim nici primul ministru care ar fi in timpul campaniei.

    ma repet pt a nu se intelege gresit:
    nu iincerc sa influentez pe nimeni, am doar niste nelamuriri. cum abordati voi acest dialog este alegerea voastra!

  4. #624 SP
    Senior Member cashonly's Avatar
    Am fost si aseara in Piata Victoriei:


    @Templier
    1. Guvernul trebuie sa plece, a pierdut increderea poporului, inclusiv a votantilor PSD.
    2. Da, ai dreptate, chiar daca nu ai votat esti totusi bun de protestatar, poti sa-ti exprimi scarba fata de Dragnea si PSD.
    3. Sa stai acasa cu mainile in san si sa fi nemultumit de clasa politica in timp ce afara sunt manifestatii... not OK.
    4. Da, apreciaza sutele de mii de oameni ce au iesit in miez de noapte, pe frig. Apreciaza sutele de mii de oameni ce in fiecare seara de la serviciu se duc direct la protest, fara a lua cina, oameni ce nu si-au mai vazut copii de 7 zile de cand au inceput protestele. Nu am participat in fiecare zi, dar da, meritam daca nu macar aprecierea ci macar mai putina critica. Iesim in strada pentru binele tuturor.
    5. Indiferenta ne-a adus in punctul asta in care conducatorii ne fura pe fata, la propriu.

  5. #625 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Lol deja au apărut videouri si poze cu autocarele care luau oamenii din Cotroceni si cu evidenta platilor (1x CNP pentru 1x suta de lei). Se aude, domnule Soros? Eu de ce primesc doar 50 cand astia primesc dublu?!

  6. #626 SP
    Senior Member cashonly's Avatar
    Pfui, source?

  7. #627 SP
    Member Leni's Avatar
    Cred ca Templier incearca sa ne faca sa-l convingem sa "join the jedi" ) Mai in gluma mai in serios, de acord cu Templier ca sistemul nostru electoral este mizerabil, dar fiind gandit tot de astia, nu-i de mirare. Ar trebui obligatoriu lista de propuneri pentru Guvern la alegeri, sau de ce nu, chiar pe buletinul de vot, nu doar o insiruire lunga de nume. Si mai ales, cred eu, ar fi important VOTUL ALB. Astfel nu ar mai avea nimeni nici-o scuza sa nu fie prezent. Daca de exemplu ar fi majoritar votul alb (denumit de exemplu "Nici unul dintre candidati") sa se repete alegerile iar nici un nume de la alegerile anterioare sa nu mai aibe dreptul sa apara pe buletine. Poate asa ar creste prezenta la vot si deci legitimitatea alesilor, si poate s-ar gandi mai bine cine apare si cine nu pe lista.

    In alta ordine de idei, Templier, problema de fond nu a disparut, chiar daca OUG a fost (desi inca zic sa asteptam sfarsitul povestii) aprogata. De ce? Fiindca un guvern pentru care sa-si minta cetatenii si sa-si scape "colegii de suferinta" din mana legii este prioritatea numarul 1. dupa instaurare, nu mai are ce sa caute acolo. In primul rand din cauza increderii pierdute in fata celor pe care-i reprezinta (iarta-ma, dar trebuie sa ai serioase neajunsuri sa mai ai incredere in orice ar zice Grindeanu sau Iordache, dupa valul imens de minciuni si insistenta asupra acestor minciuni), iar in al doilea rand din cauza pierderii increderii "scenei internationale" in acest Guvern. Vei zice poate "ce ne intereseaza ce cred strainii"...dar da-mi voie sa-ti aduc aminte o alta tara cu aceasta ideologie (nu ne intereseaza nimeni altcineva, ne doare in c*r de straini), fratii socialisti din Coreea de Nord. In lumea de azi, sa te izolezi (indiferent daca prin intentie directa sau prin stricarea relatiilor) de restul lume, este sinucidere. Ce investitor va mai avea incredere in acest Guvern, in afara de investitori care exact asta cauta: coruptie, miunciuna, mase usor de prostit si manipulat. Iar apoi ne plangem ca suntem sclavi.

    Nu suntem "sclavii strainilor" pentru ca asa este cu investitorii straini, suntem "sclavi" fiindca asta este genul de investitor pe care suntem capabili sa-i atragem. Cea mai buna dovada este chiar intre orasele mari si medii ale tarii. Unele administratii locale au fost capabile sa castige increderea unor companii mai bine intentionate, iar altele pe principiul "ce se aseamana se aduna" au reusit sa atraga doar companii care vor munca pe nimic, ofera conditii mizere etc. De ce? Lucrez intr-un domeniu foarte controlat si iti pot spune. O companie care e de buna credinta nu vine sau nu ramane intr-o tara unde totul merge cu spagi, cu aranjamente, cu plicuri, cu amenintari si santaje de cate ori se schimba partidul de guvernare si implicit oamenii care conduc diferite institutii ale statului (de la ministere, la agentii nationale etc). Raman si rezista doar companiile care asta cauta sau se complac. (Nu ma intelegeti gresit, nu zic ca asta e singurul criteriu al unui investitor...ci doar ca este unul care poate face diferenta). Din acest motiv, Guvernul trebuie acum si de acum incolo sa fie unul cu a) educatie corespunzatoare si bun simt; b) unul corect si transparent; si c) unul care sa inspire incredere partenerilor (tari, companii, institutii si organizatii internationale) cu care dorim sa ne asociem.... indiferent de partidul din care fac parte.

    Din nou, este parerea mea si experienta mea.

    ---------- Post added 07-02-2017 at 10:37 ----------

    Quote Originally Posted by cashonly View Post
    Pfui, source?
    faza cu 100 lei nu o stiu, dar cu autobuzele s-au dat chiar ei de gol:

    Contramanifestație PSD transmisă live de Floricica Dansatoarea

  8. #628 SP
    Senior Member cashonly's Avatar
    Quote Originally Posted by Leni View Post

    faza cu 100 lei nu o stiu, dar cu autobuzele s-au dat chiar ei de gol:

    Contramanifestație PSD transmisă live de Floricica Dansatoarea
    Mi se face scarba!

  9. #629 SP
    Member Inuhanyou's Avatar
    OUG 13 se transforma in lege pentru parlament. Astia nu se lasa. Au dat deja legi prin care pot sa fure in draci. Demiterea guvernului inseamna plecarea lui Dragnea& Co. Urmatorul guvern tot al lui PSD va fi ca au majoritate.

    In legatura cu dreptul fiecaruia:
    S-a ajuns in Romania sa isi bata joc toti incultii de oamenii care au facut o scoala si muncesc cinstit. Pai o baba deaia vine sa ne spuna noua cu mai multi ani de scoala decat are ea dinti in gura ca suntem prosti? Drepturi sa ai cand macar stii sa citesti.
    Cand o sa am un copil ce o sa ii zic? "Vezi ca daca iti place scoala e pobil sa fii considerat prost.

  10. #630 SP
    Banned Templier's Avatar
    hai ca a inceput circul in Parlament

  11. #631 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    PSD-isti au plecat din sala la discursul presedintelui. Sa le fie rusine, se joaca de-a conflictele in loc sa isi vada de treaba dupa ce au gafat in ultimul hal de cand au castigat alegerile. Sa nu mai punem la socoteala faptul ca fac toate astea pe banii nostri.

    Also, poza care circula pe net, nu stiu cat de legitima e:
    Attached Images Attached Images 254df6aa-be0a-4f86-8c01-43189b4a67ec.jpg

  12. #632 SP
    Member iUser's Avatar
    AVEM PRESEDINTE! Daca eram de la PSD si eu as fi iesit din sala, nu stiu daca aveam loc sa ma bag sub masa de rusine!

    FOTO-VIDEO Cum sunt adusi la Cotroceni protestatarii pro-PSD cu autocarele! Lista cu 100 de lei de persoana!

  13. #633 SP
    Member Leni's Avatar
    VIDEO REPORTAJ "Pai daca da Guvernu' jos, rasturnam tot. Murim aici pe strazi, ne taiem!" Am fost si eu la un miting, duminica, in Bucuresti. Altul - Esential - HotNews.ro

    Deci efectiv te doare mintea. Internetul, nazistii, Soros, multinationalele...e o conspiratie globala impotriva votului lor, "saracii" (cu duhul)

  14. #634 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Liviu Dragnea, le visage de la corruption roumaine

    Porniti Google Translate daca nu stiti franceza, titlul este: "Liviu Dragnea, chipul coruptiei romanesti". Si e din Le Monde, nu orice ziar necunoscut.

  15. #635 SP
    Member Leni's Avatar
    Quote Originally Posted by Inuhanyou View Post
    OUG 13 se transforma in lege pentru parlament. Astia nu se lasa. Au dat deja legi prin care pot sa fure in draci. Demiterea guvernului inseamna plecarea lui Dragnea& Co. Urmatorul guvern tot al lui PSD va fi ca au majoritate.

    In legatura cu dreptul fiecaruia:
    S-a ajuns in Romania sa isi bata joc toti incultii de oamenii care au facut o scoala si muncesc cinstit. Pai o baba deaia vine sa ne spuna noua cu mai multi ani de scoala decat are ea dinti in gura ca suntem prosti? Drepturi sa ai cand macar stii sa citesti.
    Cand o sa am un copil ce o sa ii zic? "Vezi ca daca iti place scoala e pobil sa fii considerat prost.
    Drept de vot doar celor care au albsolvit cel putin numarul de clase obligatorii. Nu e un mare pas inainte, dar totusi, mai eliminam din analfabeti.

  16. #636 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Outside.ro

    a la Caragiale

  17. #637 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    PSD-isti au plecat din sala la discursul presedintelui. Sa le fie rusine, se joaca de-a conflictele in loc sa isi vada de treaba dupa ce au gafat in ultimul hal de cand au castigat alegerile. Sa nu mai punem la socoteala faptul ca fac toate astea pe banii nostri.

    Also, poza care circula pe net, nu stiu cat de legitima e:
    E legitima, am un coleg care a vazut cu ochii lui cum se dadeau banii la autocar.

  18. #638 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Quote Originally Posted by Leni View Post
    mai eliminam din analfabeti.
    Si batranii, daca se poate. Multora le stau in cale. Parca as fi in anii '40, unde promotorii curentului nazist aplicau pintre altele, selectia in functie de varsta, spre a lua drumul lagarelor Birkenau sau Buchenwald. Mai nou s-a exstins si la analfabeti.

  19. #639 SP
    Member Smara's Avatar
    Quote Originally Posted by Mihail View Post
    Trista si periculoasa gandire, man...
    Cam la asta ma gandeam https://www.juridice.ro/492593/consi...-serviciu.html

  20. #640 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    - De ce au ieșit PSD-istii din sală?
    - Suferă de Klaustrofobie.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 32 of 63 FirstFirst ... 22 30 31 32 33 34 42 ... LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 1 Last Post: 28-07-2013, 11:51

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts