Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 63 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 22 62 ... LastLast
Results 221 to 240 of 1241

Thread: Politica - tichie de margaritar

  1. #221 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Asta imi aduce aminte de "agenturile straine".. toti strainii astia nenorociti, vin ei sa fure tarisoara noastra draga! Lasa ca stim noi mai bine cum sta treaba.. ehee.. si daca nu stim, ne informam noi, ne uitam la Antena3 inainte sa ne culcam seara, si apoi dimineata mancam prima masa a zilei, tot cu Antena3 pe fundal.

    PS: mi-am adus aminte ceva ce-am vazut de-abia in ziua votului (pe buletinul de vot): cum e posibil ca un partid sa aiba ca "logo" sau "stema de partid" in cazul asta, chipul lui Vlad Tepes? Cum de este permis asa ceva?! Nu mai stiu ce sa mai nascoceasca astia, doar doar sa ciupeasca niste voturi.

  2. #222 SP
    Member blondutzu's Avatar
    Eu am votat cu USR. Nu pot sa spun ca m-a impresionat unul mai mult ca celalalt insa m-am raportat strict la istorie.
    PSD conduce tara de 27 de ani si s-a ales praful, asa ca de ce sa nu incerc cu altii.

    Lucrul asta nu il inteleg si il reprosez celor care au votat cu PSD. Tot timpul au dat vina pe Basescu/Soros/SUA etc pentru *****ul in care se afla Romania, desi PSD sunt singurii care au avut prezenta constanta in functii cheie de la "caderea" comunismului pana in prezent.

  3. #223 SP
    Member solaru's Avatar
    In cazul in care unii chiar au sperat ca dracul nu e asa de negru, va asigur ca este, doar ca nu-l vedem noi, poate cei cu TV-uri cu HDR

    Adio reducere de TVA și accize la carburanți de... | PROFIT.ro

    si e abia prima zi...

  4. #224 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    pai si te mira?

    eu oricum astept cei 1200 de euro neimpozitabili din 2017 promiti de dragnea . quote direct de pe siteul de casa al psd-ului, dcnews, si apare si in programul lor oficial mult laudat. (adica o crestere de 2.5 ori a salariului)
    În programul nostru de guvernare pentru medici salariile vor fi în felul următor: 1200 de euro pentru un medic rezident de gradul 1, ca bază, ajungând până la 3600 de euro pentru un medic primar gradul 5 urgență,
    Liviu Dragnea: Medicii, scutiți de IMPOZIT pe venit. Salarii de la 1.200 de euro din 2017 | DC News | De ce se intampla

  5. #225 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Las ca nici Ciolos nu e mai Breaz.

    Gheorghe Piperea.

    "Deciziile guvernului Cioloş au fost în multe cazuri mostre de servilism în faţa capitalului străin (politica ajutoarelor de stat, atacarea legislaţiei care repara abuzurile băncilor, declaraţiile repetate privind limitarea creşterii salariului minim), incompetenţă dublată de rea voinţă (amânarea acordării subvenţiilor în agricultură, previzionata creştere a preţului medicamentelor, eşecul privind fondurile europene) şi multă propagandă de proastă calitate" - apud Cristian Dogaru, coldniuz.

    Eu as mai adauga dispretul manifest al MJ fata de drepturile omului (calificate "lux teoretic"), concentrarea cu asupra de masura pe cateva cazuri de coruptie mediatizate si la moda (dublata de camuflarea cu nu prea mare dibacie a cazurilor de coruptie care implicau multinationale si banci si triplata de omisiunea aproape totala a celorlalte spete, inclusiv cele privind insolventa persoanelor fizice, lasata in fasole in prezent), bulversarea sistemului educational prin eliminarea orelor de istorie si impunerea orelor de educatie sexuala inca din clasa a treia, atacul la familia traditionala etc., etc.

    http://www.coldniuz.ro/2016/12/a-cas...otia-mai-mare/

    Sent from my EVA-L09

  6. #226 SP
    Member Smara's Avatar
    In aceste alegeri nu vad sa fi castigat PSD-ul , din punctul meu de vedere a pierdut PNL-ul . Am votat si nu am votat PSD, insa este prima oara cand personal nu-i condam pe cei care nu au votat. Din puctul meu de vedere la aceste alegeri nu prea aveai cu cine.
    Cristoiu a publicat pe blogul sau un articol foarte bun in care a facut un rezumat a ceea ce s-a intamplat in ultimii ani ,,Romanii au sanctionat drastic nenorocitul experiment numit Revolutia Colectiv,, , daca aveti timp va rog sa-l cititi, mie mi se pare edificator.

    Ultima oara cand a fost o situatie de genul asta ( votati pe x ca sa nu iasa y) am avut de ales intre Iliescu si Corneliu Vadim Tudor, astfel ca lumea s-a inghesiuit sa-l voteze pe Iliescu de frica lui Vadim. Acum cei ce nu au votat cred ca au zis : nu ma reprezinta nimeni, nu vad nici o solutie, de ce sa creditez pe unul in dauna altuia ?!?!? Ma repet , in cazul de fata nu ii pot condamna.
    Va rog sa observati, cei ce au votat PSD nu mai sunt ca in alte dati pensionarii si somerii, cei de la digi24.ro au publicat azi un articol intitulat ,,Surprize in profilul alegatorului,,. Eu am avut o surpriza intradevar...coroborat cu ce a mai zis Cristoiu, s-ar putea contura o imagine de ansamblu a situatie de fata.

    Principalul vinovat din punctul meu de vedere pentru faptul ca azi PSD-ul are un scor atat de mare este Johannis. Si-a dorit cu disperare un guvern al lui, nu a reusit sa explice cele 6 case facute din meditatii, a fost mai mult decat tacut in politica externa ( inexistenti diplomatic vorbind in relatia cu rep. Moldova de ex) , s-a asociat constant (si total neconstitutional) dupa alegerile prezidentiale cu cei din PNL, a fortat demisia lui Ponta si a numit un guvern de specialisti. Acel guvern a devenit mai politic decat era cazul si in loc ca la sfarsitul mandatului (adica acum) sa zica uitati domnilor, asa cum am promis : noi am tacut si am facut asta, asta si asta, acum plecam si lasam loc celor alesi pe cale democratica sa vina , au zis nuuu, noua ne cam place aici, noi vrem in continuare la ciolan. Se pare ca asta nu a convenit oamenilor, si se vede la urne. Cred ca daca guvernul Ponta nu cadea intr-un mod tembel, fortat si nedemocratic, bazat doar pe o durere legitima dar care nu avea legatura cu guvernul, acum la conducere era PNL, majoritar.
    Lipsa de viziune pe termen lung se plateste.

    Si mai este o problema, oamenii tind sa fie de stanga sau de dreapta, cu Microsoft sau cu Sony, cu masini nemtesti sau cu japoneze. Mi se pare o tampenie. Eu dupa ce am mai imbatranit un pic, incerc sa vad altfel (sper). Sunt cu x daca se muleaza pe ideile mele, daca y o face mai bine, sunt alaturi de y. Am Xbox pentru ca pentru mine Gears in MP este jocul care imi ofera cele mai mari satisfactii, insa daca Sony scoate ceva similar, mult mai bun, voi trece la Sony. Merg cu o Toyota de care sunt extrem de multumit, insa daca Opel va scoate o masina care se va mula mai bine pe nevoile mele, urmatoarea masina va fi Opel si nu Toyota. Nu-l sufar pe Dragnea iar PSD-ul are foarte multe bile negre la activ, insa din punctul meu de vedere guvernul lui Ponta facea o treaba buna (ma refer la administrarea tarii) si a fost fortat sa plece in plina crestere economica (date UE) de un eveniment tragic care nu avea insa legatura cu atributiile guvernamentale iar pe acest fond lumea a taxat la vot.
    Mi-ar placea sa uitam ca suntem albastrii, rosii , de stanga, de dreapta si sa ne gandim ca suntem romani si e cam groasa situatia la granite.
    Si unde este dispora( cei din Moldova nu sunt diaspora pt mine ) , cea care nu a fost lasata sa voteze ?!?!??!?!?!!?!? Au uitat ca exista Romania ??? Mi se par penibili , acum au avut toate conditiile, puteau vota prin corespondenta, nu trebuia sa mai stea nimeni la coada....si uite ca nu au votat.

    Sper sa ma fi facut bine inteles, imi doresc sa nu uitam ca suntem romani(stiu ca ma repet, insa mi se pare important) si ca ar trebui sa avem dispute constructive , nu distructive.

    Numai bine!

  7. #227 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Smara, cum dracu sa nu piarda PNL cu PDL in spate?! Si ca sa confirme, o numesc azi pe Turcanu Kill Bill-ul politicii PNL.

  8. #228 SP
    Member solaru's Avatar
    Nu am votat PSD niciodata, indiferent cum s-a chemat. Si nu cred ca voi vota vreodata. In primul rand nu pot sa votez un partid in care Ion Iliescu e presedinte de onoare - e suficient. Mai are rost sa amintesc de Nastase, Hrebenciuc, Mazare, Duicu, Oprisan, Ilie Sirbu, Mitrea, etc. ca sa amintesc doar de cativa din ultimii ani. Are rost sa amintesc de Cati Andronescu care a TERMINAT invatamantul din Romania, la propriu. Practic femeia asta a facut la fel de mult rau natiei noastre ca si 50 de ani de comunism. Aproape ca pot pune pariu ca va fi noul ministru al invatamantului - deci am pus-o, din nou! Si mai sunt multi, foarte multi! Mi-e greata ca sa-i caut...

    PNL nu sunt nici ei niste minunati. Dar erau OK, pana au devenit prostituata politica a Romaniei - au facut USL - alianta cu PSD (repet, au facut alianta cu PSD) ca sa bata PDL, apoi au fuzionat cu PDL ca sa bata PSD. Bai frate, nici dracu nu mai intelege nimic!
    PNL nu avea cum sa castige ceva - era f clar - nu au un lider adevarat de mult timp, nu au o directie clara, nu au o strategie. Din punctul meu de vedere PNL trebuie sa dispara si sa se refaca pe alte baze, cu oameni noi, cu o orientare liberala adevarata, de dreapta (nu neocomunistii de acum).
    Sper ca acest nou partid, de dreapta, sa fie USR, chiar daca la acest moment nu e clar mare lucru despre ei. Este imbucurator ca o mana de oameni din societatea civila au reusit acest rezultat. Sper sa continue in directia asta.

    Ma opresc, ca ma enervez si dau in altele! Si nu merita!

  9. #229 SP
    Banned Templier's Avatar
    ca sa nu fiu ff topic: BOO psd

    Meanwhile

    http://www.consolegames.ro/forum/f60...-games-2017-a/

  10. #230 SP
    Member marv's Avatar
    Quote Originally Posted by Smara View Post
    Ultima oara cand a fost o situatie de genul asta ( votati pe x ca sa nu iasa y) am avut de ales intre Iliescu si Corneliu Vadim Tudor, astfel ca lumea s-a inghesiuit sa-l voteze pe Iliescu de frica lui Vadim.
    Ultima situatie de genul acesta a fost Iohannis vs Ponta.

  11. #231 SP
    Member Smara's Avatar
    Quote Originally Posted by marv View Post
    Ultima situatie de genul acesta a fost Iohannis vs Ponta.
    Eu nu am vazut asa, insa evident fiecare are dreptul la o opinie si respect asta.

    ---------- Post added 14-12-2016 at 10:24 ----------

    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    Smara, cum dracu sa nu piarda PNL cu PDL in spate?! Si ca sa confirme, o numesc azi pe Turcanu Kill Bill-ul politicii PNL.
    De acord, a fost o prostie acea contopire dintre PNL si PDL ....cat despre doamna Turcan, chiar nu inteleg. Aveau atatea solutii , pur si simplu nu pricep !??!?!?

  12. #232 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    E bine mai baieti, ne-am intors vreo 16 ani in urma. Ce sa zic.. urmeaza o alinta PSD-UDMR, ca pe vremurile bune! Spor la facut bani zic.. sa aiba ce fura astia.
    Momentan, imi pun sperantele in USR.. sa faca ceva treaba in parlament (macar sa taxeze derapajele astora, si sa fie la fel de consecventi ca pana acum), va fi greu, dar nu imposibil. Buturuga mica sa rastoarne carul mare.. iar noi poate (cateva decenii mai tarziu) invatam ca trebuie sa iesim la vot (intre timp isi mai face efectul si.. selectia naturala).

  13. #233 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Nu invatam nimic, absenteismul la vot va fi tot in floare pentru ca oamenii nu pricep ca au puterea de a schimba ceva. Se plang doar ca "nu au cu cine" si nu ies sa taxeze clasa politica la fiecare scrutin.
    Daca politicienii or sa stea cu frica ca urmeaza sa fie schimbati atunci cand nu isi fac treaba, de abia atunci vom vedea progres. Dar asta vine doar de la noi...

  14. #234 SP
    Banned Templier's Avatar
    las si eu asta aici :

    USR a reuşit să obţină aproape 9% la alegerile parlamentare. Un rezultat bun pentru un partid nou, dar mai mic decât cel din sondajele interne ale formaţiunii. După alegeri, apar şi primele nemulţumiri exprimate public, într-un război subternan despre care nu se ştiau foarte multe până acum.

    Sergiu Moroianu, soţul lui Clotilde Armand, lansează acuzaţii grave la adresa echipei de campanie coordonate de Matei Păun. Acuzaţiile vizează sume de bani, negocieri secrete pentru scoaterea din joc a lui Clotilde Armand şi legături directe cu fundaţiile lui George Soros.

    Vezi şi: Turcan, anunț SURPRIZĂ: PNL vrea alianță cu PMP și ALDE, fără Cioloș/ VIDEO

    Mesajul transmis de Sergiu Moroianu pe Facebook:

    "Dragi colegi,

    Alegerile au trecut.

    Am obținut în București mai puțin ca la alegerile locale. Tot efortul nostru de un an a rezultat în jumătate din scorul partidului de apartament PPDD în 2012!

    S-au comis abuzuri și greșeli din partea "echipei de comunicare/campanie" coordonate de Matei Păun. Venit la USB inițial ca voluntar, Păun urmează să fie plătit cu o sumă consistentă. Știe cineva datele financiare ale serviciilor lui Păun?

    Comisia de Arbitraj i-a cerut în mod repetat lui Matei Păun și echipei sale să-și depună fișa de simpatizant USR. Verbal, Păun a fost de acord pentru el personal, însă a refuzat să dezvăluie pană și numele membrilor "echipei". In fapt, Păun nu și-a depus fisa de simpatizant. Un alt membru al echipei lui Păun este Mihai Polițeanu, descris de Alina Mungiu-Pippidi drept fostul ei șofer personal, ulterior trecut în slujba Monicăi Macovei, în prezent șeful ONG-ului "Inițiativa România". Polițeanu a plecat din grupul de voluntari USR în momentul când i-a fost cerută fișa de simpatizant. Ulterior, a fost recuperat în secret de Păun.

    Matei Păun este un personaj controversat. Nu știm unde și pentru cine a lucrat, ce avere și surse de venit are, nici măcar ce cetățenie are. Păun este susținut în USR de Roxana Wring, apropiată de ONG-urile din rețeaua Soros, cea care l-a adus inițial în organizație și pe Politeanu.

    In campania electorală, Păun a declanșat o campanie de denigrare si sabotaj la adresa Clotildei Armand, principalul vector de imagine al USR în teritoriu. A contactat telefonic filialele pentru a le "interzice" să o invite pe Clotilde. Interdicția aceasta absurdă nu a fost respectată pentru că filialele își doreau ajutorul Clotildei. Banii USR au fost cheltuiți prostește pe sondaje de opinie false la supra-preț și pe "servicii de consultantă" contractate fără licitație sau transparentă, inclusiv pentru salariul consistent al lui Păun, om fără nicio pregătire în conducerea unei campanii politice, mai ales a unui partid cinstit.

    Păun a purtat în privat discuții cu PNL în numele USR, afectând grav imaginea de independentă a USR fată de partidele corupte din fosta USL. In urma acestor discuții, Păun a încercat să o determine pe Clotilde să "atace" la TV niște membri PNL al căror nume ea nici măcar nu-l cunoștea, în scopul de a ajuta anumite facțiuni din PNL să-și regleze conturile. In urma refuzului primit, Păun a filtrat invitațiile Clotildei la TV în perioada campaniei electorale, neinformând-o când era invitată (în campanie CNA impune televiziunilor să se coordoneze cu partidele).

    Păun a pus presiuni imense pentru a obține controlul asupra paginii de facebook Clotilde Armand, din fericire suficient de suspecte pentru a fi refuzat.

    Păun a asociat imaginea USR cu activiștii lgbt și cu Soros, încercând chiar să-l disculpe pe Soros în loc să ne disociem viguros de el, tentativă patetică care a dus PSD la 50% din parlament și USR sub 10%.

    Cer explicații biroului național al USR pentru tolerarea acestei situații în care o persoană străină de partidul nostru a atacat și izolat persoana #2 din partid, a orchestrat campanii împotriva intereselor USR, a cheltuit discreționar și netransparent banii USR, în ultimă instanță afectând grav șansele de succes ale USR."

  15. #235 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar

  16. #236 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    George Carlin is the best !

    Sent from my EVA-L09

  17. #237 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Nu stiu exact daca toate lucrurile astea se verifica, doar am preluat postarea cuiva de pe facebook, dar din cate am cautat pe google sa ma interesez, cel putin jumate sunt pe bune:



    Asta pentru aia care se tot intreaba "da' ce-a facut nenea asta, fiul lui Soros?!". Pe multe din ele le-am simtit pe propria piele cum ar fi aia cu inlaturarea copiilor legalizate sau timbrele. Cu MULT mai putina hartogaraie, o problema eterna a tarii.

  18. #238 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Pai daca toate acestea se regasesc in realitate, guvernul Ciolos este net superior oricarei guvernari trecute, prezente si viitoare a PSD-ului. Se pare ca ne obisnuisem si ni se luase de prea mult bine.

  19. #239 SP
    Junior Member tasetasian's Avatar
    eu tot nu înțeleg cum a putut psd sa câștige tot... nu înțeleg ! pe oricine intrebi iti răspunde ca a votat USR... deci, cum ?
    Cioloș președinte !
    Va spun eu singura soluție : votul nu trebuie sa mai fie un drept dat tuturor ci doar celor care într-adevăr cunosc scena politica ! nu vreau ca niste distruși sa-mi voteze viitorul ! unii oameni chiar nu merita sa voteze !

    ---------- Post added 16-12-2016 at 09:54 ----------

    bineînțeles, stiu ca nu am dreptate dar chiar nu se mai poate . Cum dracu ma sa voteze unii care nu știu pe ce planeta traiesc ?? care zic ca Iliescu e bun ca le mărește pensia sau vreun ajutor social ? Da, lumea crede ca Iliescu e bosu'
    Deci, iata ca sa dat drumul la furat din nou... cheia succesul e furaciunea !

  20. #240 SP
    Member Smara's Avatar
    Quote Originally Posted by tasetasian View Post
    eu tot nu înțeleg cum a putut psd sa câștige tot... nu înțeleg ! pe oricine intrebi iti răspunde ca a votat USR... deci, cum ?
    Cioloș președinte !
    Va spun eu singura soluție : votul nu trebuie sa mai fie un drept dat tuturor ci doar celor care într-adevăr cunosc scena politica ! nu vreau ca niste distruși sa-mi voteze viitorul ! unii oameni chiar nu merita sa voteze !

    ---------- Post added 16-12-2016 at 09:54 ----------

    bineînțeles, stiu ca nu am dreptate dar chiar nu se mai poate . Cum dracu ma sa voteze unii care nu știu pe ce planeta traiesc ?? care zic ca Iliescu e bun ca le mărește pensia sau vreun ajutor social ? Da, lumea crede ca Iliescu e bosu'
    Deci, iata ca sa dat drumul la furat din nou... cheia succesul e furaciunea !

    Interviu|Sunt medic, de ce am ales PSD?

    Uite un exemplu de persoana care a votat PSD. Mi se pare foarte explicit, plus ca cei de la DIGI in mod clar nu pot fi considerati televiziune cu orientare PSD (imi par destul de echidistanti) . Asa ca mitul pensionarilor si somerilor care au votat PSD nu mai tine, in afara de studenti toate celelalte categorii sociale au ales PSD :
    IRES | Surprize în profilul alegătorului. De cine a fost votat PSD

    Cat despre USR, sa fim seriosi, majoritatea celor care au votat USR, sunt cei care au fost dezamagiti de PNL. De fapt acela este un electorat PNL, daca liberalii nu se organizau atat de prost (nu creditau un guvern ce trebuia sa ramana tehnocrat si sa plece dupa alegeri) si veneau cu o solutie politica clara, cu un program bine ancorat in realitatea Romaniei de azi....PNL acum avea majoritate in parlament iar USR nu avea nici 2%.

    Nu mi se pare in regula aceasta autosuficienta de a crede ca doar noi stim ce este bine pentru toti...duce la dictatura si pana una alta desi sistemul democratic nu este perfect , se pare ca este cel mai bun in practica ( pt. ca in teorie , comunismul bate de departe (ma refer la dogme, nu la cum se pune in aplicare )) Poate unii nu merita sa voteze, insa cei ce ,,merita,, de ce nu se duc la vot ?! Si aici este o problema, insa ma repet, este singura data cand nu ii condamn pe cei ce nu au votat.

    Eu as face altfel : votul sa fie obligatoriu. Cine nu voteaza, amenda....si cred ca oamenii ar fi mai responsabili cu votul lor. Sunt multe de spus, insa vom vedea ce va urma.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 63 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 22 62 ... LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 1 Last Post: 28-07-2013, 11:51

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts