Stii ca esti gamer atunci cand profa te pune sa explici o problema la mate si defapt explici cum sa treci de ultimul level(orice joc)
Stii ca esti gamer atunci cand profa te pune sa explici o problema la mate si defapt explici cum sa treci de ultimul level(orice joc)
Stii ca esti gamer atunci cand decizi sa omori o persoana cu low HP ca sa ajunga iar la ultimul checkpoint...
stii ca esti gamer atunci cand iti iese xboxul din garantie si te rogi in fiecare seara la Dumnezeu sa nu iti dea rrod![]()
stii ca esti gamer cand vrei sa arunci consola pe geam cu controllere cu tot si cand vrei sa rupi discul de la ninja gaiden sigma pt ca nu poti trece de chapter 6(mi s-a intamplat aseara)
![]()
stii ca esti gamer atunci cand prietena/iubita iti face blowjob iar tu continui totusi sa te joci!
Știi că ești gamer atunci c�nd...
...te joci și folosești mereu scuza - i'm busy, call back later + derivate - atunci c�nd te caută cineva la telefon.
Exemplu:
1.42 - 2.03
*p.s.
...eu folosesc des metoda asta și dacă cel/cea de la telefon insistă să vorbească...arunc telefonul sub calorifer sau pian și gata...să vorbească. Special mi-am luat carcasă petru așa ceva.
Esti gamer cand dormi sub perna cu: un controller si cu poza primita la Gears2 Collector's ed.
stii ca esti gamer atunci cand te trezesti dimineata...trebuie sa te duci la scoala/servici si tu nu te gandesti decat la cat de nerabdator esti sa treaca odata ziua sa poti sa te joci...orice..numai sa te joci ceva...
Sti ca esti gamer atunci cand : faci gura pe forum catre vanzatori pentru a obtine un pret cat mai bun si corect la jocuri, pentru toata lumea. Pacat insa ca multi nu deschid bine ochii si il blameaza tot pe protestant...
stii k esti gamer atunci cand in loc sa ii iei un inel iubitei tale ii iei un xbox 360 cu red rings of death si i-a in schimb iti face tie un x-clamps(aka iti da un pumn la your precious)![]()
Stii ca esti gamer atunci cand prietena ta iti da cadou de 1 martie un gamepad(did happen)
Stii ca esti gamer atunci cand telefonul tau este conectat la reteaua Mario, ai ca wallpaper un hibrid intre NES si ceva nextgen, prosopul tau de la toaleta are imprimat un motiv din PacMan si ai o copie dupa o Little Sister langa pat.
...atunci c�nd la petrecerea ta de 10 ani uiți de invitați și cadouri și te blochezi �n cameră pentru a te juca Bad Dudes (NES).
-true story- și acum mai am caseta VHS de la petrecerea mea de 10 ani lol
Un joc de nota ZC!![]()
...imediat mă enervez și-l scot de la naftalină![]()
sti ca esti gamer atunci cand prietena ta iti spune sa vi la intalnire la ora x dar tu in loc de intalnire o minti ca te doare capul si nu poti veni doar ca sa te joci Killzone 2 . true story chiar astazi sa intamplat![]()
stii k esti gamer atunci cand iei un 2 la mate si in loc sa fii suparat ca toti ceilalti din clasa u astepti sa iesi odata de la ora,sa ajungi aksa si sa joci street fighter 4 (azi am patit asta)![]()
By colossus in forum Console Club
By MonkY in forum Console News
By Vladutz20 in forum Console Club
By MonkY in forum Polls
By RonanN1 in forum Foto & Video
Bookmarks