Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 6 of 6

Thread: User Review: Wheelman

  1. #1 SP
    is the man! trickz's Avatar

    User Review: Wheelman

    Wheelman este un nou joc in genul sandbox, un nou rival pentru seria GTA. Un joc ce m-a atras inca de la primul filmulet teaser. Ce ni se promitea? Un joc de actiune cu un story ce contine totul, de la femei frumoase pana la romani raufacatori, arme la discretie si mijloace de transport interesante. Ce am primit eu de la acest joc o sa detaliez in acest review.

    Coperta jocului

    Care este primul lucru pe care il vezi la un joc proaspat cumparat? Coperta. De la Unirea pana la Iancului stateam frumos pe scaunul meu in tramvai si ma uitam fara pauza la coperta. Nimic altceva nu ma interesa. Ce era asa interesant? In primul rand, scria mare si frumos pe el "Vin Diesel". Asta trebuie sa insemne ceva, majoritatea filmelor sale de actiune fiind cel putin amuzante. Apoi, scena de actiune ce continea un Pontiac G8, o motocicleta si o masina a politiei, toate inflacarate, fancandu-ma sa ma gandesc la o scena gen Hollywood. A fost primul moment cand am derulat in mintea mea actiunea din joc, sau cel putin asa cum imi imaginam eu.

    Pune jocul in consola, baiatule!

    Ok. Incepem distractia.. dar nu inca. Momentan se instaleaza pe hdd... waiting, waiting, waiting. Ce sa fac eu in timpul asta? Hai sa cautam un walkthrough in caz de probleme. Cel mai util pentru mine mi se pare un wlakthrough pe achievementuri, aici fiind foarte util www.xbox360achievements.org. O tura rapida si deja am observat cum se imparte story-ul si unde sa am grija.

    Cateva detalii despre personajul principal. Numele lui este Milo Burik si este proaspat venit din America. Esti un Wheelman si asta este ceea ce faci extrem de bine. Personajul primeste de la Vin Diesel nu doar aspectul si vocea cat si umorul specific. Pe parcursul jocului, obisnuiti deja cu comportamentul sau tacut la volan, aflam ca de fapt a fost antrenat special pentru asa ceva, fiind chiar agent federal.

    Buun, termina de instalat. Let's start! Muzica draguta, cutscene interesant, meniu dragut.. interesant. New game.. incepe jocul . In prima misiune te trezesti cu o gagicuta in masina, dupa un cutscene care iti face turul orasului si al muschilor lui Milo, incepi prima fuga de politie. Nu este prea greu sa scapi asa ca cel mai bine este sa stai relaxat, sa contemplii arhitectura orasului caci nu foarte departe vei scapa de politie automat, scriptat. Ai ocazia sa faci primul jump si sa distrugi prima felina.

    Misiunea 2 te aduce la cel mai important element al jocului, in opinia mea: Air Jack. Elementul ce lipsea din seria GTA sau, pe romaneste, cum sa furi o masina sarind din cea pe care o conduci tu fix pe cealalta. Super fun, pot sa fac asta la nesfarsit!

    Misiunea 5 il aduce in prim plan pe Sorin Teodor, unul din conducatorii bandei romanilor. Ca si cu celelalte bande, tu practic te oferi sa muncesti pentru ei, initial eu neintelegand de ce Milo este asa altruist.

    Incet, Milo ajunge din ce in ce mai implicat in misiunile date de conducatorii celor trei clanuri, pana la punctul final unde incepe sa elimine conducatorii lor, unul cate unul.

    Grafica

    Am ramas placut impresionat de grafica jocului. Motorul folosit, Unreal Engine 3, isi face foarte bine treaba si in jocurile free roam. Cutscene'urile sunt destul de bine realizate si ma fac interesat de restul misiunii.

    Muzica

    Desi acest capitol merita un review aparte dar o sa ii acord doar cateva cuvinte fugare. Ai la dispozitie o varietate de posturi, de la muzica clasica la postul all american. Eu am ascultat destul de mult postul de dance si cel cu muzica clasica. Ce merge mai bine la urmariri decat dulcele sunet de chitara spaniola?

    Atmosfera

    Actiunea se petrece in Barcelona. Desi nu am vizitat niciodata orasul, am simtit ca si cum ar fi un ghid, full 3d, al acestuia. Toate cladirile importante erau la locul lor, intotdeauna existau stradute laturalnice, puteai intra prin majoritatea cladirilor. Cel mai mult imi place portul! Misiunea in Sagrada Familia este foarte dramatica, mai ales finalul ei.

    Masinile

    Desi ai doar 2 masini licentiate, Opel Astra si Pontiac G8, arsenalul de masini si motociclete disponibile este extrem de bine realizat, nelasand semne cum ca ar fi clone sau plagiaturi. Chiar si damage-ul este foarte bine realizat.

    Gastile rivale

    In Barcelona sunt 3 gasti mari: gasca Romanilor, Chullos Canallas si Los Lantos. Gasca mea preferata sunt, bineinteles, romanii. Este absolut amuzant sa auzi "O sa ii infrangem pe afurisitii din Chullos Canallas" sau "Prinde-l".

    Free roam

    Jocul are un mod free roam interesant dar util doar in masura in care iti place sa te plimbi ascultand muzica si privind cladirile. Misiunile din story nu iti sunt impuse, pot fi alese oricand dar singurul lucru pe care il mai poti face este sa participi la unul din cele 7 tipuri de misiuni secundare: taxi, evadare, distrugerea de vehicule in miscare, furt de masini, distrugere, livrari si curse. Majoritatea au un AI extrem de tampit dar te recompenseaza cu arme noi sau Focus Gauge mai mare.

    Modul cover si arsenal

    Modul cover este destul de simplu: mergi spre un perete/tomberon/obiect inalt si.. atat. Nimic complex, nimic salvator. Totusi, isi face bine treaba combinat cu auto-aimul, care pe mine personal m-a ajutat enorm. Pur si simplu, singura grija pe care o cand trebuie sa impusti pe cineva este sa nu ramai fara gloante. De asemenea, arsenalul disponibil este destul de limitat, mai ales daca preferi sa joci intai campania de single, fara misiuni suplimentare. Un pistol si un SMG este tot ce am obtinut pana in acest moment.

    Sarituri si feline

    Fiecare joc cu masini are si sarituri! Cred ca toti posesorii de Burnout Paradise au facut pe parcursul experientei cu jocul cel putin un sfert din jumpurile prezente. Iata ca si aici sunt prezente, intr-o varianta foarte asemanatoare celei din Burnout. Cinematic jumps. Fiecare saritura este urmata de un filmulet scurt, slow motion, aproape de Hollywood.

    Obiectele ce trebuiesc colectionate in acest joc sunt felinele, la originea lor, niste statui aurii in forma de leu. Atentie mare cand le colectionati, unele sunt foarte usor de pierdut, chiar daca folositi harta. Poate fi frustrant sa alergi dupa ceva si sa realizezi, cand ai spart statuia 100 de pe harta ca iti lipseste una.

    Concluzie

    Am pornit foarte entuziasmat cu acest joc si asa am ramas pana la sfarsitul jocului. Pentru mine a meritat fiecare clipa si am ramas cu experienta unui joc placut. Va recomand cu incredere sa incercati acest joc, daca aveti ocazia. In 2010 se va lansa si un film dupa joc, tot cu Vin Diesel in rol principal asa ca aveti inca o data ocazia sa hotarati ce e mai bun: jocul sau filmul? Nota per total 10 (pur subiectiva).



    Wheelman Videos
    Attached Images Attached Images 942924_20080822_screen009.jpg 3339260769_e7f001781f_o.jpg thumb1280x1280_2660016976_3d626621ab_o1.jpg wheelman_gd08_05.jpg 44259_orig.jpg wheelman_all_mid_screenshots_03.jpg

  2. #2 SP
    Member Dromoter's Avatar
    Awesome review , chiar acuma mi se instaleaza si mie jocul . Can't wait to play it .

  3. #3 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Frumos scris.
    Oare de ce are note asa mici in general? din ce scrii tu jocul pare chiar bun.

  4. #4 SP
    Member Dromoter's Avatar
    Poate nu a platit nimanui bani pentru o nota buna . ^_^

  5. #5 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Si pentru mine e pe lista de cumparaturi a toamnei bravo trickz,bun rewiew!

  6. #6 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    Frumos scris.
    Oare de ce are note asa mici in general? din ce scrii tu jocul pare chiar bun.
    Habar nu am. Este, intr-adevar repetitiv dar pe mine nu m-a deranjat, datorita smecheriilor micute gen Airjack, mereu incercam sa gasesc un unghi nou sa sar, o viteza noua, etc. Mai impleteam si cu sarituri si asa am reusit sa termin jocul din doar 2 runuri. La F.e.a.r.2, de exemplu, de 3 saptamani ma tot chinui si nu reusesc sa fac mai mult de un act pe run. Ma plictiseste enorm...

    Un alt motiv pentru care ar putea sa primeasca note mici este daca il compari cu GTA pe partea intre misiuni.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. User Review: inFamous By Merdiso in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 0 Last Post: 26-04-2011, 10:36
  2. User Review: Fifa 11 By x2z in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 5 Last Post: 07-11-2010, 14:37
  3. User Review: Battlefield 2 Review By erik95 in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 3 Last Post: 10-03-2010, 00:09
  4. User Review: Fable 2 By Khan in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 8 Last Post: 06-02-2009, 14:32
  5. User Review: Metal Gear Solid 4 - Guns of the Patriots Review By istrategie in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 25 Last Post: 05-11-2008, 16:00

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts