Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 1 of 1

Thread: User Preview: MAG

  1. #1 SP
    Senior Member erik95's Avatar

    User Preview: MAG

    MAG sau Massive Action Game a fost anuntat la E3 2008. Initial trebuia sa fie lansat in anul 2009, dar a fost amanta pentru luna Ianuarie a anului 2010. Pana atunci cei de la Zipper ne ofera o versiune Beta. Downloadul este surprinzator de mic ( aproximativ 300Mb), dar jocul isi face cateva updateuri foarte mari ( aproape 3Gb). Primul lucru pe care-l faci in MAG este sa-ti creezi caracterul. Poti alege una dintre cele trei factiuni ( Raven, S.V.E.R si Valor), o fata si o voce pentru personaj. Raven folosesc cele mai noi echipamente, S.V.E.R sunt formati din fosti militari si civili, iar Valor cuprinde veterani din armatele Americane, Britanice si din fortele speciale Mexicane. Factiunea aleasa de mine a fost Raven.

    MAG este un joc de multiplayer, asa cum este si seria Socom, o alta creatie a celor de la Zipper. Cel mai interesant aspect al jocului este numarul de jucatori ce pot juca in acelasi timp pe o harta: 256. Acestia sunt impartiti in 2 echipe de cate 128 jucatori. La randul lor acestea sunt impartite in mai multe plutoane ( 32 jucatori), iar acestea sunt impartite in 4 echipe ( 8 membri fiecare). Datorita acestor numere pot aparea si cateva probleme, cea mai mare dintre acestea fiind lagul. Din fericire nu exista probleme de acest fel sau cel putin eu nu am avut.

    In Beta exista mai multe moduri de joc: Sabotage, Domination si Acquisition. In Sabotage trebuie sa aparati/distrugeti cateva obiective. Domination este similar modului de joc intalnit in seria Call of Duty, doar ca exista mai multe zone. In Acquisition trebuie sa aparati/furati cateva vehicule. Hartile sunt foarte mari, astfel incat numarul mare de jucatori nu devine deranjant. In Beta exista cateva harti, daca nu ma insel cate una in teritoriul fiecarei factiuni.

    Ca multe alte jocuri recente MAG include un sistem de avansare in nivel, asemanator celui din Call of Duty 4 sau Battlefield Bad Company. Pentru fiecare kill primiti 5 EXP, pentru un assist 3 EXP, daca omorati un aliat pierdeti 5 EXP. Primiti puncte de experienta si daca indepliniti un obiectiv. Cand avansati in nivel primiti Skill Points. Cu acestea puteti cumpara echipament ( arme, attachments), dar si alte imbunatatiri ( timp de reincarcare mai mic, posibilitatea de a sprinta mai mult etc.). Odata ajunsi la Level 15 puteti comanda o echipa/pluton.

    Controlul este foarte asemanator cu ce am vazut in Battlefield Bad Company. R2 si L2 sunt folosite pentru a schimba arma/echipamentul. Echipamentul suplimentar consta in lansatoare de rachete, medkit, grenade etc. Puteti crea 5 clase, fiecare cu arme/gear proprii.

    In MAG de multe ori trebuie sa jucati ca o echipa pentru a avea o sansa. Luptele sunt destul de intense, iar un singur om nu poate reusi nimic in fata unui grup de inamici. Daca muriti puteti fi readus pe campul de lupta de un coechipier, dar acest lucru se intampla destul de rar in mare parte datorita intensitatii confruntarilor.

    Din punct de vedere grafic MAG nu este o capodopera. Arata decent, dar este depasit de multe alte jocuri. Sunetul poate deveni neplacut datorita asemanarii dintre voci, dar acest lucru este minor si poate fi reparat pana cand versiunea finala va fi lansata.

    MAG este un joc bun, care merita bagat in seama. O echipa buna este insa necesara daca vreti sa experimentati MAG la adevarata valoare. Desi are cateva neajunsuri poate fi un titlu de referinta pentru anul viitor in materie de multiplayer.
    Attached Images Attached Images 28754d1247687335-lansare-mag-2010-25199d1244571440-e3-2009-jocurile-prezentate-de-sony-mag_e3_02.jpg mag-1.jpg massive_action_game_ps3_scee_screenshots_09.jpg 2009-04-17_11-51-16.jpg 200.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. User Preview: inFamous 2 By naz in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 9 Last Post: 10-02-2012, 14:11
  2. User Preview: Brink By naz in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 1 Last Post: 25-02-2011, 17:56
  3. User Preview: F.3.A.R. By hibrid13 in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 7 Last Post: 18-02-2011, 17:27
  4. User Preview: L.A. Noire By hibrid13 in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 1 Last Post: 13-01-2011, 01:29
  5. User Preview: Starcraft 2 By DeathWings in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 2 Last Post: 26-09-2010, 12:21

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts