Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 11 of 11

Thread: User Preview: RAGE

  1. #1 SP
    Member hibrid13's Avatar

    User Preview: RAGE

    Va mai aduceti aminte din cand in cand, cu nostalgie, de clipele memorabile in care ati experimentat jocurile din seriile Doom, Wolfenstein sau Quake, in compania carora va petreceati ore bune si va distrati la maxim impreuna cu cativa prieteni in multiplayer? Ei bine, producatorul id Software s-a gandit, inca din 2008 cei drept, sa lanseze un nou shooter futuristic menit sa retrezeasca sentimentele traite odata de fanii titlurilor specificate mai sus.

    Numele noului produs marca Bethesda Softworks este unul simplu, asa numit RAGE. In ciuda denumirii simpliste, in spatele acestui proiect sta o poveste interesanta, demna de un bestseller Sci-Fi. Planeta Pamant, odata infloritoare si plina de viata, este lovita in plin de un asteroid venit din spatiu, impactul fiind atat de puternic incat intreg habitatul si aproape toate fiintele vii au trecut in nefiinta. De ce spun aproape toate? Fiindca asta este exact scenariul pe care se bazeaza jocul, concentrandu-se pe supravietuitorii catastrofei si pe urmarile ce le ingreuneaza vietile si mai mult.

    Asa numitii lideri proclamati printre oameni, fiind la curent cu existenta acestui obiect masiv venit din spatiul cosmic care urmeaza sa intre in coliziune cu Terra, s-au gandit ca "poate exista si viata dupa dezastru". Asa ca si-au construit un adapost subeteran bine organizat, in care ei, apropiatii lor si mica armata din subordonare sa locuiasca dupa incident. Insa, au dat gres in privinta unui lucru: in planul lor nu au inclus si alti posibili supravietuitori, care odata informati despre existenta acestui refugiu, vor face orice pentru a se razbuna pe cei ce s-au crezut superiori lor si, inevitabil, vor incerca sa-i inlature de la putere.

    In plus, apare un nou pericol neprevazut: mutanti care mai de care mai hidosi si periculosi, care au ca principal scop distrugerea oricarei fiinte, impiedicand astfel "refacerea" vietii de alta data. Detaliile grafice puse la dispozitie de noul engine idTech5 se intrepadund cu atmosfera post-apocaliptica, dominata de ostilitati, furie, lupte aprige pentru putere, dar mai ales pentru supravietuire.

    Personajul principal, un om simplu in genere, se trezeste din coma la o perioada indelungata dupa marele impact si afla imediat ca lumea de odinioara, nu mai este deloc asa cum o stia el. Nevoit sa se inroleze intr-o gasca de rebeli si sa poarte un "Ark Suit" pus la dispozitie de cei care aparent ar trebui sa detina controlul intregului fenomen, un fel de Guvern numit Authority, caracterul tau va participa de-a lungul jocului la o groaza de intamplari, ce tin de eliminarea inamicilor si a mutantilor, explorarea vastului mediu desertificat si, surprinzator, la curse de masini "hi-tech" printre canioanele impunatoare, care cu siguranta ca nu vor avea un final fericit.

    Multumita noului engine amintit mai sus, developerii ce lucreaza pentru id Software au reusit cu succes sa modeleze nuanta potrivita pentru atmosfera prezenta in joc, sa exprime in imagini, personaje, muzica, mediu inconjurator, arme si dispozitive exact ce si-au propus inca de la bun inceput: un intreg fenomen post-apocaliptic veritabil.

    Si in privinta multiplayer-ului se pare ca toata lumea este si va fi multumita. Cunoscuta pentru excelenta cu care abordeaza partea de online gaming, compania producatoare a pus la punct cateva moduri de joc precum deathmatch sau capture de flag, specificand ca exista o varietate de arme disponibile, vechicule sau masini caracteristice si nu in ultimul rand, adversari pe masura cu care sa-ti masori puterile si furia. Vei putea apela si la modul cooperative, asa ca distractia nu este un motiv de ingrijorare pentru gamerii interesati de Rage.

    Potentialul tehnologic si puterea de creatie ii ajuta, iar cei de la id Software stiu foarte bine asta. Intreaga atmosfera, demna de celebra serie Mad Max cu Mel Gibson in rolul principal, pare sa impresioneze orice fan al shooterelor mai ales daca a jucat putin Quake sau Doom. Desi a fost anuntat cu mult timp in urma, acum circa 3 ani, Rage este gata in sfarsit sa atinga luminita de capatul tunelului, sperand ca-i va aduce popularitatea mult ravnita.

    Are you ready?! "Furia" se va dezlantui pe data de 13 Septembrie in America de Nord (16 in Europa) si va pune incet incet stapanire pe PC-ul, MAC-ul, Xbox 360-ul sau Playstation 3-ul vostru. C'mon old time producers, make us proud!

    Also, you can check this out: http://www.consolegames.ro/forum/f60...ub/24204-rage/.



    Attached Images Attached Images rage-game-wallpapers-1600x1200.jpg 1121rage2010_e3_4.jpg 12817400691.jpg rage_02.jpg rage2008_shot2_logo.jpg rage_preview1278530767.jpg

  2. #2 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Nu vreau sa crezi ca te acuz sau ceva,dar inainte postai technic,de la o perioada postezi si din "suflet" ca sa zic asa cum face si naz,il iei drept exemplu ?

  3. #3 SP
    Member hibrid13's Avatar
    Stiu ca am gresit inainte si imi pare rau, insa nu trebuie sa adancesti si mai rau rana si sa mai torni sare pe ea. Il respect pe naz, la fel si pe toti ceilalti useri, dar nu incerc sa-i fur stilul sau sa-l imit. Am vazut ca stilul asta de scris atrage mai mult publicul, iar userii citesc cu mai mare placere in momentul in care articolul nu este unul liniar si obiectiv de la cap la coada. Recunosc ca imi place cum scrie naz, i-am citit toate preview-urile si review-urile de la primul pana la ultimul cuvant si nu pot decat sa-l felicit pentru asta. Tehnic nu multumea, "din suflet" nu e pe masura, atunci ce mod sa abordez? Stiu ca multi de aici ma desconsidera, dar am incercat sa scriu cat mai bine, pe intelesul tuturor, astfel incat sa fie o placere pentru oricine arunca un ochi aici. Acum ramane la aprecierea consolistilor daca sunt interesati si savureaza micile articole, sau nu...

  4. #4 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Nu stiu cu ce ai gresit sau nu ai gresit,eu doar intrebam din curiozitate,e chiar placut cand scrii si cateva cuvinte personale intr-un preview.

  5. #5 SP
    Member hibrid13's Avatar
    Daca asa consideri, atunci nu pot decat sa ma bucur si in acelasi timp ma determina sa continui in aceeasi maniera. Pasiunea e pe primul plan si atat timp cat cititorii sunt multumiti si eu sunt la fel.

  6. #6 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Cam prost aleasa data de lansare. Va fi acaparat de GeOW 3. Cred ca o sa il amane.
    @hibrid13: felicitari pentru tot ce faci!

  7. #7 SP
    Member hibrid13's Avatar
    Ai dreptate. Uitandu-ma azi pe niste date postate pe vgreleases, mi-am dat seama ca vor fi lansate in aceeasi perioada, lucru mai putin bun pentru Rage, ce porneste cu un mic dezavantaj din start, popularitatea. Insa, s-ar putea sa fie amanari, dar anuntul lor o sa dezamageasca multa lume: Rage a fost anuntat inca din 2008 si l-au tot amanat din diverse motive, la fel si Gears of War 3 care trebuia sa fie disponibil undeva pe la inceputul verii. Mai sunt cateva luni bune pana atunci, asa ca producatorii au timp sa modifice orice; sper doar sa nu anuleze nimic.
    PS: multumesc mult.

  8. #8 SP
    Admin MonkY's Avatar
    E clar ca geniile de la id au lucrat mai mult pentru engine decat pentru jocul in sine. Si asta poate si datorita faptului ca au ramas cam in urma fata de ceilalti. Editorul (care este free) o sa deschida usa multor developeri si modderi... Chiar sunt curios cum va fi cu licentierea. In schimb RAGE in sine imi aduce aminte de Borderlands si Fallout... Oricum ar fi, pentru mine e un must have game, chiar daca sunt super mega plictisit de atatea FPS-uri lately...

    Cat despre date de lansare... chiar nu conteaza pentru ei atat de mult ce altceva bun se lanseaza in perioada respectiva. Jocurile bune se vor vinde oricum

  9. #9 SP
    Member hibrid13's Avatar
    In completare as vrea sa precizez urmatorul lucru: atunci cand a dezvoltat noul motor grafic idTech 5, id Software nu avea nici cea mai mica intentie in a dezvolta un joc precum Rage. Insa, dupa ce au observat ca resursele de care dispun sunt pretioase, au pus bazele jocului despre care vorbim. Tim Willits, producatorul executiv, a spus ca odata ce si-au dat seama de puterea noului engine, au inceput imediat sa lucreze la noul titlu si au fost instat impresionati de modul in care pot modela mediul inconjurator si toate detaliile legate de el.

  10. #10 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    E clar ca geniile de la id au lucrat mai mult pentru engine decat pentru jocul in sine.
    id software a facut asta de la Quake pana acum in toate jocurile. Dar nu-s singurii. Si engine-urile de Unreal au adus profit mai mare ca seria de jocuri. Practic Carmack si Bleszinski scot engine-uri excelente, insa au nevoie si de un joc "demo". Si asa au iesit seriile Quake si Unreal. Jocuri care au fost (din punct de vedere al povestii si al altor elemente non-grafice) peste Crysis, care chiar a fost un tech demo, dar engine-ul din Crysis aproape ca nici nu s-a vandut. Culmea ironiei, nu ?

    Eu un singur lucru sper de la RAGE - sa fie shooter adevarat, nu RPG. Si (din pacate) cred ca n-o sa am noroc. Parca vad ca o sa fie un Fallout reloaded, poate si mai mult - o sa-mi aleg clasa si caracter, o sa am nspe item-uri, etc. De ce????????????? Nu mai poate omul gusta un shooter adevarat in care sa admiri decorul si sa impusti inamicii. Nu domle, trebuie sa avem item-uri, vraji, puzzle-uri complexe, sa ne gandim ce ne upgradam (armura, arme, viata, vraji, etc, etc). Pfff...

  11. #11 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu simt nevoia de fix invers. Sa fie cat mai mult RPG si cat mai putin FPS. Din pacate n-o sa am sansa asta... e clar ca id merge pe un fel de 90% FPS. Ce sa-i faci, nu-i vor putea multumi pe toti

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. User Preview: Brink By naz in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 1 Last Post: 25-02-2011, 17:56
  2. User Preview: F.3.A.R. By hibrid13 in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 7 Last Post: 18-02-2011, 17:27
  3. User Preview: Mindjack By hibrid13 in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 3 Last Post: 02-02-2011, 21:06
  4. User Preview: Portal 2 By Zombozo in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 9 Last Post: 23-12-2010, 00:16
  5. User Preview: SKate 2 By GeOKeR in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 3 Last Post: 07-08-2008, 18:23

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts