Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 6 FirstFirst ... 3 4 5 6 LastLast
Results 81 to 100 of 105

Thread: Gamerii de astazi, redactorii de maine

 1. #81 SP
  Senior Member Mihail's Avatar
  Felicitări tuturor participanților și maxime felicitări AlanPoe care are un stil fantastic. Sper ca această ocazie să nu fie ultima pentru cei care au scris review-uri. Vă multumesc tuturor și să vedem ct mai multe și diversificate review-uri chiar dacă nu vor fi premiate și nu vor participa la concursuri.

 2. #82 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Felicitari guys! Cand udam iPad-ul?

 3. #83 SP
  Senior Member AlanPoe's Avatar
  Quote Originally Posted by MonkY View Post
  Felicitari guys! Cand udam iPad-ul?
  Acum?
  ..........................auto-merged double post at 10:25:01..................................
  Acum?
  ..........................auto-merged double post at 10:25:02..................................
  Acum este bine?
  ..........................auto-merged double post at 10:25:03..................................
  Dar acum?

  Multumesc mult! Pentru aprecieri, pentru organizare, pentru oportunitate!

  Felicitari si celorlalti castigatori si participanti!

  Quote Originally Posted by Pizzi View Post
  Felicitări tuturor participanților și maxime felicitări AlanPoe care are un stil fantastic(...)
  Multumesc pentru apreciere, personal nu cred ca am un stil fantastic. Am citit destul de mult incat sa ma consider la hotarul fragil dintre inspiratie si plagiat. Dar perseverez

  La fel de sincer, sunt incredibil de incantat de aprecieri si de premiu, aproape ca mi-e rusine! Nefiind ipocrit, insa, sar intr-un picior

 4. #84 SP
  Senior Member paunstefan's Avatar
  Tin sa multumesc organizatorilor concursului, echipei ConsoleGames.ro , echipei Elefant.ro si celor care sunt implicati in acest concurs!
  Si ii felicit pe castigatori, dar si pe ceilalti participanti care au depus efort in scrierea unui review!

 5. #85 SP
  Member Merdiso's Avatar
  Felicitari tuturor participantilor, in special lui AlanPoe.

 6. #86 SP
  is the man! trickz's Avatar
  Attached Images Attached Images format_web_mica.jpg

 7. #87 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Premiile se vor decerna acolo?
  Apropos, vreau poze cu ei admirand iPad-ul

 8. #88 SP
  is the man! trickz's Avatar
  Nu dadeam premiile la o intalnire CG, dupa Bookfest, sa admire toti consolistii iPadul si sa nu stam corp-la-corp in timpul asta?

  Imi dau seama ca AlanPoe are pofta sa isi rasfete premiul, dar la BF ar fi fost haos si sa ne regrupam, daramite sa iasa ceva organizat. N-aveam nici gin pt Mika, n-aveam cum sa ne jucam putin...

 9. #89 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Pai atunci... sa incercam o intalnire CG... dar poate reusim sa facem ceva mai putin complicat (adica fara meniuri si toate cele). Spuneti un loc, o zi, si facem o rezervare. Poate chiar o terasa in aer liber, ca tot a venit vara

 10. #90 SP
  Senior Member AlanPoe's Avatar
  @trickz: spuneai ceva de publicarea recenziilor primilor cinci clasati intr-un fascicul al Bookfest-ului? Eu unul vreau, m-ar amuza sa-mi vad cuvintele tiparite pe altceva decat pe hartiile din propria imprimanta . Daca veti face asta, spune-mi si-ti trimit versiunea cu diacritice corectata.

  In ceea ce priveste premierea, oricand, doar sa stiu din timp. In perioada urmatoare voi iesi destul de des din Bucuresti in weekend. Vorba aceea: "tradare, tradare, de trei ori tradare daca interesele tarii o cer. Dar s-o stim si noi" .

  Mi-ar fi placut sa stiu ce carti sunt incluse in premiu, eu la Bookfest merg sa fac ceva cumparaturi. Dar nu m-ar deranja sa le am de doua ori, imi pot premia prietenii cu lectura.

 11. #91 SP
  is the man! trickz's Avatar
  Cartile, din pacate, nu le stiu pana in ziua 1. Toata lumea este... ocupata (ca sa zicem asa) cu republicarile si nimeni nu are un stoc FIZIC pana in ziua 0 (de exemplu Istoria benzii desenate o sa vina direct pe 25). Lucreaza tipografiile zi si noapte si stocurile se vand-recircula-refac-caseaza.

  Publicarea este in continuare in picioare si o varianta direct cu diacritice le-ar usura putin munca redactorilor. Iti trimit o adresa pe PM unde sa imi atasezi, daca nu e un deranj.

  Scuze pentru intarzieri, in spatele cortinei de catifea se ascunde un adevarat haos, intre oameni care nu doresc decat sa se adanceasca in el, nu sa il rezolve.

 12. #92 SP
  is the man! trickz's Avatar
  Revin cu pareri calde, de la fata locului.

  In primul rand, singurii sponsori seriosi pana la capat au ramas cei de la editura Vellant, pentru care am TOATA STIMA! Nu au apucat sa retipareasca Istoria benzii desenate, dar am primit Graffiti. Arta str pentru toti cei 6 finalisti.

  Elefant... dupa anumite discutii in contradictoriu si o lunga perioada de... tacere, au hotarat ca este momentul sa ne anunte ca nu mai doresc sa ne ajute cu premiile. Motivul? Unul cat se poate de ciudat si... din punctul meu de vedere, urat. Nu vreau sa dezgrop mortii, ca sa nu-mi mai dau drumul la suparare.

  Totusi, soarele rasare si pe strada mea si pot sa asigur (daca are ceva valoare cuvantul meu) ca premiul se onoreaza in parametrii normali (cu ocazia unei intalniri/mini intalniri CG). Nu am dezamagit pe nimeni si nu o sa incep acum.

  Din partea mea personal, voi mai adauga cate o carte (dupa cum a observat astazi paunstefan) in punguta, ca sa nu va suparati pe mine

  Din partea unui trickz care nu a mai vazut somn de mult timp,
  O seara numai buna!

 13. #93 SP
  Senior Member paunstefan's Avatar
  Cum a spus si trickz, eu am luat premiul astazi de la el, pentru ca nu pot sa ajung la o intalnire CG.
  Totul e ok, cartile primite sunt frumoase ( din ce am apucat azi sa ma uit prin ele ). Dar pana la urma premiul ( oricare ar fi el) nu e totul, daca iti place sa scrii, o faci pentru tine.

 14. #94 SP
  Senior Member AlanPoe's Avatar
  @trickz: scuze, dar n-am inteles foarte bine (sufar si eu din cauza lipsei somnului in ultima vreme). Poti explica ce-ai scris in postul tau de mai sus? Primim cu totii cate doua carti, Graffiti - Arta strazii pe cinci continente si una din partea ta? Ce s-a intamplat cu elefant.ro?

 15. #95 SP
  Member hibrid13's Avatar
  trickz, eu unul te inteleg, stiu cum e sa stai noptile nedormite... Ti-am spus si o repet, te respect foarte mult pentru toata munca pe care ai depus-o si o depui in continuare si mai ales pentru ca incerci sa faci ceva din proprie intiativa, cu propriile puteri. In caz ca nu vei mai putea premia pe vreunul dintre noi, lasa-ma pe mine la urma, in fond si la urma urmei, dupa cum spune si Stefan mai sus, toata munca depusa de noi a fost din placere si, in primul rand, pentru noi.
  Vis-a-vis de implicarea celor de la elefant.ro, traim in Romania si asta ne omoara incetul cu incetul... Macar au iesit niste reviewuri excelente si, in opinia mea, asta conteaza cel mai mult.

 16. #96 SP
  is the man! trickz's Avatar
  Quote Originally Posted by AlanPoe View Post
  @trickz: scuze, dar n-am inteles foarte bine (sufar si eu din cauza lipsei somnului in ultima vreme). Poti explica ce-ai scris in postul tau de mai sus? Primim cu totii cate doua carti, Graffiti - Arta strazii pe cinci continente si una din partea ta? Ce s-a intamplat cu elefant.ro?
  Locurile 1-5 trebuiau sa primeasca o carte din partea Vellant (Istoria benzii desenate, care nu s-a mai retiparit) si o carte din partea Elefant. Cei de la Vellant s-au scuzat si au oferit cateva carti, dintre care asta mi s-a parut cea mai interesanta (am pus link catre ea in postul de mai sus).

  Din partea mea, mai pun eu in fiecare pachetel cate o carte ce mi s-a parut interesanta.

  Locul 1, respectiv tu, mai avea de primit si un iPad, pe care cei de la Elefant.ro nu mai doresc sa il ofere. Daca nu mai vor ei, rezolv eu.

 17. #97 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Eu zic sa stati linistiti, sigur va rezolva trickz situatia. Pana la urmatoarea intalnire CG se va rezolva intrun fel sau altul... don't worry.

 18. #98 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Dupa cum am spus, trickz did it! So, fara prea multe alte vorbe... astept un PM de la castigatori, pentru a stabili un loc de intalnire pentru Sambata (25.06). Pentru cei care nu sunt din Bucuresti, sau nu pot ajunge... dati-mi totusi un PM cu adresa si toate cele, si ma voi ocupa sa le trimit. Thx again everyone!

 19. #99 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Deci pana acum, doar AlanPoe mi-a dat PM... restul, nu veniti? Mkay...

 20. #100 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Well guys... it was fun! Mancare chinezeasca buna (si prea multa)... premii de la trickz... lume buna... Sorry ca am uitat sa cam fac poze. Eram prea suparat ca n-am luat iPad 2-ul... Dar stati, ca nici n-am participat Pentru cei care nu s-au prezentat, am rugamintea sa dati un PM lui trickz cu adresa unde doriti sa primiti premiile. Mai jos pozele cu fericitul castigator. Inca odata felicitari!

  P.S. Don't worry, Graft e din alt film! 22:22!
  Attached Images Attached Images img_0847.jpg img_0850.jpg img_0849.jpg img_0845.jpg img_0843.jpg img_0841.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 6 FirstFirst ... 3 4 5 6 LastLast

Similar Threads

 1. Ce gen de filme urmaresc gamerii? By MonkY in forum Polls
  Replies: 5 Last Post: 18-07-2014, 19:45
 2. Astazi incepe PSN Summer Festival By Tudoran in forum Console News
  Replies: 8 Last Post: 05-08-2013, 19:24
 3. Gamerii: mai mult control in propriile vise By Tudoran in forum Stories & Other News
  Replies: 9 Last Post: 27-02-2013, 18:25
 4. Fable III anuntat astazi By Bobby in forum Console News
  Replies: 10 Last Post: 04-08-2010, 13:10
 5. EA va anunta mai multe jocuri astazi By naz in forum Console News
  Replies: 9 Last Post: 20-07-2010, 17:41

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts